Asus kaže da ima miša i podlogu baš za MOBA-e...

poruka: 4
|
čitano: 910
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus kaže da ima miša i podlogu baš za MOBA-e...".
10 godina
neaktivan
offline
Asus kaže da ima miša i podlogu baš za MOBA-e...

Jesu li po vama podloge za miš obavezne ???    Ja sam se naviknuo godinama bez nje biti. Ovako kada nude podlogu osječam se kao da nude miš koji nije optički nego na kuglicu :)

 

 

 

14 Da
2 Ne
<a href="http://www.profitsautomatic.com/?register"><img src="http://profitsautomatic.com/banners/banner468x60.gif" border="0"></a>
 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Asus kaže da ima miša i podlogu baš za MOBA-e.
Svakako, podloga je po meni imho obavezna.

Miš bolje reagira i bolje se ponaša na odgovarajućoj podlozi.

Evo za primjer ću ti dati kako godinama na G5 rev2 koristim Razer Goliathus Control podlogu i savršena je za taj miš.
Nakok x godina korištenja te iste podloge, kod kupovine nove nije bilo dvojbe, opet ista podloga no samo nova verzija (malo je tanja od starije i ima bolje opšiveni rub) i sve 5.

Kada sam mijenjao miš, uzeo sam G500S i ta ista podloga je i dalje bila super no kako sam prešao na G602 ta ista Control podloga nije bila najbolji odabir (u biti, jako loš izbor) pa sam uzeo Speed verziju koja je savršena za G602.
To ti samo govori koliko je važna podloga kada nisu dobre ni sve podloge u toj klasi za svaku vrstu miša, a kamoli da radiš ili igraš bez podloge (isprobao sam i to naravno no nema smisla).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
10 godina
protjeran
offline
Re: Asus kaže da ima miša i podlogu baš za MOBA-e.

Miš za moba, miš za shooter, miš za ovo, miš za ono, a sve ista stvar. Miš ne možeš razlikovati nikako. Miš je miš. Normalno ima boljih ima i lošijih. Sada ako tebi jedna kompanija nudi kvalitetan miš za 200kn ti ćeš ga uzeti, ali onda dođe razer stavi unutra sve isto, napravi neki dizajn i stavi cijenu 600kn... i ljudi to kupuju samo jer je razer. To je isto kao iphone, samo zato jer je apple kupuju jer je poznata marka, a negledaju da 20%+ cijene ide samo na ime marke.

 

Prije su naglašavali kuglicu, onda optiku onda laser pa se sada opet okrenuli optičkim miševima, a sve one reklame kako je laser bolji,a to je i istina sve je palo u vodu.

 

Što se tiće podloge, ja je ne koristim i svatko tko ima makar drveni stol nema mu potrebe za podlogama. Naravno podloga ti treba što skuplja, što veći logo za preseravanje :)

 

ps: za dobru igru treba ti miš od 1000kn da sve ubijaš samo tako i sluške od 1500kn da neprijatelja čuješ na drugom kraju mape kako diše.

www.mmo-balkan.com
16 godina
offline
Asus kaže da ima miša i podlogu baš za MOBA-e...

Podloga nije toliko bitna za miša koliko je bitna ZA RUKU. Ako si hoćeš sačuvati zdravlje, zapešće i podlakticu - nabavi neku dobru podlogu.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice