Asus – Lamborghini za Ruse

poruka: 11
|
čitano: 977
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Asus – Lamborghini za Ruse".
3 godine

Loši specsi zapakirani u kič = FAIL

Bears, Beets, Battlestar galactica!
4 godine

ah, vidiš za čije tržište ić će ovo ko rusa ko vruće kifle,

iako po meni su ružni, šteta šta se tablet ne vidi cijeli...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
2 godine
Re: Asus – Lamborghini za Ruse
Loše specifikacije zapakirane u kičavi kućište,baš kao i Asusovi Lamborgini laptopi
robimarko@gmail.com
4 godine
koji treš...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
5 godina

Ovo su stvari za bogatune kao sto je @zatojeto. :D

4 godine

Pervezno i dekadentno.

Only a dead noob is a good noob.
5 godina

Da imam toliko puno love, umjesto ovih pozlađenih gluposti, platio big Samsungu da naprave poseban model sa određenim zahtjevima koje bih sam postavio.

To bi bio gušt, a ne ove gluposti.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
3 godine

Recimo, zlatni iPad 3 ili srebrni Asus Transformer bi imali smisla, ali ovi nikakvi uređaji zapakirani u plemente kovine???

3 godine

Šteta krokodila!

4 godine

Ne shvatam ovo stvarno,koja ironija....pa Lamborghini oznacava brzinu,snagu,....a oni stavili prosjek hardver u telefon,znam da kod ovakvih uredjaja nije prioritet hardver vec vise dizajn ali opet treba imati malo logike i realnosti kada nazoves uredjaj Lamborghini,..

4 godine
dogman kaže...

Ne shvatam ovo stvarno,koja ironija....pa Lamborghini oznacava brzinu,snagu,....a oni stavili prosjek hardver u telefon,znam da kod ovakvih uredjaja nije prioritet hardver vec vise dizajn ali opet treba imati malo logike i realnosti kada nazoves uredjaj Lamborghini,..

samo što ovdje nema ni trunke dobrog dizajna

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice