App dana - nova rubrika Bug Onlinea

poruka: 28
|
čitano: 1.240
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "App dana - nova rubrika Bug Onlinea".
7 mjeseci

Hoće li to zaživiti?

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
4 godine
moderator
Re: App dana - nova rubrika Bug Onlinea
royalhero kaže...

Hoće li to zaživiti?

Ne razumijem?!?

http://www.bug.hr/appdana/

...
4 godine

Greska stranica ne postoji.

http://vgm.tv/
7 mjeseci

Evo:

404 404
7 mjeseci
neaktivan

Ne mogu otvorit taj link

3 godine
Miro kaže...
royalhero kaže...

Hoće li to zaživiti?

Ne razumijem?!?

http://www.bug.hr/appdana/

Ne radi svima ili...?

etikete, ovo je nacija etiketa!
4 godine
moderator

Je, je - u pravu ste!

Ostalo je zatvoreno još unutar domene (kao što je bilo u testnoj fazi), zato me i zbunilo - jer meni super sve radi :)))

Kroz par minuta će se to izmijeniti i biti svima dostupno!

Isprika svima - brzo ćemo ovo srediti!

...
4 godine
Miro kaže...

Je, je - u pravu ste!

Ostalo je zatvoreno još unutar domene (kao što je bilo u testnoj fazi), zato me i zbunilo - jer meni super sve radi :)))

Kroz par minuta će se to izmijeniti i biti svima dostupno!

Isprika svima - brzo ćemo ovo srediti!

{#};)

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
4 godine
moderator

Furamo se na Facebook i Google, pa puštamo ljude malo po malo do novih featuera :-)

Zezam se, ja sam kriv, moje isprike, sada je sve dostupno svima!

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 15:14 (Domagoj).
7 mjeseci

Radi, nadam se da će biti aplikacija i za WP.

2 godine

Odlično ovo izgleda, i super realizacija. Jedno vrlo lijepo iznenađenje.  {#}

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
3 godine
Ovo se čekalo..bravo BUG!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
7 mjeseci
sirka666 kaže...

Odlično ovo izgleda, i super realizacija. Jedno vrlo lijepo iznenađenje. {#}

Da, svakako, smartphonei preplavljuju svijet, pa zašto im nedati priliku, inače nemam smartphone, ali za vas pamentne{#} je ovo odlično.

2 godine
royalhero kaže...
sirka666 kaže...

Odlično ovo izgleda, i super realizacija. Jedno vrlo lijepo iznenađenje.  {#}

Da, svakako, smartphonei preplavljuju svijet, pa zašto im nedati priliku, inače nemam smartphone, ali za vas pamentne{#} je ovo odlično.

Mi smo glupi, zato nam trebaju pametni mobiteli  {#}

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
3 godine

A da svaki dan napravite nekoliko (2-3) recenzije bilo programa bilo igara za smartphone platforme i uz to stavite popratnu ocjenu?

Poput nekih veoma popularnih stranih stranica. Hvala na čitanju prijedloga  {#}

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
4 godine
moderator
Random. kaže...

A da svaki dan napravite nekoliko (2-3) recenzije bilo programa bilo igara za smartphone platforme i uz to stavite popratnu ocjenu?

Poput nekih veoma popularnih stranih stranica. Hvala na čitanju prijedloga {#}

Evo, imaš danas dostupnih osam opisa, možda je to optimalan broj? {#}

Polako, ne treba se odmah previše zaletjeti, pa onda ostati bez daha!

...
2 godine
neaktivan
Odlicna novost ;) mobilnih aplikacija vec ima mali milion i ponekad je teško u toj gomili nauči na neku ok. Bilo bi zgodno da postavite i ocjenjivanje svake od strane forumaša :)
''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
2 godine

Trebali biste malo ljepše označiti za koje je platforme dosupno, znam da piše gore u kutu ali mogli biste, kao što je žutom označeno o kakvoj se aplikaciji radi, označiti npr. zelenom android, sivom ios itd. i pomakuti ih u desnu stranu gore.

Ili popis staviti u onaj box desno gdje piše namjena i url jer neke ljude zbuni ono što piše 7.99 dolara iOS, a dostupno za obe platforme, samo što se to preskoči jer je u kutu negdje :)

Ali inače lijepa rubrika i veselim se novom sadržaju, samo eto malo više bi se to moglo istaknuti o platformama ;)

4 godine
moderator
alen-c kaže...
Odlicna novost ;) mobilnih aplikacija vec ima mali milion i ponekad je teško u toj gomili nauči na neku ok. Bilo bi zgodno da postavite i ocjenjivanje svake od strane forumaša :)

Pa ocjenjivanje je u potpunosti prepušteno - čitateljima! Druge ocjene ni nema... Vremenom će se pojaviti i rang-lista, temeljena na tim ocjenama.

njonji kaže...

Trebali biste malo ljepše označiti za koje je platforme dosupno, znam da piše gore u kutu ali mogli biste, kao što je žutom označeno o kakvoj se aplikaciji radi, označiti npr. zelenom android, sivom ios itd. i pomakuti ih u desnu stranu gore.

Ili popis staviti u onaj box desno gdje piše namjena i url jer neke ljude zbuni ono što piše 7.99 dolara iOS, a dostupno za obe platforme, samo što se to preskoči jer je u kutu negdje :)

Ali inače lijepa rubrika i veselim se novom sadržaju, samo eto malo više bi se to moglo istaknuti o platformama ;)

Platforme su savim dovoljno istaknute, u desnom stupcu možeš definirati da ti se prikazuju SAMO programi za onu platformu koja je istaknuta.

Zašto uz cijenu programa (koji je danas aktualan) piše i iOS, objasnio sam u komentarima na taj konkretni program.

Ideja je da se u startu, znači svaki dan kada se pojavi, informira sve o nekom zanimljivm programu, a ako te zanima smo jedna platforma, onda ćeš ih na već opisani način sortirati i tako pregledavati. Tako će barem biti do daljnjeg, a kada to sve nabuja - smislit ćemo i neki bolji način. {#}

...
3 godine
Miro kaže...

Pa ocjenjivanje je u potpunosti prepušteno - čitateljima! Druge ocjene ni nema... Vremenom će se pojaviti i rang-lista, temeljena na tim ocjenama.

Nažalost, korisnici često nemaju pojma. Em ih je premalo, em ne znaju za ništa osim 0 i 10. Vi bi odradili puno bolji i objektivniji posao.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
4 godine
moderator
Random. kaže...
Miro kaže...

Nažalost, korisnici često nemaju pojma. Em ih je premalo, em ne znaju za ništa osim 0 i 10. Vi bi odradili puno bolji i objektivniji posao.

Prestrog si. {#}

Publika BOL-a je u mnogo čemu natprosječena, a većinu ovih aplikacija mogu i sami isprobati, pa je tim više zanimljivija ocjena publike, nego samo jednog recenzenta.

...
6 mjeseci

Svaka čast na ideji i realizaciji. Vrlo zanimljiv koncept. Nadam se da će zaživjeti, i to u dobrom smislu.

A možda da usput (s vremenom dakako) organizirate i neke nagradne igre za onog tko objavi aplikaciju mjeseca. Tipa, bonovi sa karticama za kupnju par aplikacija ili nešto slično. Bonovi mogu biti po 50-ak kuna.. ili recimo tromjesečna pretplata na bug - što je dosta lakše za izvest.

Mjesečni trošak od 100kn u zamjenu za velik broj korisnih informacija :)

Mislim da bi i jedan primjerak buga bio dovoljan motiv za pronaći koju dobru aplikaciju. Mnogi već znaju dosta dobrih, a skrivenih od drugih. Samo gledaju di će je kome reći :)

3 godine

Praise the Lord(a)!!! {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
6 mjeseci
neaktivan

Zanimljiva ideja, a kad ce Bug da izda aplikaciju za smartphone i da li imate ista slicno u planu.

3 godine

Bilo bi lijepo vidjeti i WP aplikacije

6 mjeseci

Na IO-u mi samo još fali BUG aplikacija i to je to. {#}

3 godine
chekfile kaže...

Bilo bi lijepo vidjeti i WP aplikacije

Domagoju bi to bila rutina...mozda bi bug cak i mogao zaradit kad bi dao i "donate" verziju...ja bih svakako platio za nju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
4 godine

Odlična ideja sa mobilnim apovima. Ne kažem da bi se trebalo raditi o pravoj recenziji ali par rečenica više o samom appu ne bi škodilo..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice