Apple najugledniji

poruka: 81
|
čitano: 3.212
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Apple najugledniji".
4 godine
Apple najugledniji

Poslije ovih silnih tužbi - nisam siguran...

Meda
5 godina
Apple najugledniji

Kljucan dio recenice je ovaj: "...među američkim potrošačima."

Truth in engineering.
2 godine
Re: Apple najugledniji
Batista kaže...

Kljucan dio recenice je ovaj: "...među američkim potrošačima."

joooj, kak si ti pametan. koji tok misli. svaka čast

2 godine
Apple najugledniji
Kad im je lako isprat mozak u svim zapadnijim zemljama europe pada udio applea
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
3 godine
Bit ce puno posla za dezurne hatere u ovoj temi. Navalite decki ;)
2 godine
ansha kaže...

Za fanboyeve takoder ;)

3 godine
Pa za fanboyeve i ne bi trebalo bit posla posto je clanak "ispravan" hehe
2 godine
zelenbic kaže...
Kad im je lako isprat mozak u svim zapadnijim zemljama europe pada udio applea

samo u nekoliko država europe pao je udio iPhone-a ... ne apple-a ili iOSa ili OSX-a ( Mac ). Ali bez obzira na horde jeftinih androida Apple je zadržao najveći rast, prestigao najvećeg ( i za sada jedinog ) konkurenta u zadnjem kvartalu i ukupno bitno uvećao dobit u svim kategorijama. Jučer su dionice prešle psiholoških 500 dolara, tako da ćemo na stagnaciju applea trebati ipak još malo pričekati. Usprkos toplim željama i navijanju hejtera {#}

5 godina
Apple najugledniji

Ove statistike samo govore o tome koliki je fanbojizam prisutan među američkim kupcima, ili su ipak samo još jedan marketing uvjeravanja svih nas who is da boos. Tri europske tvrtke jedva prisutne među 60?! Ko koga tu...

2 godine
protjeran
Malto kaže...

Ove statistike samo govore o tome koliki je fanbojizam prisutan među američkim kupcima, ili su ipak samo još jedan marketing uvjeravanja svih nas who is da boos. Tri europske tvrtke jedva prisutne među 60?! Ko koga tu...

Ove statiastike samo govore kako svi haeteri, uz sav nevjerojatni trud, prolijevanje žuči i jada i uvjeravanja svijeta da kupuje šrot jer je to bolje, nemaju baš uspjeha. Moglo bi se reči, postžu kontraefekt.

2 godine
Apple najugledniji
ameri su glupi. užas, kak su glupi. samo njih 8300 godišnje diplomira ma MIT-ju. mi hrvati, eeeej. pametni, buraz. foi u varaždinu. suze. pametni, nabildani. kužeri. samsung. to je super. htc. ne mogu više pisat. totalno uzbuđenje. imaju svoj interfejs na telefonu. radikalno super. android i google je sranje. i apple. ček, ček. i oni su ameri? pas maters. dobro, trast mozgova u končar - informatika i elektronika d.d.
jeaa
2 godine
Apple najugledniji

Oh, jadni ameri... :(

2 godine
protjeran
Apple najugledniji

Ma hebeš amere. Mi Hrvati i Bosanci smo pametni i centar svijeta. Gdje bi svijet bio da mi nismo zgrabili svjetski razvoj u svoje ruke a normalno Crnogorci i Dalmoši su zaduženi za proizvodnju.

Na kraju smo jedino dobri u birtijaškom pljuvanju. U birtiji sve možemo i sve smo pobijedili, a najviše sebe!

3 godine
Apple najugledniji

Osobni dojam o kvaliteti nekog uređaja je najbitnija stavka. Fučkaš specifikacije ako ne možeš biti siguran da kupuješ provjerenu kvalitetu. Ovo istraživanje dokazuje da apple ima najkvalitetnije uređaje jer tako kažu potrošači koji se nakon jednog kupljenog apple uređaja i ulaska u svijet elektroničkog savršenstva bez previše premišljanja odlučuju i na drugi uređaj istog proizvođača. 

5 godina
Apple najugledniji

Incredible, awesome, great, very easy, .... {#}

2 godine
ansha kaže...

Ne budi glup.
Ne provociraj.

A članak i vijest je veći zajeb.

{#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
4 godine
neaktivan
H4X0R kaže...

Zaboravio si Beautifull, Extraordinary, that thin !!!

{| qu!ck_s!1\/3r |}
3 godine
protjeran
Apple najugledniji

Most visible znači najvidiljiviji pobogu!

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
2 godine
Apple najugledniji

Ma trebali su pitat nas Balbance, koji se kuzimo u to. Jadnici nemaju pojma, nikad nece bit nista od te drzave. Trebaju se na nas ugledat. {#}

Kad ne spavam budan sam
5 godina
Clone kaže...
H4X0R kaže...

Ovo je masonski nacin usadjivanja ideje u jednocelijske mozgove preko medija. Dobro su odradili posao.

2 godine
H4X0R kaže...

...titan, sensation, evo, desire, trophy, legend... ah sto ga Apple pretjeruje! {#}

Kad ne spavam budan sam
2 godine
popstar kaže...
H4X0R kaže...

...titan, sensation, evo, desire, trophy, legend... ah sto ga Apple pretjeruje! {#}

OMFG!

hahahahahahhaha

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
2 godine
H4X0R kaže...
Clone kaže...
H4X0R kaže...

Ovo je masonski nacin usadjivanja ideje u jednocelijske mozgove preko medija. Dobro su odradili posao.

Jos jedan pametni balkanac, kojeg nemogu manipulirat!

Kad ne spavam budan sam
3 godine
popstar kaže...
H4X0R kaže...

htc osjećaj!

htc žudnja!

htc trofej!

htc legenda!

i onda kažu da je apple fensi i gej...

2 godine
Apple najugledniji
@ sudy_freak
ti si jedan prekrasan čovjek
2 godine
florijan kaže...
ameri su glupi. užas, kak su glupi. samo njih 8300 godišnje diplomira ma MIT-ju. mi hrvati, eeeej. pametni, buraz. foi u varaždinu. suze. pametni, nabildani. kužeri. samsung. to je super. htc. ne mogu više pisat. totalno uzbuđenje. imaju svoj interfejs na telefonu. radikalno super. android i google je sranje. i apple. ček, ček. i oni su ameri? pas maters. dobro, trast mozgova u končar - informatika i elektronika d.d.
jeaa

od 307 milijuna stanovnika da hrvatska ima toliko normalno da bi se našli neki genijalci.

2 godine
Apple najugledniji
A korisnici applea u americi se dosta odlucuju opet na apple jer su vjrovatno potrosili pare u iteunesu na glazbu i takve gluposti pa im operateri nude iphone na pretplatu.Slcino kdo nas kao oni neki bodovi s kojima se dobiva popust na novi mobitel
2 godine
Apple najugledniji
H4X0R se čita haksor. 4 je a. super fora
2 godine
Apple najugledniji

Prema rezultatima istraživanja tvrtke Harris Interactive...

Pametnom dosta.

Biti ili mniti svemiropolisno
3 godine
protjeran
zelenbic kaže...
florijan kaže...
jeaa

od 307 milijuna stanovnika da hrvatska ima toliko normalno da bi se našli neki genijalci.

Recimo da Hrvatska ima 4 miliona stanovnika, USA 307. Dakle, broj Hrvatskih stanovnika/drzavljana je 1.303% od USA broja državljana.

Da odnosi brojeva ostanu isti 108 Hrvata u Hrvatskoj bi završilo hrvatski MIT, što je zapravo 0.0026% Hrvata. Dakle, po toj stopi, za 38 461 godinu bi svi Hrvati trebali imati MIT.

Oprostite ako sam se zbunio u ovoj brzinskoj matematici.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 13:03 (Mentalist).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice