indiferentan sam prema ovome članku :-/
I'm soo SERIAL
rado bih ovo ulio u sise svoje cure :)
tek sad vijest o appleu. još od sedam sati klikam na reload
Ajde malo manje zujite po tim američkim portalima koji prate apple...
ne mora baš svaki dan neka vijest vezana uz njih izać
Apple bi licencirao i internet da može!
predlažem da svatko u postu u kojem se buni protiv apple vijesti (ili bilo kojih) stavi link na vijest koju bi on volio da se objavila umjesto postojeće.
tako da se vidi koje to vijesti ustvari zanimaju forumaše.
da nema apple-a, našao bi se netko drugi na tapeti! That's just the way it goes. 
To zaista brine.
Iako ja uvijek kritiziram apple za razliku od 1000 zadnjih vijesti ovo je sasvim normalno sam da nije ovakav naslov (koji navlaci ,da pak reizmisljaju nekaj kaj postoji i sasvim je normalno duze vrijeme)
Patentirali su umjetni materijal odredjenog sastava i svojstva ne tekuci metal.
A svojstva su nepoznata pa tek kad se pocne upotrebljavat cemo vidjeti gdje stoji u odnosu na carbon magnezij aluminij titan danasnji materijali kod vise klase (cvrstoca ,masa itd...) i naravno proizvodjacu vazno lakocu i cijenu izrade
Zna li cura za tvoje mastarije? ;)
A i lakse (i jeftinije) promijenuti curu ;)
Vjerojatno i ona u tvoj, a znaš već što.
To zaista brine.
Ma ovo nije nista, lik sa lignjom je bio kralj 
Super za Apple, lose za nas. Apple ce i dalje proizvoditi bezobrazno skupe proizvode i tek sada mogu zamisliti reklamne kampanje sto se tice ovog tekuceg metala. Apple reinvents metal
Ajme
Lignjom???????????
Mozda prave tecnu antenu ;)
bolje ljignja nego dve lezbijke i šalica
Moze li mi neko dati link na tu lignju ;)
Jaooooooooooooooooo
Sad sam se sjetiooooooooooooooooooo
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
predlažem da svatko u postu u kojem se buni protiv apple vijesti (ili bilo kojih) stavi link na vijest koju bi on volio da se objavila umjesto postojeće.
Evo od svaku besmismslenu vijest o apple-u, stevi i iDreku koju ugledam na BOL-u ispracujem pravim IT clankom/vijesti koja je mogla komotno ic gore a nije zbog iDreka
svaki tekst ce bit uredno numeriran - pa da vidimo do kojeg broja cemo doci
Pa krenimo:
iDrek filter spam No.1
Foxconn traži starije radnike
Njima samoubistva nisu zanimljiva
Kako to kad je stevo bio tamo i kaze da je radnicima tamo raj. Imaju i bazene i sve ostalo. Hm. Bas cudno. A stevo je poznati kao humanista, altruista i kao covjek koji nikad ne laze ;)
koji lik
Evo od svaku besmismslenu vijest o apple-u, stevi i iDreku koju ugledam na BOL-u ispracujem pravim IT clankom/vijesti koja je mogla komotno ic gore a nije zbog iDreka
svaki tekst ce bit uredno numeriran - pa da vidimo do kojeg broja cemo doci
Pa krenimo:
iDrek filter spam No.1
Foxconn traži starije radnike
Njima samoubistva nisu zanimljiva
svjestan si toga da foxconn radi za brojne europske i američke proizvođače? tako da ovo tvoje boldano je upravo to što tebe kao smeta, trpanje vijesti u kojima se makar i spominje apple (čak i kada nema neke pretjerane veze s appleom kako je i ovdje slučaj).
Ko kaze da je stevo ime? Zar nije Steve? Gradjanine. I gdje se to kaze naucija?Velikin? Slovon? Nepravilna upotreba zareza?
Hehehhehe
4 greske u 12 rijeci. Ovo je rekord foruma vjerovatno ;)
Ko meni dijeli lekcije ;)
Hrvat,tu ce se pisat onako kako ja kazen.
sumnjam, a i previse ste u offtopic zasli
ontopic: Apple i čika sTEVO patentiraju sve sta im pod ruke dode, mislim da rade na svjetskoj dominaciji :D
Kako ovo da shvatim?
Opet spamas.
Evo sve od Applea zakon:
http://www.24sata.hr/video/pivopije-su-kreirale-ipad-kegbot-monitor-za-pivo-/185444/
Raspravu oko pravopisa preselite negdje drugdje!
Ko kaze da je stevo ime? Zar nije Steve? Gradjanine. I gdje se to kaze naucija?Velikin? Slovon? Nepravilna upotreba zareza?
Hehehhehe
4 greske u 12 rijeci. Ovo je rekord foruma vjerovatno ;)
Ko meni dijeli lekcije ;)
Hrvat,tu ce se pisat onako kako ja kazen.
sumnjam, a i previse ste u offtopic zasli
ontopic: Apple i čika sTEVO patentiraju sve sta im pod ruke dode, mislim da rade na svjetskoj dominaciji :D
Hehheh sTEVO? Sad ce te "lektor" iskasapiti ;) A sto ne bi patentirao kad je u SAD moguce sve zivo patentirati. Platis i patentiras. Bila je neka inicijativa da se patentni ured vrati u okrilje drzave i da se to stavi pod kontrolu posto se on sam finansirao i radi toga su sve sto je teoretki moguce patentirali. BItno da se plati a sto poslije se svakakve gluposti vuku po sudovima njih bas briga.