Amerikancima brzina Interneta nepoznanica

poruka: 56
|
čitano: 4.044
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Amerikancima brzina Interneta nepoznanica".
4 godine
neaktivan
RE: Amerikancima brzina Interneta nepoznanica
wyks kaže...

Da, i to je istina.

Nije gušt živjeti ako se bar jednom u životu ne "pokolješ" s rodbinom. :)

Nego ne znam da li gledaš Kariku, tamo se jasno vidi prosječno znanje naših sugrađana, a i podatak da u 8 godina (mislim, nisam siguran) Milijunaša mi imamo samo jednu pobjednicu kviza, daje svoj doprinos.

A iako je moja sugradjanka ta milijunasica... njena pitanja su u prosjeku bila puno laksa nego li je imao mirko miocic kad je dosao...

A znanje nasih sugradjanina... pa dovoljno ti govori to da je HRV prosjecna IQ 92... Sto je sramotno...

In Control
3 godine
wyks kaže...
 a i podatak da u 8 godina (mislim, nisam siguran) Milijunaša mi imamo samo jednu pobjednicu kviza, daje svoj doprinos.

Velik broj ljudi odustane nakon sto se 'zadovolje' s manjim dobitkom.  Tako da - mislim da je to skroz pogresno da se gleda na taj nacin.

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 15:28 (VirtUoso).
3 godine

80% Amerikanaca ionako nema pojma ni o čemu te jedva razlikuju lijevu nogu od dupeta.

3 godine
VirtUoso kaže...
wyks kaže...
 a i podatak da u 8 godina (mislim, nisam siguran) Milijunaša mi imamo samo jednu pobjednicu kviza, daje svoj doprinos.

Velik broj ljudi odustane nakon sto se 'zadovolje' s manjim dobitkom.  Tako da - mislim da je to skroz pogresno da se gleda na taj nacin.

Vjerojatno nije toliko bitno ali pogledaj malo listu dobitnika u nekim zemljama s kojima se mi uspoređujemo.

Da li je to znak da se Hrvati povode za onom "Bolje vrabac u ruci nego golub na grani" ili nešto druge je otvoreno pitanje.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
4 godine
neaktivan
wyks kaže...
VirtUoso kaže...
wyks kaže...

Vjerojatno nije toliko bitno ali pogledaj malo listu dobitnika u nekim zemljama s kojima se mi uspoređujemo.

Da li je to znak da se Hrvati povode za onom "Bolje vrabac u ruci nego golub na grani" ili nešto druge je otvoreno pitanje.

Cisto zato sto su ljudi kod nas zadovoljni i s manje...

Jer dosta velik broj nema nista...

In Control
3 godine
EnlightenedPhoenix kaže...

Cisto zato sto su ljudi kod nas zadovoljni i s manje...

Jer dosta velik broj nema nista...

naravno i ja bih odustao da nešto ne znam, ali ostaje činjenica da sam odusato zbog neznanja.

Nije u ovoj priči bitno to da li se kockati s novcima ili igrati na sigurno, bitno je to da za osvojiti novce trebaš znati odgovor na pitanje, a kako ljudi ipak ne osvajaju glavnu nagradu, znači da ne znaju odgovore.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
3 godine

Moze biti - a i ne mora.

wyx: Sve je to statistika.

3 godine
VirtUoso kaže...

Moze biti - a i ne mora.

wyx: Sve je to statistika.

Istina, ali ja nigdje nisam vidio statističke podatke koji su narodi u razini "Glupi".

Podaci o IQ-u nisu realan pokazatelj.

3 godine

Statistics are like mini-skirts - they give you good idea but hide the most important parts.Belji se

4 godine

Nakon ovoga se ne treba čuditi zašto Apple odlično prodaje svoje kompove u SAD-u... :P

everybody lies
3 godine

Neznanje je blagoslov.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
4 godine

Sta je uopste cudno u tome da amerikanci nesto ne znaju? Smijeh

2 godine
neaktivan
Riker kaže...

Mnogo toga amerikanci ne znaju...

Ma naravno, ti si se našao "rvatina" govorit šta ameri znaju, a šta rvatine znaju? upadati u dugove, isto svakakvi nam vode državu, isto sjedimo doma i guze nas, i ti si se našao praviti pametan kao da si tesla jbt i protiv cijele nacije amera jer nekoliko baba u kucanstvu njihovom ne zna kakvu vezu ima?

Pa jesi ti normalan ili nisi svjestan kolika je amerika naspram nas, odi malo do nju jorka bre, pa ces vidjeti šta je grad, zagreb je selo za to.

Ali da, kako rvatine deru, izgleda da u nas sve sami pametni ljudi, najpametniji na svijetu, zato smo zemlja meda i mlijeka, imamo industriju ne znamo kuda cemo sa njom, prodali pola svojih stvari, jedino nas drži još more na financijskoj normali.

Ma da ameri su debili nemaju industrija nikakvih, apsolutni moroni, dok ovdje kod nas svakak baba djeda i idiot znaju na karti pokazati svaku zemlju i nabrojati glavni grad hahahahha.

Jao stvarno taj stereotip je debilan, tipicno ponašanje kad si ljubomoran an nešt,a pa ajde da si u dubaiu i sjediš na zlatu da kažeš da su ameri glupi, ali kakvo generaliziranje, odakle to uopce došao taj stereotip, najgore je kad od naše izmrcvarene zemlje sa haračem 300 tisuca nezaposlenih i debilnim dugovima kažete da su oni glupi, a rvati su šta, još gluplji ili si ti pak iznad svih?

2 godine

mario1984,potpis

mašić
2 godine
neaktivan
Iron Man kaže...

Sta je uopste cudno u tome da amerikanci nesto ne znaju? Smijeh

Ma bravo, daj pitaj mamicu svoju koju to brzinu vuce dsl, keeeee, reci ce ti sinko keeee nakon što sapunica završi na erteleju.

stereotipicino, misliš da si u dubaiu, ajde idi radit u rvacku tvornicu automobila.

Ameri totalni debilceki sa svojim standardom, kupuju riginal igre po 50 dolara, imaju hardver za 300 dolara, mnogo trejdanja i trgovina sa used igrama, a šta ti imaš takav pametni u tako naprednoj i pametnoj rvackoj, algoritam sve po 550kn, hardver koji doše dvostruko skuplje kod nas? Uz naše plaće?

Pa da, preinteligentan je ovaj narod od rvata, toliko smo inteligentni da smo kao švicarska, da nismo u dugu da nemamo harach, a ne to je ona rvacak u drugoj dimenziji gdje su fakat ti izgubljeni inteligentni rvati, u ovoj su samo neke stereotipcnie koje kao papagaj ponavljaju.

4 godine

Jednostavno pitanje: da li nasi ljudi znaju koju imaju brzinu ADSLa? Ja znam da placam 10Mbs ali moja stvarna brzina trenutno iznosi 7.928Mbs i da to saznam moram se spojit na router koji mi to kaze. Nemaju svi routeri tu mogucnost ali niti 99% korisnika to ne zna procitati. Testovi koje ima T-Com su smjesni jer se fileovi skidaju direktno sa "prvog" servera.

Sad ce se naci pametnjakovici koji ce tvrditi da se tu ne radi o brzini vec o tome kaj placas. Kod nas je sve jasno ali vani ti u jednoj pretplati placas ADSL, telefon, mobitel i stosta drugo.

4 godine
mario1984 kaže...
Riker kaže...

Mnogo toga amerikanci ne znaju...

Ma naravno, ti si se našao "rvatina" govorit šta ameri znaju, a šta rvatine znaju? upadati u dugove, isto svakakvi nam vode državu, isto sjedimo doma i guze nas, i ti si se našao praviti pametan kao da si tesla jbt i protiv cijele nacije amera jer nekoliko baba u kucanstvu njihovom ne zna kakvu vezu ima?

Pa jesi ti normalan ili nisi svjestan kolika je amerika naspram nas, odi malo do nju jorka bre, pa ces vidjeti šta je grad, zagreb je selo za to.

Ali da, kako rvatine deru, izgleda da u nas sve sami pametni ljudi, najpametniji na svijetu, zato smo zemlja meda i mlijeka, imamo industriju ne znamo kuda cemo sa njom, prodali pola svojih stvari, jedino nas drži još more na financijskoj normali.

Ma da ameri su debili nemaju industrija nikakvih, apsolutni moroni, dok ovdje kod nas svakak baba djeda i idiot znaju na karti pokazati svaku zemlju i nabrojati glavni grad hahahahha.

Jao stvarno taj stereotip je debilan, tipicno ponašanje kad si ljubomoran an nešt,a pa ajde da si u dubaiu i sjediš na zlatu da kažeš da su ameri glupi, ali kakvo generaliziranje, odakle to uopce došao taj stereotip, najgore je kad od naše izmrcvarene zemlje sa haračem 300 tisuca nezaposlenih i debilnim dugovima kažete da su oni glupi, a rvati su šta, još gluplji ili si ti pak iznad svih?

tako je,puno puta sam prisustvovao razgovoru gdje su ljudi govorili amerika ovo amerika ono amrekinaci glupi ko ku.ac itd.

SAD je je postao neovisan 1776 godine znaci negdje je star oko 250 godina i oni koliko su sposobni su u tih 250 g prestigli cijeli svijet na svakom polju prestigli su civilizacije i narode stare po par tisuca godina i sva im na tome cast zasluzili su da guze cijeli svijet i da im cijeli svijet pusi ku.ac.

a jedan poslovni neboder u new yorku zaradi para vise nego sto zagreb ima godisnji proracun

a svi znate sto je wall street,jedna prosjecno duga ulica u new yorku koja kroji ekonomsku sudbinu cijelog svijeta

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 18:07 (crozoki).
3 godine
Drazen kaže...

Jednostavno pitanje: da li nasi ljudi znaju koju imaju brzinu ADSLa? Ja znam da placam 10Mbs ali moja stvarna brzina trenutno iznosi 7.928Mbs i da to saznam moram se spojit na router koji mi to kaze. Nemaju svi routeri tu mogucnost ali niti 99% korisnika to ne zna procitati. Testovi koje ima T-Com su smjesni jer se fileovi skidaju direktno sa "prvog" servera.

Sad ce se naci pametnjakovici koji ce tvrditi da se tu ne radi o brzini vec o tome kaj placas. Kod nas je sve jasno ali vani ti u jednoj pretplati placas ADSL, telefon, mobitel i stosta drugo.

Zast ti treba ruter i to da provjeris brzinu.....jednostavno odes na neku stranicu, i izmjeri ti u trenu.......Plač

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
4 godine
protjeran
pusic008 kaže...
Drazen kaže...

Zast ti treba ruter i to da provjeris brzinu.....jednostavno odes na neku stranicu, i izmjeri ti u trenu.......Plač

Ovim si rekao koliko se ti kužiš, naravno da se može, ali najtočnije je pogledat u ruter jer nekad te stranice za mjerenje brzine znaju gluposti izbacit.

I don't need sex, T-com fucks me every day
3 godine

ni ja neznam brzinu..prije to mjerio stalno...vise,briga me glavno da ne steka...glavno da se kod nas vecina voli hvalit necim,pa tako i brzinama neta... :O

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 19:11 (DaNiTo).
4 godine
wyks kaže...

A svaki Hrvat je hodajuća enciklopedija.

Oprosti mi molim te ako sam te tim komentarom uvrijedio, ali dokazana je ČINJENICA da su Ameri vrlo neinformiran narod tj. od malih nogu su filani njihovim medijima i stvarima koje na neki način 'dezinformiraju', pa kao posljedica toga imaju opće znanje dosta nisko, dok se uspješniji pojedinci usko specijaliziraju za struku ili ono što im treba u životu (što isto nije loše, dapače..). Recimo na karti svijeta prosječan Amer se UOPĆE ne snalazi..    samo na karti Amerike donekle Neodlučan

Ne možeš reči da je normalno da ljudi plačaju uslugu, a pojma nemaju o specifikacijama iste (koja im je brzina neta)!?!

Lijep pozdrav ;)
4 godine
mario1984 kaže...

Ti mora da si jako jako nesretan i iskompleksiran što si (ako si - bre?!?) Hrvat Namigiva

Ja se osobno zaista smatram obrazovanijim od 80% Amerikanaca (pogotovo 'prosjeka') pa reci ti što god hoćeš!

Lijep pozdrav ;)
4 godine

To ni nije neka sramota, ne znaju ni ljudi u Hrvatskoj kolika im je brzina. Na kraju krajeva, prosječnog korisnika nije ni briga, to je kao da gledaš koliko ljudi koji imaju aute znaju što im je pod haubom.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
2 godine

Offtopic..again..imate već temu o amerima..

Generaliziranje je glupo, u bilo kojem kontekstu!

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
2 godine

ja da vozim mersedesa od miljun eura nebi me puno zanimalo koliko vozi kad može koliko god ja želim,tako ni amerikance nije brige koliko im je brz internet kad dobivaju maksimum,a na kao kod nas bijednih 4 mbit

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
3 godine
blackalbum kaže...

ja da vozim mersedesa od miljun eura nebi me puno zanimalo koliko vozi kad može koliko god ja želim,tako ni amerikance nije brige koliko im je brz internet kad dobivaju maksimum,a na kao kod nas bijednih 4 mbit

Bas tako :) I mene bi bilo briga jel imam 40 ili mozda 80 mbs

Mogu nam se samo smijati hehe

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice