Android dominira tržištem aplikacija

poruka: 19
|
čitano: 1.041
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Android dominira tržištem aplikacija".
3 godine

Jadne jabučice, nemaju vise primat, bolne li realnosti, strasno! :)))) 

2 godine

let the flame-war begin {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 mjeseci

ajmo apple fanboyevi, recite nesto

18 mjeseci
Re: Android dominira tržištem aplikacija

Zanimljiv tekst. Nije direktno vezan uz temu, ali nije loše pročitati.

http://allthingsd.com/20111024/microsoft-now-collecting-protection-money-on-half-of-all-android-devices/

13 mjeseci

Broj downloada appova po useru je jos uvijek  u korist iOS-a a to privlaci fokus developera a to znaci kvalitetnije applikacije. Takodjer profitabilnost (gledano sa strane developera) je bolja kod Jabuke nego kod Android/Google.

No, meni je malo bez veze usporedjivati iOS vs Android tko je bolji, veci, brzi i s i jos stoga sto iPhone proizvodi samo Jabuka, a Android telefone radi xx firmi.

Svaka platforma ima svoje prednosti i nedostatke. U ovom trenutku, meni osobno se iOS platforma cini bolja (ono sto je meni bitno je security, bug fixig/update, feature adding). 

Ono sto mi se kod Androida ne svidja je to sto kad kupis LG ili Samsung telefon, moras cekati da ti LG odnosno Samsung isporuci bug fix/update umjesto da sam mogu instalirati novu verziju Androida (bez vecih teskoca i bez da razbijem neku dodanu funkcionalnost). Plus toga, svatko tko se sjeti moze ubacit malware i to relativno lako. Sorry, ali to je kod mene no go. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 12:08 (MMX).
17 mjeseci

Pa mislim ono {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
3 godine

ma android i apple su gluposti,kako neko moze bit fan mobitela?? :O

ebo pametan telefon,zivjeli stari i glupi telefoni :) 

...potpis nije potreban...
2 godine

Čini mi se da je još uvijek kapitalizacija u trgovini jabuka veća, a prema letimičnom pregledu na jabučinom app store-u se nalazi veća količina specifičnih i skupljih appova (>10$), barem u sferi audio appova, sekvencera i ostalih glazbenih điđa miđa (a i ostalih nekoliko specifičnih kategorija koje su mi u području interesa). Ako netko ima podatak vezano za prosječnu cijenu aplikacije u obje trgovine, ili, općenitno, usporedbi zarada developera, neka pukne link...

2 godine
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine

Taj odnos će biti još više izržen kad krenu android mobiteli za jednu kunu.

17 mjeseci
Po meni nema smisla usporedjivati General Motors sa BMW-om, vec bi trebalo izdvojit Opela npr. iz GM pa onda usporedjivat. Tako i ovdje nema smisla android i iphone. A nadalje mislim da ce Microsoft rasturati i androide i iphone jer ipak ima "vojsku" od 120000 programera u gotovo svim zemljama svijeta pa sad razmislite sto je go ogleovih 30000 ili appleovih 100000. Hm.....A i Microsoft je opceprihvacen, pa tko nebi pozelio tablet sa win 8 umjesto ipada i nekog od androida.
17 mjeseci
*Appleovih 10000 ako i to. Ispravak :)
2 godine
DaNiTo kaže...

ma android i apple su gluposti,kako neko moze bit fan mobitela?? :O

ebo pametan telefon,zivjeli stari i glupi telefoni :) 

baš{#}. dok na smartovima ne produlje battery- life na barem tri do pet dana, ja ostajem na dummy telefonu..

OT: da, dvajst osam proizvođača telefona prestiglo jednog jedinog. stvarno stvar za pohvalu {#}..

3 godine

Zašto na mom androidu svaka treca aplikacija ne radi a bome i svaka druga igrica a na ios-u sve radi sa svim??

4 godine
bik kaže...

Zašto na mom androidu svaka treca aplikacija ne radi a bome i svaka druga igrica a na ios-u sve radi sa svim??

Lako je razvijat za samo jedan model mobitela što se tiče iŠrota -.-

Koliko ima vrsta modela sa androidom? Mali milijun

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:23 (Hyperion).
3 godine

aha zbog toga, pa bit ce ih još više, tj malih-milijardu pa ce onda radit svaka 0.75 aplikacija , zanimljivo..

2 godine

Tolike stotine tisuća aplikacija, a niti jedna da mi alarm zvoni kad je mob isključen. Ako može imati sat koji ostaje točan i s ugašenim mobom, mogu impementirati i alarm koji će zvoniti s ugašenim mobom. 

19 mjeseci
abt kaže...

Tolike stotine tisuća aplikacija, a niti jedna da mi alarm zvoni kad je mob isključen. Ako može imati sat koji ostaje točan i s ugašenim mobom, mogu impementirati i alarm koji će zvoniti s ugašenim mobom. 

ne moze ni bit kad os nije raden za mobitele, nego prilagoden

ot nista cudno kad i android i iphone, pa i wp7 dolaze pusti out-of-box

a onda kreni instalirat file manager, task manager, video player,...

vruće je...
3 godine

nekaj ti ne valja sa mobom, ili rom, ili ne čitaš uputstva...neka aplikacije su samo za određene mobitele, a to ti uredno piše...

ja imam na svom optimusu 3d cca 250 aplikacija i igara i sve rade bez i jedne greške

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice