Acer Aspire One 532h

poruka: 7
|
čitano: 2.207
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Acer Aspire One 532h".
3 godine
Acer Aspire One 532h

"preporučena cijena za verziju s Windowsima 7 Starter iznosi 299,99 dolara."

eh kad bi kod nas bila ta preporucena cijena....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
3 godine
RE: Acer Aspire One 532h
Kod nas bi ta cijena bila kad bi bila akcija kupiš Windows i dobiješ netbook.
U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
2 godine
protjeran
Acer Aspire One 532h

Istina je da bi bilo jako lijepo da je ta cijena u hrvatskoj. Ali neće biti jer su win duplo skuplji kod nas nego mililjonima puta bogatijoj i razvijenijoj Americi. Mi smo jako glup i lopovski narod.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
3 godine
Acer Aspire One 532h

haha 300$ kaldim se da ce biti 3x više...tako je bilo i sa iPhone,trebao je biti 200$ na na kraju vise od 1000$

3 godine
neaktivan
DragonSlade kaže...

haha 300$ kaldim se da ce biti 3x više...tako je bilo i sa iPhone,trebao je biti 200$ na na kraju vise od 1000$

200$ na pretplatu kod at&t-a... cijena je ostala ista

2 godine
Acer Aspire One 532h

dal netko ima ovaj netbook iz vipove ponude? komentari?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
3 godine
XXX-Man kaže...

dal netko ima ovaj netbook iz vipove ponude? komentari?

Ima ga moja poznanica koja živi blizu mene, za internet i "lakše" stvari je dobar..... žali se jedino na bateriju što mi je čudno jer piše da traje do 10h

Razlog zašto osvježavam staru temu je taj što me zamolila da se raspitam je li se može gdje kupiti bolja baterija.... pošto nikada nisam imao laptop i ne kužim se u te baterije, eto pitam vas

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice