App Store (opet) rekordno

poruka: 6
|
čitano: 919
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "App Store (opet) rekordno".
2 godine

neznam, ali bih za igre i dalje koristio Nintendo DS, em je jeftiniji em ima puuuuno bolje "5 minute coffe break" igrice, ali i one mnogo slozenije tipa Civilization, Age Of Empires, Mario, itd. itd.

Koristio sam iPod Touch, kupio ga za 2000kn (prodao ga za 6 mjeseci zajedno s xbox360 za istu cijenu);

u pocetku sam bio odusevljen ali s vremenom eto ... igre su mi bile sve samo ne zanimljive, osim 2 - 3 simpaticne. Po meni jedan gadget koji i nema neku ogromnu korist ...

:-)
4 godine
RE: App Store (opet) rekordno

Ne bih se baš složio s tobom. Nije iPod Touch samo za igranje, meni služi i za glazbu, video (ima veliki lijepi ekran), YouTube (kada nisam za računalom) i internet (svakako). Ali najdraže od svega na iPod-u mi je (i zato ga ne mijenjam) je lijepi Mail koji čita Office datoteke!

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
4 godine

Imaš Civilizaciju, Red Alert i Settlerse za iPhone. 

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
4 godine

Ne igram puno igre, ali ne mogu da nadjem mario za iPhone :(

3 godine
RE: App Store (opet) rekordno
dgigibao kaže...

Imaš Civilizaciju, Red Alert i Settlerse za iPhone. 

I Farmu!

3 godine
protjeran

Pa normalno, pametni ljudi! I to ne ljudi, nego Stiv Đobs.

Pa to je kralj. Pa koje prvi tia GUI donjeti obićnom puku i onda mu je to peška Bilgejts i da nama windowse i od tada nas proklea - zauvjek!

Mrzitelj misonarskog seksa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice