Appleova izvanredna konferencija

poruka: 220
|
čitano: 10.058
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Appleova izvanredna konferencija".
2 godine
protjeran
Da samo dizajnom. Općenito se kur*e da im je sve najbolje, a onda naprave sranje. Kao naprimjer sa njihovim antivirusom koji je mogao prepoznati samo 6 malware-a. Da šest. I šutjeli su dva mjeseca, sve dok nisu drugi upozorili na to. Ali glavno da je MacOS genijalan i brz itd.

Od svega mi se najviše gadi Jobsov pristup i nastup.
void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
4 godine
neaktivan
RE: Appleova izvanredna konferencija
Buffer Overflow kaže...
Da samo dizajnom. Općenito se kur*e da im je sve najbolje, a onda naprave sranje. Kao naprimjer sa njihovim antivirusom koji je mogao prepoznati samo 6 malware-a. Da šest. I šutjeli su dva mjeseca, sve dok nisu drugi upozorili na to. Ali glavno da je MacOS genijalan i brz itd.

Od svega mi se najviše gadi Jobsov pristup i nastup.

maleware na Macu ... uh, poznat i heben problem. :D

vidim da ekipa i dalje ne odustaje od trolanja. Jbg, iPhone 4 je trenutno vrh vrhova i red je da ga se napada.

A.
4 godine
neaktivan

A dosadno nam ;)

:)
4 godine
neaktivan
logic kaže...

A dosadno nam ;)

ma to je oke ... mene nešto ne brine jerbo po svemu sudeći preskačem ovu iteraciju iPhonea ... ugovor još traje na trici. Čekam iPad 2

A.
4 godine
neaktivan

Hahahhahahahha

Ipad 2? to iduce godine dolazi vjerovatno.

:)
2 godine
logic kaže...

Hahahhahahahha

Ipad 2? to iduce godine dolazi vjerovatno.

sve me strah kaj budu tad izmislili 

(možda stave neki revolucionarni konektor na njega preko kojega bi se mogli spajat recimo diskovi, stikovi i slična drangulija........naravno za početak u 1.0 verziji i onda svakih godinu dana muda pod bubrege i 1.1 pa 2.0................samo usb je tako lame i obično ime, iConnect mislim da bi puno bolje pasalo) 

kod mene normalno radi.....
4 godine
neaktivan

http://techcrunch.com/2010/07/20/apple-obliterates-q3-earnings-estimates-on-best-mac-sales-ever-and-huge-ipad-numbers/

opet su sve raznili sa rezultatima. Najbolji kvartal ikad, uključujući onajbožićni ...

http://www.electronista.com/articles/10/07/20/isuppli.sees.much.higher.ipad.demand/

ukoliko se ovo ostvaruje, a izgleda da je, apple će nastaviti ovako enormno rasti brzinom startup kompanija i u sljedećih god, dvije ... uskoro nitko više neće pričati o anteni. Apple počinje izgledati stvarno monstruozno.

A.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 0:44 (artfull).
3 godine
artfull kaže...

http://techcrunch.com/2010/07/20/apple-obliterates-q3-earnings-estimates-on-best-mac-sales-ever-and-huge-ipad-numbers/

opet su sve raznili sa rezultatima. Najbolji kvartal ikad, uključujući onajbožićni ...

http://www.electronista.com/articles/10/07/20/isuppli.sees.much.higher.ipad.demand/

ukoliko se ovo ostvaruje, a izgleda da je, apple će nastaviti ovako enormno rasti brzinom startup kompanija i u sljedećih god, dvije ... uskoro nitko više neće pričati o anteni. Apple počinje izgledati stvarno monstruozno.

Znači ostvaruje se appleov zli plan dominacije iSvijetom!Iznenađen 

Stoja
4 godine
tnakir kaže...

Najprije su rekli da je problem kod prikaza crtica, da je sa signalom sve u redu. Nakon toga su priznali da je ipak antena u banani. Ali tek nakon sto je milijardu testiranja odradjeno neovisno o appleu.

Kao rijesenje nude ruznu navlaku. Koliko god mi kenjkali o ajfonu, to je poprilicno lijep komad HW-a i ne zelim nikakvu navlaku da ga nagdi (kao sto nikadn nisam koristio nikakve navlake na svojim mobitelima jer je to RUZNO).

I onda, umjesto da napravre novi model mobitela (pa makar da stave proziran lak ili nesto preko antene) oni kazu da je to to i da nece nista mijenjat, ko ce kupit neka kupe, ko nece nemora. Tragedija. Ova konferencija je bila jedan veliki fijasko za Apple.

Netko je spomenuo Toyotu - Toyota je pozvala vlasnike automobila da dovedu automobile na servis da im BESPLATNO zamijene pokvarene djelove. Priznali su gresku, ispravili je i to je to. Isto tako je napravio ford cini mi se, Opel prije par godina i to je to. Ali Apple u pocetku nije htio ni priznati.

Sve u svemu jadno.

Jos nisam vidio nit jedan dokaz od ovih milijardu testiranja da je zapravo netkom poziv prekinut zbog ovog problema, mozda nisam bas najbolje upucen ali takav neovisan test nisam jos vidio.

Svi moditeli koje sam dosad imajo imaju isti problem, Apple je glupo reagirao pokusavajuci se opravdat, a ovaj problem je odavno poznat, od kad su krenuli integrirati antene u uredaje, je je jos vise izrazen od kad se antena pocela ugradivati u podnozje uredaja gdje se uredaj najcesce i drzi... Vecina Auto industrije je opozvala neki os svojih modela, a Toyota nakon stotine sudskih tuzbi, tako da nije istina sto ti govoris, i nadalje kvar na vozilu su popravili a ne zamjenili kompletno vozilo. Sony, Lenovo, Dell,  Nokia su opozvali vise puta svoje uredaje, i to ne odmah, nakon prijetnji tuzbama. a nitijedna od ovih spomenutih kompanija nije priznala gresku "odma".

Briga me za ova vasa prepucavanja ali vecina argumenata koji se tu iznosu su zapravo glupi i smjesni. Ocekivao sam malo bolji odgovor od tebe tnakir. ovo je podosta jadno

e.......
4 godine
AlterA kaže...
Ocekivao sam malo bolji odgovor od tebe tnakir. ovo je podosta jadno

A ti inace analiziras svaki moj post tako da znas sto mozes ocekivati od mene? Od fanboysa se uvijek zna sto se moze ocekivati...

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice