Alati za probijanje WPS-a

poruka: 22
|
čitano: 1.557
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Alati za probijanje WPS-a".
2 godine

ne razumijem ja što je to WPS??
ja imam postavljenu wpa/psk šifru jel ima kakve opasnosti?

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
4 godine

hmmmm, mislim da cu probat... {#}

3 godine

ja upravo isprobavam...:) i love this tool :D

@superjasko ne brini ti nama nista...:D

3 godine
Re: Alati za probijanje WPS-a

Skinio sam taj file. Jeli ga treba stavit u btr 5 ili tako nesto?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
5 mjeseci
acarnoje kaže...

daš linkkik

3 godine
acarnoje kaže...

Koji file? imas dva alata... ako si skinuo Reaver onda moras otpakirati alat i potom ga instalirati u linuxu...

./configure

make

make install

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 19:11 (Makavelii).
3 godine

Skinio sam PoC Brute Force Tool. Taj je kao brzi od reavera ali imam neka dva filea koji u winsima nisu upotrebljivi. A reaver ne vidim link za skinit.

11 mjeseci
superjasko, dokle god ti je wps ukljucen moze ti se provalit, bez obzira koju wpa2-psk sifru imao, jedina zastita ti je iskljucit wps.
TD za glupost
3 godine

Jeli wps ukljucen na recimo siemens sx763 po defaultu. Taj modem imam.

11 mjeseci
acarnoje, kakvi boziji windowsi? neces s njima daleko, trebas bilo koju linux distru.
TD za glupost
3 godine

Moze backtrack 5? Jer njega imam vec osposobljenog preko wmwarea.

11 mjeseci
da, velika vecina modema ga ima ukljucenog po defaultu, no ne znam sad tocno za taj model.
TD za glupost
4 godine
acarnoje kaže...

Jeli wps ukljucen na recimo siemens sx763 po defaultu. Taj modem imam.

yup uključen je!

http://screenshots.portforward.com/Siemens/Gigaset_SX763/System_Management.htm

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
11 mjeseci
Kao sto rekoh, bilo koja linux distra.
en.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_Protected_Setup ako si ga koristio kod postavljanja zastite u opasnosti si, no iskreno koliko ljudi zna za ovo? Kolike su sanse da ce naletit na tebe?
TD za glupost
3 godine

Jos jedno pitanje: Jeli alat automatski ili se moraju komande pisat? Samo me zanima jer bi htio isprobat.

2 godine

ma brinem ja brinem...moram se brinut :)

bolje da se ja raspitam o tom wpsu i kako se to isključuje

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
3 godine
neaktivan

Još da neko ovo poveže sa Ivan Golubevom i njegovim GPU crackerom... ovaj PIN bi se razbijao u minutama.

Music is lifestyle !
11 mjeseci

ne razumjem se bas u ove stvari,kako ugasiti taj WPS na thomsonovom 782i ruteru?

5 mjeseci
protjeran
Evo skinuo sam reaver 1.2 (tek sam kasnije skužio da ima 1.3). Instalirao ga u BT. Ali je spoooor! Gledao sam neki tutorijal na YT i sve se je to puno brže vrtilo. Jel to ima veze s verzijom. Možda ova 1.3 brže radi. Stalno mi pinna jednu te istu adresu i izbacuje warning poruke i 0.0% completed... Jel zna netko o čemu se radi. Airodump i sve ostalo normalno radi.
the quieter you become the more you are able to hear
5 mjeseci
protjeran
MirkoXXX kaže...
Evo skinuo sam reaver 1.2 (tek sam kasnije skužio da ima 1.3). Instalirao ga u BT. Ali je spoooor! Gledao sam neki tutorijal na YT i sve se je to puno brže vrtilo. Jel to ima veze s verzijom. Možda ova 1.3 brže radi. Stalno mi pinna jednu te istu adresu i izbacuje warning poruke i 0.0% completed... Jel zna netko o čemu se radi. Airodump i sve ostalo normalno radi.

naravno - provaljujem u svoj ruter u koji sam stavio jaaaaako dugačku i raznoliku lozinku jer me zanima jel to radi....

16 mjeseci
MirkoXXX kaže...
MirkoXXX kaže...

naravno - provaljujem u svoj ruter u koji sam stavio jaaaaako dugačku i raznoliku lozinku jer me zanima jel to radi....

10 i više sati treba za jednostavne lozinke. S time da je vrlo moguć buffer overflow na routeru pa treba postupak ponavljati i ponavljati.

Biti ili mniti svemiropolisno
5 mjeseci
protjeran
Bypass kaže...
MirkoXXX kaže...
MirkoXXX kaže...

10 i više sati treba za jednostavne lozinke. S time da je vrlo moguć buffer overflow na routeru pa treba postupak ponavljati i ponavljati.

Znam da mu treba desetak sati. Ja sam samo zabrinut zakaj to tak spoooooro radi. BT5 mi je u virtualnoj mašini. Nakon što ga pokrenem treba mu jedno 5-7min samo da poveže moj ruter i karticu. Onda mi veli povezano i stane. pa 20 min ništa onda krene "trying pin 82XXXXXXXXnešto" pa 2-3 min, pa izbaci neki WARNING! pa opet Trying pin 82XXXISTA ADRESA i tako sat vremena - na kraju neka poruka opet warning - pa se pojavi 0.0% completed. Onda krene iz početka sa trying pin 82XXXXXIsta adresa....  

Zanima me samo je li to normalno ili nekaj ne štima jer na ovom filmiću: 

je sve drugačije nego kod mene. Wi-kartica mi je Canyon sa railink chipsetom (nisam siguran mislim 3070) a ruter Speedtouch 780

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice