ja mislim da se oni tuze samo da bi napravili hype
a i ovo mi je nejasno
http://www.bug.hr/vijesti/appleov-fokus-procesore/111661.aspx
naravno, sve je navodno po obicaju
sjajno novinarstvo
ja mislim da se oni tuze samo da bi napravili hype
a i ovo mi je nejasno
http://www.bug.hr/vijesti/appleov-fokus-procesore/111661.aspx
naravno, sve je navodno po obicaju
sjajno novinarstvo
pa besplatni marketing šta se čudite, zašto trošiti milione, kad se o tome besplatno priča svaki tjedan
Dio procesora proizvodi Samsung, a dio TSMC. Niti samsung niti TSMC zasebno nemogu proizvest toliko A5 procesora koliko ih apple treba.
A ovi su očito nabasali na Samsungovo dijelo.
Nemojte se zavaravati, Samsung je jedan od najvećih proizvođača čipova na svijetu.. Appleu će biti najisplativiji vjerojatno dok god ne napravi svoju tvornicu. Jedino ako politika firme zbog nekog "ponosa" ne odluči uposliti par drugih proizvođača (u što blago rečeno sumnjam jer se tu radi o višemilijunskim iznosima), Samsung će ostati još bar jednu generaciju glavni nabavljač.
Hahah, fail, no dobro.
Znaju što valja
Glavno da prenosite kad se ko pokakio u appleu a o novom galaxy nexusu nista....
Glavno da prenosite kad se ko pokakio u appleu a o novom galaxy nexusu nista....
hebeš nexus ... bolja je nova motorola.
Za tvoje subjektivo mišljenje mi se živo yebe. Točnije, diže mi se želudac.
Trebaju pratiti paralelno sve novosti.
Za tvoje subjektivo mišljenje mi se živo yebe. Točnije, diže mi se želudac.
Trebaju pratiti paralelno sve novosti.
popij kamilicu i kupi si pošteni telefon :D
A tko je ono prije par dana na forumu pisao kako Samsung ne proizvodi gotovo ništa za Apple, pa sam mu slao fotografije svojih Apple uređaja gdje se uredno vidi "Made by Samsung"... od punjača pa na dalje:-))
A tko je ono prije par dana na forumu pisao kako Samsung ne proizvodi gotovo ništa za Apple, pa sam mu slao fotografije svojih Apple uređaja gdje se uredno vidi "Made by Samsung"... od punjača pa na dalje:-))
O čemu ti?
So what?
De da ne spamamo, ja uopće nisam sudjelovao u temi (ili nisam dobro vidio).
Skini se sa hašiša.
pa besplatni marketing šta se čudite, zašto trošiti milione, kad se o tome besplatno priča svaki tjedan
Apple je u tome kralj, a očito je i Samsung ponešto naučio... 
So what?
De da ne spamamo, ja uopće nisam sudjelovao u temi (ili nisam dobro vidio).
Skini se sa hašiša.
:-) LOL
A tko je tebe spomenuo ili citirao, pa si se osjećao prozvanim?
Reci mami neka ti skuha kamilicu, dobro je za živce i koncentraciju