Antenski problemi Appleove konkurencije

poruka: 73
|
čitano: 3.714
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Antenski problemi Appleove konkurencije".
3 godine

koliko nisko pada apple sa ovim, pa ja nisam nigdje vidio da je motorola, htc ili neki drugi proizvodjac postavio ovakve stranice da bi ukazao na taj problem, vec su na taj problem ukazali sami korisnici...stvarni jadno i pateticno od stevana i njegove mrake...

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 18:16 (malina22).
2 godine

Legendarno! Kur*inski, ali taktika je besprijekorna :D

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
4 godine

Apple na Bug.hr je isto kao vuvuzele na SP: svi pljucaju i svima smeta, a trpe jer je "tradicija".

Apple je sa ajfon4 napravio sakat proizvod. Nisu ni drugi nazovi "pametni telefoni" toliko bolji ali su sigurno manje sakati od iPhonea. TI OMAP 3630 > Snapdragon >>>>>>> A4. Nadalje, Android >>>>>>>> sve.

Ponesite iPhone 4 kad budete čekali red večeras za Starcraft 2, da vas ne zivkaju svako malo di ste :)

Vorsprung durch Technik
3 godine
protjeran

najbolje je na kraju stranice:

Apple’s Antenna Design and Test Labs Apple has invested more than $100 million building its advanced antenna design and test labs. Our engineers have logged thousands of hours designing and testing iPhone 4 in these state-of-the-art facilities. Get a look inside our labs.

koja komedija Smijeh

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
3 godine
protjeran
RE: Antenski problemi Appleove konkurencije
masterripper kaže...

Apple na Bug.hr je isto kao vuvuzele na SP: svi pljucaju i svima smeta, a trpe jer je "tradicija".

Apple je sa ajfon4 napravio sakat proizvod. Nisu ni drugi nazovi "pametni telefoni" toliko bolji ali su sigurno manje sakati od iPhonea. TI OMAP 3630 > Snapdragon >>>>>>> A4. Nadalje, Android >>>>>>>> sve.

Ponesite iPhone 4 kad budete čekali red večeras za Starcraft 2, da vas ne zivkaju svako malo di ste :)

ja cekam mob sa omapom 4440, onda kupujem svoj slijedeci mob, ali ce morati imati ili maemo/meego ili symbian

4 godine
grimyHR kaže...

najbolje je na kraju stranice:

Apple’s Antenna Design and Test Labs Apple has invested more than $100 million building its advanced antenna design and test labs. Our engineers have logged thousands of hours designing and testing iPhone 4 in these state-of-the-art facilities. Get a look inside our labs.

koja komedija Smijeh

Da. Pa da nije za ubit se. Apple milijune svojih korisnika nabije na ku'ac, dok oni još donose vazelina. STRAŠNO Viče

Vorsprung durch Technik
4 godine
grimyHR kaže...
masterripper kaže...

ja cekam mob sa omapom 4440, onda kupujem svoj slijedeci mob, ali ce morati imati ili maemo/meego ili symbian

Linux na mobitelu je vrh vrhova. Bilo to maemo/meego, Debian, Android ili bilo šta. Podržavam!

Vorsprung durch Technik
3 godine
protjeran
masterripper kaže...
grimyHR kaže...
masterripper kaže...

Linux na mobitelu je vrh vrhova. Bilo to maemo/meego, Debian, Android ili bilo šta. Podržavam!

problem je sto android nije linux, nego se samo pokrece na linuxovom kernelu, ali na njemu ne rade linux programi i nije kompatibilan sa linuxom...

3 godine

A ovako se konkurenciju zeza na kulturan način:

Samsung dijeli besplatno Galaxy S ožalošćenim vlasnicima novog iPhonea.

3 godine
masterripper kaže...

Da. Pa da nije za ubit se. Apple milijune svojih korisnika nabije na ku'ac, dok oni još donose vazelina. STRAŠNO  Viče

Meni se čini da neki od njih donose mješavinu pijeska i soli!

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
2 godine
Najbolje reci on je prvi poceo, kako djetinjasto...
How yes no.
3 godine

Nisu samo naši mobiteli loši, i drugi rade loše mobitele. Divna reklama, baš su me uvjerili da kupim iphone..

2 godine

kakve seljačine...

hmda
4 godine

kad shvatis da su ljudi skontali kako si napravio poluproizvod i negdje fulao, popljuj konkurenciju

potpis :D
3 godine

Nemam iPhone i ne želim ga kupiti, iako smatram da je to dobar smartphone, jako dobar možda, još je apple zelen u pogledu "dječjih bolesti" mobilnih telefona. treba još par generacija iPhoneova da

donesu na tržište. Kao i sve ostalo, prvi modeli su TESTNE prirode, kupuju ih samo obožavatelji, a za nekoliko mjeseci izađe jeftinija i poboljšana verzija. Eh, koliko sam samo ja novaca bacio u

prošlosti kupujući novotarije u svijetu Hi-Fi uređaja (BETA2000, DCC, DSR...kratice poznate onima koji znaju o čemu govorim, a za one koji ne znaju neka progooglaju), pa kasnije po autima (Mercedes C klasa 1998 - čitaj SMEĆE prva serija KATASTROFA - bio sam više kod Kratofila u suhopolju nego kod kuće), da bi jednog dana došlo prosvjetljenje...

Sada kupujem isključivo provjerene stvari koje su prošle sve dječje bolesti i testove zrelosti, dakle NIKADA prve serije, bez obzira koliko primamljive bile. Zapamtite kolege forumaši moje riječi, a imam prilično godina, i prošao sam

poprilično toga u životu, ne kupujte srcem i intuitivno, već nakon podosta pročitanih komentara stvarnih korisnika (recenzije su često napumpane i neobjektivne) i ako možete TESTIRAJTE uređaj sami.

što se Applea tiče i njihovog nastupa (govoreći o manama konkurentnih proizvoda, odnosno o gubljenju signala) kažu da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno. A Apple je na ratnoj stazi već dobrih 6-7 godina, i oni koji ih prate kao ja

mogu se sjetiti pregrijavanja MacBook Pro laptopa, serije neispravnih iPodova 8 Gb, problemi sa ekranima kod iMacova, a sada i ovo sa iPhoneovima. Ne bojte se, bit će toga još...ali Apple će naći doooobar odgovor na sve, i nači

če riječi kojima će sve ubijediti da nisu savršena kompanija i da TO nije savršeni proizvod, ali ONI imaju najzadovoljnije kupce. I da, baš VI ste zadovoljni, samo Vas drugi zajeb..ju i zbog toga ste nesretni.

Ajoooj kada se sjetim koliko su pljuvali po Intelu, veličali svoj procesor (koji je bio budi bog s nama O.K.) da bi nešto kasnije prešli na Intel (čitaj SMEĆE). koliko je samo takvih gafova bilo, i sve su ih na kraju okrenuli u svoju korist.

No za razliku od drugih kompanija, Apple ima fantastičnog stratega u Steveu Jobsu, koji će održavati Keynoteove i kada umre, jer će se javljati direktno iz iParadisea.

Takva je i ova situacija sa gubitkom signala.

Nisu rekli korisnicima četvrte generacije iPhonea da telefon ne gubi signal, već obratno! Da, naš telefon gubi signal, ALI MANJE OD DRUGIH, i zapravo vas tjeraju da se osjećate sretnikom što ste kupili

baš njihov uređaj. Dapače, onda krenu još oštrije u zavoj, pa pokažu i iPhone3GS kako gubi signal još više od četvrte generacije, pa Vas opet učine još sretnijim što ste kupili novi model.

Dok ovo pišem sjetio sam se da bih mogao isprobati moj Smartphone, baziran na Androidu v2.1 i stisnuo sam ga čak sa dvije ruke. Pa sa nogama...

Ništa. Isti broj crtica. Možda je indikator signala neispravan...nemoguće da ne gubi signal...pa svi bolji uređaji gube signal, a ovaj...ne pada ni malo...prokleti PULSE!

Možda da ipak kupim iPhone?

4 godine

Ak se dobro sjecam glavni problem kod iPhona4 je bio sto uz gubitak signala nije javljao da ga je izgubio (nije micao crtice). Jesam li u krivu? Sto se tice gubitka signala danas ga moraju imati svi telefoni jer vise nema telefona sa vanjskom antenom. Svaki telefon ako imas velike rucerde i dobro ga obgrlis bu izgubil dio signala. Naravno, ovisi o jacini sitnala. No, korisnici VIPa sigurno ne trebaju iPhone da izgube signal Plač

Nego, dajte mi pojasnite kakve veze imaju procesori sa gubitkom signala? I to centralni procesor kao spomenuti OMAPi ili SnapDragoni.

Danas, cijeli mobitel se nalazi u jednom chipu koji dela 90% posla i potpuno je odvojen od centralnog procesora. Izracun jacine signala je, po svojoj prilici, prema jacini primljenog signala i mislim da nije linearan.

3 godine
masterripper kaže...
grimyHR kaže...
masterripper kaže...

Apple je sa ajfon4 napravio sakat proizvod. Nisu ni drugi nazovi "pametni telefoni" toliko bolji ali su sigurno manje sakati od iPhonea. TI OMAP 3630 >  Snapdragon >>>>>>> A4. Nadalje, Android >>>>>>>> sve.

Appleov OS je isto unixod kao i tvoja gorespomenuta rješenja stoga ne vidim čemu ima smisla navoditi debiane androide i slično kad imaju apsolutno iste korjene kao i iOS.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
4 godine
neaktivan

Kako je ovaj apple jadan i bijedan. Toliko para toliki procenat trzista a toliko bahatosti. Mogli su ispasti gosoda, izaci pred kupce i reci ok imamo problem nudimo zamjenou uredjaja (kao sto nude), nudimo kondom (kao sto nude) izvinuti se i obecati da ce ispraviti gresku. Makar je ne ispravili. Ovako svi su krivi, korisnici ne drze kako treba mob (zar niti jednom appleovcu ovo nije uvreda za njegovu inteligenciju), telekom operateri jer imaju slabu mrezu (iako se drugi telefoni ne bune) i sl. Svi osim applea su krivi. jadno i bijedno da bijednije ne moze biti. Ovo nikad nisam rekao niti sam mislio ali sad mislim. FUJ APPLE, MOJE PARE NECETE NIKAD VIDJETI.  

:)
4 godine
neaktivan

Moram priznati da, iako me inače Apple i cijeli taj hype oko njega ide na jetra, sam na njihovoj strani.

Mislim da se digla prevelika frka oko tog slabljenja signala. Pa svaki mobitel mi je imao i ima slabljenja signala ako ga uhvatim na određeni način. Ako je nije falsificirana stranica, onda i HTC i Nokia i Motorola i svi ostali imaju popiti "jezikovu juhu" za signalne probleme ...

Imaju pravo da su složili onaj sajt.
Ljudi su iz zavisti jedva čekali složiti frku Applu i iPhone-u  ...

Moje velecijenjeno mišljenje sam velikodušno dao vama na čast čitanja.
4 godine
neaktivan

Imaju i ostali vjerovatno. Al se ne pljuje po konkurenciji. To niko ne radi. Bez obzira sto su konkurentni odredjeni nivo dostojanstva se treba drzati a ne pljujuci po drugim apravdati svoje greske. KAd si vidio slican primjer od bilo koje jace kompanije. Ja kad sam pocinjao raditi u Mercedesu prvo sto se nauci jeste o konkurenciji sve najbolje. Imas bolji proizvod i nemas potrebe pljuvati po bilo kome. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 21:32 (logic).
4 godine

Apple-ovci valjda imaju neku drugu definiciju sramote, jer ovo je kopanje ispod dna...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
4 godine

Motorola samo treba naći kreativnog odvjetnika koji će ovo podvaliti pod reklamu i Apple može odmah novce proslijediti na njihov bankovni račun. U SAD-u nema reklamiranja u kojem se kudi konkurencija, a zakoni se ne rastežu. Znači da su stvarno očajni kada ovo potežu.

3 godine

Najjadniji pokušaj opravdanja koji su mogli naći.

Kada nemogu popravit svoje onda pljuju po drugima.

BTW.

Smijeh

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
4 godine
neaktivan

I kod nokie je potpuno svejedno imao 1 crticu 5 ili 25. Slobodno zovi i ne brini, veza nece puci. 

2 godine
logic kaže...

Kako je ovaj apple jadan i bijedan. Toliko para toliki procenat trzista a toliko bahatosti. Mogli su ispasti gosoda, izaci pred kupce i reci ok imamo problem nudimo zamjenou uredjaja (kao sto nude), nudimo kondom (kao sto nude) izvinuti se i obecati da ce ispraviti gresku. Makar je ne ispravili. Ovako svi su krivi, korisnici ne drze kako treba mob (zar niti jednom appleovcu ovo nije uvreda za njegovu inteligenciju), telekom operateri jer imaju slabu mrezu (iako se drugi telefoni ne bune) i sl. Svi osim applea su krivi. jadno i bijedno da bijednije ne moze biti. Ovo nikad nisam rekao niti sam mislio ali sad mislim. FUJ APPLE, MOJE PARE NECETE NIKAD VIDJETI.  

Pa priznali su da postoji greška... Nevidim problem oko toga. 

Što se tiče ovoga sa drugim mobitelima. Pa naravno da će udariti po konkurenciji, tako su ublažili cijelu situaciju. Jel se radi ovolika buka oko nekih drugih mobitela? Ne, jer nisu toliko zanimljivi.

To nije Crkva, to je tvrtka i naravno da će postupiti ovako.

Bilo je nekih vijesti na internetu gdje je (mislim) Nokia napravila reklamu kako njihove mobitele možete držati kako hoćete i naravno da će sada doći Apple i pokazati kako je i kod njihovih mobitela ova situacija moguća.

Naravno da se ni meni nesviđa ova situacija sa antenom, ali ovaj potez nije ništa čudno, posebno sada kada se svi oni međusobno tuže svako malo. 

4 godine
neaktivan

Je li na toj stranici nokia ikog drugog prozvala ili prikazala?

Gospoda ostaju gospoda a smecari ostaju smecari. 

U poslonom svijetu se to ne radi tako. 

2 godine
logic kaže...

Je li na toj stranici nokia ikog drugog prozvala ili prikazala?

Gospoda ostaju gospoda a smecari ostaju smecari. 

U poslonom svijetu se to ne radi tako. 

Haha, nego Nokia pošalje svoje stručnjake da pomogne Appleu riješiti problem xD

Tako i treba, Nokia se njima krene smijati i ovi im odvale pljusku pred svima. To je business, nema tu ljubavi.

4 godine
neaktivan

Nesto si zaboravan. Ko je koga prvi spoemnuo?

Na pressici jel stevo rekao da i drugi imaju taj problem? A nokija nije pljuvala po njima niti se smijala vec samo pokazala da neam taj problem. Ali ok ti si od onih koji tolerise sve. Da si radio u jacim firmama znao bi da e medju gospodom ne ide djonom. Sud nije djon ali ovo sto radi apple jeste i razbice im se o glavu kad tad.

2 godine
Naravno da ce im se obiti o glavu, i infinity ward je nastradao zbog pohlepe.
How yes no.
2 godine
logic kaže...

Nesto si zaboravan. Ko je koga prvi spoemnuo?

Na pressici jel stevo rekao da i drugi imaju taj problem? A nokija nije pljuvala po njima niti se smijala vec samo pokazala da neam taj problem. Ali ok ti si od onih koji tolerise sve. Da si radio u jacim firmama znao bi da e medju gospodom ne ide djonom. Sud nije djon ali ovo sto radi apple jeste i razbice im se o glavu kad tad.

Evo ti: http://conversations.nokia.com/2010/06/28/how-do-you-hold-your-nokia/

Nokia je to objavila puno ranije Apple konferencije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice