Jadne jabučice, nemaju vise primat, bolne li realnosti, strasno! :))))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
let the flame-war begin 
ajmo apple fanboyevi, recite nesto
Zanimljiv tekst. Nije direktno vezan uz temu, ali nije loše pročitati.
Broj downloada appova po useru je jos uvijek u korist iOS-a a to privlaci fokus developera a to znaci kvalitetnije applikacije. Takodjer profitabilnost (gledano sa strane developera) je bolja kod Jabuke nego kod Android/Google.
No, meni je malo bez veze usporedjivati iOS vs Android tko je bolji, veci, brzi i s i jos stoga sto iPhone proizvodi samo Jabuka, a Android telefone radi xx firmi.
Svaka platforma ima svoje prednosti i nedostatke. U ovom trenutku, meni osobno se iOS platforma cini bolja (ono sto je meni bitno je security, bug fixig/update, feature adding).
Ono sto mi se kod Androida ne svidja je to sto kad kupis LG ili Samsung telefon, moras cekati da ti LG odnosno Samsung isporuci bug fix/update umjesto da sam mogu instalirati novu verziju Androida (bez vecih teskoca i bez da razbijem neku dodanu funkcionalnost). Plus toga, svatko tko se sjeti moze ubacit malware i to relativno lako. Sorry, ali to je kod mene no go.
Pa mislim ono 
ma android i apple su gluposti,kako neko moze bit fan mobitela?? :O
ebo pametan telefon,zivjeli stari i glupi telefoni :)
Čini mi se da je još uvijek kapitalizacija u trgovini jabuka veća, a prema letimičnom pregledu na jabučinom app store-u se nalazi veća količina specifičnih i skupljih appova (>10$), barem u sferi audio appova, sekvencera i ostalih glazbenih điđa miđa (a i ostalih nekoliko specifičnih kategorija koje su mi u području interesa). Ako netko ima podatak vezano za prosječnu cijenu aplikacije u obje trgovine, ili, općenitno, usporedbi zarada developera, neka pukne link...
Taj odnos će biti još više izržen kad krenu android mobiteli za jednu kunu.
ma android i apple su gluposti,kako neko moze bit fan mobitela?? :O
ebo pametan telefon,zivjeli stari i glupi telefoni :)
baš
. dok na smartovima ne produlje battery- life na barem tri do pet dana, ja ostajem na dummy telefonu..
OT: da, dvajst osam proizvođača telefona prestiglo jednog jedinog. stvarno stvar za pohvalu
..
Zašto na mom androidu svaka treca aplikacija ne radi a bome i svaka druga igrica a na ios-u sve radi sa svim??
Zašto na mom androidu svaka treca aplikacija ne radi a bome i svaka druga igrica a na ios-u sve radi sa svim??
Lako je razvijat za samo jedan model mobitela što se tiče iŠrota -.-
Koliko ima vrsta modela sa androidom? Mali milijun
aha zbog toga, pa bit ce ih još više, tj malih-milijardu pa ce onda radit svaka 0.75 aplikacija , zanimljivo..
Tolike stotine tisuća aplikacija, a niti jedna da mi alarm zvoni kad je mob isključen. Ako može imati sat koji ostaje točan i s ugašenim mobom, mogu impementirati i alarm koji će zvoniti s ugašenim mobom.
Tolike stotine tisuća aplikacija, a niti jedna da mi alarm zvoni kad je mob isključen. Ako može imati sat koji ostaje točan i s ugašenim mobom, mogu impementirati i alarm koji će zvoniti s ugašenim mobom.
ne moze ni bit kad os nije raden za mobitele, nego prilagoden
ot nista cudno kad i android i iphone, pa i wp7 dolaze pusti out-of-box
a onda kreni instalirat file manager, task manager, video player,...
nekaj ti ne valja sa mobom, ili rom, ili ne čitaš uputstva...neka aplikacije su samo za određene mobitele, a to ti uredno piše...
ja imam na svom optimusu 3d cca 250 aplikacija i igara i sve rade bez i jedne greške