Apollo slijeće za sve

poruka: 14
|
čitano: 1.396
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Apollo slijeće za sve".
5 godina
Apollo slijeće za sve

Interesantno, obzirom na link iz parizerovog posta.

Gledam te!
3 godine
Apollo slijeće za sve

Ma uzas neki tvrde da ne bude bio update,ovi tvrde da bude.Iskreno nokia je sad ulozila jako puno u svoj marketing da se dignu iz mrtvih,ako ne izdaju apollo update za postojece uredaje zagarantiran im je povratak u grob!Nadam se samo da su svjesni posljedica jer sad im je odlicno krenulo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 12:43 (kach).
4 godine
Apollo slijeće za sve

Portugalci su saznali prije nas...

Ptice na grani saznaju prije vas...

3 godine
Apollo slijeće za sve

Update je još uvijek upitan za sve telefone 1. i 2. generacije (pogotovo 1.). Microsoft se još uvijek nije oglasio u vezi WP8, osim što su dali službenu objavu da će sve aplikacije biti kompatibilne sa nadolazećim OS-om (a to baš i nema veze sa nadogradnjom OS-a postojećih uređaja). Znači, ovu objavu treba uzeti s rezervom.

3 godine
Apollo slijeće za sve

.

Od Microsofta! Od Microsofta!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 13:02 (kach).
20 mjeseci
Apollo slijeće za sve

Jeeejjj moja omnia ce dobit update!!!

Ljubomorne duše mogu da mi puše
4 godine
Apollo slijeće za sve

valjda neće bit ko apollo 1 ili apollo 13 {#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
19 mjeseci
Apollo slijeće za sve

Super!, ako će moć na Omniu 7.

Sve prilike govore - bit će to super OS.

15 mjeseci
neaktivan
Apollo slijeće za sve

Hocel on bit besplatan?

2 godine
Re: Apollo slijeće za sve

Ne čini mi se kao da si ironičan, naravno da će biti besplatan.

15 mjeseci
neaktivan
Apollo slijeće za sve

Pored kredita za 2 auta i stan jos mi samo fali da placam nadogradnje i na telefon :)

4 godine
Re: Apollo slijeće za sve

Ima se... {#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
4 godine
Apollo slijeće za sve
14 mjeseci
Apollo slijeće za sve

Jučer sam postao ponosni vlasnik Lumie 710 i zadovoljan sam sa OS-om a i samim mobitelom... Što se tiće ovog famoznog Apolla, ne znam ja ipak mislim da će doći na ove nove uređaje (Lumia 710, 800, 900, Samsung Omnia W i Htc Radar i Titan II), jer se tu radi o uređajima koji su na tržištu manje od 6mj, a nekako ne vjerujem da bi si Nokia dopustila takvu kratku podršku, posebno kada se uzme u obzir da je WP 7.5 (Mango) još uvijek nepotpun OS...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice