Android dominira tržištem pametnih mobilnih telefo

poruka: 8
|
čitano: 999
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Android dominira tržištem pametnih mobilnih telefo".
3 godine

Symbian još uvjek 3. - makar pada sve niže i niže, -60%, ako ne i više...

(polako - sad će početi rasti - ima par non W7 mobitela od Nokie koji još vrte Symbian - i prilično su OK)

From all the things I lost, I miss my mind the most...
4 godine
protjeran

Zbog globalne percepcije na mobitele gdje:Android  - free stuff, iOs - pay for everything.

http://g.bf3stats.com/pc/VeutN6mL/Poglavnik__CRO.png
23 mjeseca

a sta uradi elop, ccc koliki su imali udio na trzistu, samo da su poboljsali symbian, sigurno bi danas bila konkurencija, ccc

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
4 godine
Re: Android dominira tržištem pametnih mobilnih te
Symbianu fale samo aplikacije. Ništa više. Bio bi kao raspberry Pi u svijetu gladnih OS-ova.

Mislim da će Tizen probit sve ako ga uzme netko od većih igrača, a čini se da je to Samsung i HTC.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
5 godina
Mitch kaže...
Symbianu fale samo aplikacije. Ništa više. Bio bi kao raspberry Pi u svijetu gladnih OS-ova.

Mislim da će Tizen probit sve ako ga uzme netko od većih igrača, a čini se da je to Samsung i HTC.

bada, tizen, android =  linux

i onda netko kaže kako linux nije uspješan. drži preko 60% mobilnog OS-a i preko 60% servera.

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
4 godine
Ah, Linux i Unix da nemaju fragmentaciju duplu od Winsa bi bili prvi os definitivno.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
5 godina
Mitch kaže...
Ah, Linux i Unix da nemaju fragmentaciju duplu od Winsa bi bili prvi os definitivno.

ne bi imao fragmentaciju da nije pod gpl-om, a opet da nije gpl-a linux ne bi bio sada gdje jeste. dakle, začarani krug.

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
5 godina

Mene pak bode u oči ovaj "impresivan rast" WP-a, koji je i u postocima i u apsolutnim brojkama jednostavno bezvezan, pogotovo u kontekstu igrača koji ga guraju. RIM, koji je još uvijek veći igrač od WP-a (a sve je više marginalac) je pao za više nego WP uopće ima isporučenih uređaja. O kakvom impresivnom rastu se ovdje konkretno priča, Krešimire?  :)

Inače, BB mi je još uvijek tiha patnja, iako apsolutno nemam nikakve potrebe za takvim uređajem. Ne mogu zaboraviti Petricovu rečenicu kod predstavljanja Samsunga GS3, kako su jedino BB-i slali mailove bez pardona, zbog prioriteta u mreži. I onda ljudi koji ovise o komunikaciji uzmu nešto drugo? Čudne su to biljke...

Gledam te!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice