Here we go again.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Važno je da ima 95 patenata, to je najvažnije.
Još jedan! 
Pa jedini razlog zbog kojeg ih preuzimaju. Sad mogu tužiti i proizvođače moj veš-mašine što koriste flash memoriju za pohranjivanje programa pranja..
Pa jedini razlog zbog kojeg ih preuzimaju. Sad mogu tužiti i proizvođače moj veš-mašine što koriste flash memoriju za pohranjivanje programa pranja..
ma ne brini, sve dok nema ravnu provokutnu prednju plohu vesmasina ti je sigurna
Idiots from Cupertino.
U ovom trenutku, sa ovoliko isporuka im se isplati otvarati vlastite pogone a ne da su stalno ovisni o x proizvođačima.
Ovo mi sve više izgleda kao Monopoly i kupovanje zemljišta kako bi mogao raditi hotele samo kako bi ti više plaćali...
Ovo mi sve više izgleda kao Monopoly i kupovanje zemljišta kako bi mogao raditi hotele samo kako bi ti više plaćali...
Wut?
List of mergers and acquisitions by Microsoft (147 preuzimanja u 24 godine)
List of mergers and acquisitions by Apple (33 preuzimanja u 23 godine)
Pratiš li ti zbivanja u IT svijetu? Posve normalna stvar da velike tvrtke kupuju manje.
Wut?
List of mergers and acquisitions by Microsoft
Pratiš li ti zbivanja u IT svijetu? Posve normalna stvar da velike tvrtke kupuju manje.
Da je meni znat što si ti tu krivo pročitao?
EDIT: I nakon tvog edita ne kuzim sto si krivo procitao...
mehh... microsoft i apple su goli k za naš m-san hahahaha
da su u hrvatskoj sve bi ih stipo matić kupio
Ovo je super, mogli bi smo imati brze Macove sa SSDovima :)
Ili nešto bolje, možda ugrađena flash memorija...
Sviđa mi se ova ideja :)
ma ne brini, sve dok nema ravnu provokutnu prednju plohu vesmasina ti je sigurna
Vidiš, mene moja jako podsjeća na posljednji genijalni nenadmašivi nenadje*ivi iP4s, uz to je bijela i ima zaobljene rubove i pokoji pravokutnik na sebi.
I'm Ruined! U čemu ću sad prat svoje gaće...