Hoće li to zaživiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Greska stranica ne postoji.
Ne mogu otvorit taj link
Ne radi svima ili...?
Je, je - u pravu ste!
Ostalo je zatvoreno još unutar domene (kao što je bilo u testnoj fazi), zato me i zbunilo - jer meni super sve radi :)))
Kroz par minuta će se to izmijeniti i biti svima dostupno!
Isprika svima - brzo ćemo ovo srediti!
Je, je - u pravu ste!
Ostalo je zatvoreno još unutar domene (kao što je bilo u testnoj fazi), zato me i zbunilo - jer meni super sve radi :)))
Kroz par minuta će se to izmijeniti i biti svima dostupno!
Isprika svima - brzo ćemo ovo srediti!
;)
Furamo se na Facebook i Google, pa puštamo ljude malo po malo do novih featuera :-)
Zezam se, ja sam kriv, moje isprike, sada je sve dostupno svima!
Radi, nadam se da će biti aplikacija i za WP.
Odlično ovo izgleda, i super realizacija. Jedno vrlo lijepo iznenađenje. 
Da, svakako, smartphonei preplavljuju svijet, pa zašto im nedati priliku, inače nemam smartphone, ali za vas pamentne
je ovo odlično.
Da, svakako, smartphonei preplavljuju svijet, pa zašto im nedati priliku, inače nemam smartphone, ali za vas pamentne
je ovo odlično.
Mi smo glupi, zato nam trebaju pametni mobiteli 
A da svaki dan napravite nekoliko (2-3) recenzije bilo programa bilo igara za smartphone platforme i uz to stavite popratnu ocjenu?
Poput nekih veoma popularnih stranih stranica. Hvala na čitanju prijedloga 
A da svaki dan napravite nekoliko (2-3) recenzije bilo programa bilo igara za smartphone platforme i uz to stavite popratnu ocjenu?
Poput nekih veoma popularnih stranih stranica. Hvala na čitanju prijedloga 
Evo, imaš danas dostupnih osam opisa, možda je to optimalan broj? 
Polako, ne treba se odmah previše zaletjeti, pa onda ostati bez daha!
''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Trebali biste malo ljepše označiti za koje je platforme dosupno, znam da piše gore u kutu ali mogli biste, kao što je žutom označeno o kakvoj se aplikaciji radi, označiti npr. zelenom android, sivom ios itd. i pomakuti ih u desnu stranu gore.
Ili popis staviti u onaj box desno gdje piše namjena i url jer neke ljude zbuni ono što piše 7.99 dolara iOS, a dostupno za obe platforme, samo što se to preskoči jer je u kutu negdje :)
Ali inače lijepa rubrika i veselim se novom sadržaju, samo eto malo više bi se to moglo istaknuti o platformama ;)
Pa ocjenjivanje je u potpunosti prepušteno - čitateljima! Druge ocjene ni nema... Vremenom će se pojaviti i rang-lista, temeljena na tim ocjenama.
Trebali biste malo ljepše označiti za koje je platforme dosupno, znam da piše gore u kutu ali mogli biste, kao što je žutom označeno o kakvoj se aplikaciji radi, označiti npr. zelenom android, sivom ios itd. i pomakuti ih u desnu stranu gore.
Ili popis staviti u onaj box desno gdje piše namjena i url jer neke ljude zbuni ono što piše 7.99 dolara iOS, a dostupno za obe platforme, samo što se to preskoči jer je u kutu negdje :)
Ali inače lijepa rubrika i veselim se novom sadržaju, samo eto malo više bi se to moglo istaknuti o platformama ;)
Platforme su savim dovoljno istaknute, u desnom stupcu možeš definirati da ti se prikazuju SAMO programi za onu platformu koja je istaknuta.
Zašto uz cijenu programa (koji je danas aktualan) piše i iOS, objasnio sam u komentarima na taj konkretni program.
Ideja je da se u startu, znači svaki dan kada se pojavi, informira sve o nekom zanimljivm programu, a ako te zanima smo jedna platforma, onda ćeš ih na već opisani način sortirati i tako pregledavati. Tako će barem biti do daljnjeg, a kada to sve nabuja - smislit ćemo i neki bolji način. 
Pa ocjenjivanje je u potpunosti prepušteno - čitateljima! Druge ocjene ni nema... Vremenom će se pojaviti i rang-lista, temeljena na tim ocjenama.
Nažalost, korisnici često nemaju pojma. Em ih je premalo, em ne znaju za ništa osim 0 i 10. Vi bi odradili puno bolji i objektivniji posao.
Nažalost, korisnici često nemaju pojma. Em ih je premalo, em ne znaju za ništa osim 0 i 10. Vi bi odradili puno bolji i objektivniji posao.
Prestrog si. 
Publika BOL-a je u mnogo čemu natprosječena, a većinu ovih aplikacija mogu i sami isprobati, pa je tim više zanimljivija ocjena publike, nego samo jednog recenzenta.
Svaka čast na ideji i realizaciji. Vrlo zanimljiv koncept. Nadam se da će zaživjeti, i to u dobrom smislu.
A možda da usput (s vremenom dakako) organizirate i neke nagradne igre za onog tko objavi aplikaciju mjeseca. Tipa, bonovi sa karticama za kupnju par aplikacija ili nešto slično. Bonovi mogu biti po 50-ak kuna.. ili recimo tromjesečna pretplata na bug - što je dosta lakše za izvest.
Mjesečni trošak od 100kn u zamjenu za velik broj korisnih informacija :)
Mislim da bi i jedan primjerak buga bio dovoljan motiv za pronaći koju dobru aplikaciju. Mnogi već znaju dosta dobrih, a skrivenih od drugih. Samo gledaju di će je kome reći :)
Praise the Lord(a)!!! 
Zanimljiva ideja, a kad ce Bug da izda aplikaciju za smartphone i da li imate ista slicno u planu.
Bilo bi lijepo vidjeti i WP aplikacije
Na IO-u mi samo još fali BUG aplikacija i to je to. 
Bilo bi lijepo vidjeti i WP aplikacije
Domagoju bi to bila rutina...mozda bi bug cak i mogao zaradit kad bi dao i "donate" verziju...ja bih svakako platio za nju.
Odlična ideja sa mobilnim apovima. Ne kažem da bi se trebalo raditi o pravoj recenziji ali par rečenica više o samom appu ne bi škodilo..