Android Market napokon u Hrvatskoj

poruka: 191
|
čitano: 15.410
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Android Market napokon u Hrvatskoj".
3 godine
Re: Android Market napokon u Hrvatskoj
Stigao napokon odgovor iz googla zakaj mi koji nismo na t-comu nemamo paid apps. Ja ih sad vidim, ali mi baca grešku kad hoću kupit.

Odgovor:
Hello,

Thank you so much for your patience while our engineering team was investigating the issue about accessing paid apps in your country. A new fix has been rolled out that should allow you to purchase, download and install paid apps now. Please feel free to purchase apps in Android Market and let me know if you are successful.

Hope to hear good news from you soon,

Meg The Android Market Team
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
4 godine

Nedavno sam nabavio Acer Iconiu A501 i isto ne mogu kupovati aplikacije. Uvijek mi javi grešku na aplikacija nije nađena.

Što je najgore, Acer je unaprijed instalirao Documents to go s kojim ne mogu editirati tekst dok ga ne kupim, a ne mogu ga ni instalirati.

BTW, ima li još koji dobar editor za Word dokumente, po mogućnosti besplatan?

2 godine

Imam Optimus 2X i Android market verziju 3.4.4, i vidljive su mi aplikacije koje su dostupne uz placanje. Medjutim kada odaberem takvu aplikaciju, sve bude ok do trenutka kada trebam odabrati "Accept & buy" tada dobjiem poruku "ERROR: The item you were attempting to purchase could not be found." Zna li netko u cemu je problem? Na Google checkout sam sve ispravno unio, jer sam uspio na takav nacin kupiti dodatnih 20 GB prostora na Gmailu.

3 godine
K4i53r kaže...

Imam Optimus 2X i Android market verziju 3.4.4, i vidljive su mi aplikacije koje su dostupne uz placanje. Medjutim kada odaberem takvu aplikaciju, sve bude ok do trenutka kada trebam odabrati "Accept & buy" tada dobjiem poruku "ERROR: The item you were attempting to purchase could not be found." Zna li netko u cemu je problem? Na Google checkout sam sve ispravno unio, jer sam uspio na takav nacin kupiti dodatnih 20 GB prostora na Gmailu.

Koja si mreža? Ako si tele2 nemožeš kupovati. Probaj sa programom market access (potreban ti je root).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
2 godine
mind_challenge kaže...
K4i53r kaže...

Koja si mreža? Ako si tele2 nemožeš kupovati. Probaj sa programom market access (potreban ti je root).

Jesam Tele2, zar ne bi to trebalo biti nezavisno od mreze, kad ionako placanje je preko kartica i checkouta? Imas li mozda info da li ce Tele2 imati tu opciju?

3 godine
K4i53r kaže...
mind_challenge kaže...
K4i53r kaže...

Jesam Tele2, zar ne bi to trebalo biti nezavisno od mreze, kad ionako placanje je preko kartica i checkouta? Imas li mozda info da li ce Tele2 imati tu opciju?

Nije neovisno o mrežama. U hrvatskoj sa VIP i T-mobile radi. Ali nije ovo Tele2 kriv, nego google. Google samo treba odobriti kupovanje na marketu Tele2 korisnicima. Slani su im mailovi i svašta nešto. Svaki put su odgovorili da rade na tome.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
2 godine

Znaci do daljnjeg nista od kupovine :) Hvala na brzim odgovorima.

4 godine
mind_challenge kaže...

U hrvatskoj sa VIP i T-mobile radi.

Ja imam VIP pa mi ne radi.

4 godine

Imam instaliran Android Market 3.4.4. i ništa ... kad želim kupiti javi mi da ne postoji aplikacija. Koristim VIP mrežu. Nešto je trulo u državi Danskoj.

3 godine
neaktivan

Evo sam da kažem da je prije 2 dana popravljeno napokon, i sada, nakon 8 mj, mozemo normalno kupovati aplikacije, prvjereno na vipu i tele2. :D

2 godine

Ma da, Google je i Hrvatsku primjetio na karti?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice