Acerov ultrabook Aspire S3

poruka: 13
|
čitano: 2.301
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Acerov ultrabook Aspire S3".
4 godine

Ne svida mi se sta je ful sivi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
3 godine
protjeran

Hmm dobro izgleda ali koliko vidim na youtube, nisu stavili usb 3.0 a lenovo U300 ga ima i on je deblji možda 5mm od Acera i nekako je ljepši za iste novce... ps. I izgleda da nema full veličinu čitača kartica, al ok to se valjda riješi nekim adapterom...

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 18:29 (Lex Luthor).
3 godine

Počeli su kao sa tabletima, samo najave, idem u usa za 3 tjedna, gledam newegg, ponuda ultrabookova je minimalna, uglavnom sve "stariji" modeli.

Čekam Asus, čekam Toshibu, i sada acer.....

Inače moj osvrt na ultrabookove, trebam autonomiju +6 sati, snagu i kvalitetu, mobilnost, povezivost, laptopi ovo prvo u većini slučajeva ne mogu pružiti ovo prvo skoro pa nikako, ili gube na snazi..

Kada sam prije godinu dana kupovao nešto što će mi pruziti samo autonomiju, izbor je bio na netbook 10" i to mu je islo super, nadogradio na 2 gb rama i bila mala masinica, ali i dalje osjetila se sporost, promijenio sam 3 branda, da bih na kraju dosao na 12.1" Asus 1215B sa brazosom, 4gb rama, i zadovoljava sve, pokrece on i photoshop i dw i hd video ima cak i 3.o, čak i crysis tjera, ali ekran je jos uvjek nekako manji, 13.3 je po meni odlicna dijagonala. 

Jedina mana koje me strah kod ovih ultrabookova jest zagrijavanje....i samim time mozda manje baterije od predviđenog trajanja...

Cijena nije problem, samo neka ga prave kvalitetnog... po meni su ovi ultrabookovi revolucija, ne tableti, tableti jesu fora, ali i dalje dodje ti da recimo ucitas iso sliku i pogledas film pa nemozes, osim ako w8 ne iznenadi, ali i na to cu se nacekati...

joj boli me glava, a trebam kupiti nesto za internet, gledanje filmova (a da mogu iso slike ucitavati) i da opet ekran nije premali...i da mogu pokrenuti photoshop...i to vrlo skoro..

Pao mi izbor na Asus Transformer, ali sada ce izgleda ipak biti ultrabook, samo koji i kada....

5 godina
Re: Acerov ultrabook Aspire S3
sve manji uredjaji, sve vece cijene. Debilan svijet..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
3 godine
protjeran
mađioničar kaže...

Jedina mana koje me strah kod ovih ultrabookova jest zagrijavanje....i samim time mozda manje baterije od predviđenog trajanja...

A navodno su Intelovci u suradnji s Lenovom i ostalima napravil neki poseban sustav hlađenja kako je objašnjeno u prezentaciji Lenova U300, kao hlađenje kroz tastaturu i sa strane jer ispod lapa nema nikakav otvor i kao možeš bez beda u krilu i na deci i tako...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 18:52 (Lex Luthor).
4 godine

Interesantno mi je kako sad sve vise razne kompanije vole za ime svojih proizvoda uvesti onu rijec "book", a da ne velim posebno odvojene tipke na tipkovnici kako ima appleov macbook, neznam cemu kopiranje, kad ja na svom asusu jos uvijek dobro tipkam na regularnoj tipkovnici. A pored svega stavljaju i velike touch padove (bas se pitam otkud su i to uzeli {#}) na svoje netbooke (sto je zapravo i dobro s jedne strane).

{| qu!ck_s!1\/3r |}
3 godine
Lex Luthor kaže...
mađioničar kaže...

A navodno su Intelovci u suradnji s Lenovom i ostalima napravil neki poseban sustav hlađenja kako je objašnjeno u prezentaciji Lenova U300, kao hlađenje kroz tastaturu i sa strane jer ispod lapa nema nikakav otvor i kao možeš bez beda u krilu i na deci i tako...

Ako je to istina onda super, provjeriti cu, kada odem vanka biti cu vam na raspolaganju...

3 godine

znam da je ovo acer tema, ali kad bi taj lenovo u prodaju trebao?

3 godine
protjeran

Sva tri modela znači U300s, U300 i U400 u 10.mjesecu baš kao i ovaj Acer... Moja prognoza za U300 s obzirom da je cijena 800$ = 800€ = 6000kn + 500-1200kn marže ovisi gdje se kupuje... U mirkonisu ce npr. biti najskuplje {#}

21 mjesec
neaktivan

Izgleda lijepo.

Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
4 godine
4 godine

Cijena u HR????? Navodno dolazi tek pred Božić u HR

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice