Uh, što dobro izgleda!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nekako mi baš ne paše tih 6x monitora u igrama. naprimjer u fps tamo gdje bi trebalo biti glavno vidno polje tamo su rubovi monitora. dosta iritantno. 3x več da.
Kolko bi trebao bit daleko da bi uopce mogao igrat kak trea.I jos rubovi monitora 
nekako mi baš ne paše tih 6x monitora u igrama. naprimjer u fps tamo gdje bi trebalo biti glavno vidno polje tamo su rubovi monitora. dosta iritantno. 3x več da.
kao sto sama slika govori... kartica po meni uopce nije namjenjena gamerskom trzistu vec poslovnom...
Ja vec imam u planu uzet 3 koje bi mi definitivno olaksale posao...
1000% isplativa investicija, a posto trpi i vece monitore to je super !
kao sto sama slika govori... kartica po meni uopce nije namjenjena gamerskom trzistu vec poslovnom...
Ja vec imam u planu uzet 3 koje bi mi definitivno olaksale posao...
1000% isplativa investicija, a posto trpi i vece monitore to je super !
upravo tako! Kartica nije za gamere! Profićima to štedi vrijeme, novac, prostor i energiju. bolje jednu grafu koja može sama nego 3 koje moraju zajedno...
Koliko se ja sjećam Samsung je odmah nakon pojave Eyefinity-a najavio monitore sa veoma uskim rubovima pa ko ima para za bacanje to mu nece biti veliki problem.
Mislim da LG već ima televizore bez rubova, tako da to neće biti problem napraviti i s monitorima...
Koliko se ja sjećam Samsung je odmah nakon pojave Eyefinity-a najavio monitore sa veoma uskim rubovima pa ko ima para za bacanje to mu nece biti veliki problem.
nisi shvatio...
ova serija grafickih nije namjenjena za kucne korisnike vec poslovne... Zracne luke, brokere, kontrolere, nekakve montaze, projekcije itd itd itd ima masu primjera.
Samsung zajedno sa ATi jem razvija monitore sa manjim rubovima.
zanima me samo kad će doći kod nas. sestra je već zagrizla za to. pošto sad u kompovima na poslu ima po dvije grafe na koje je spojeno po 2 monitora, a ni to nije dovoljno prostora za narcte trebat će nešto ovako. svaka čast
zanima me samo kad će doći kod nas. sestra je već zagrizla za to. pošto sad u kompovima na poslu ima po dvije grafe na koje je spojeno po 2 monitora, a ni to nije dovoljno prostora za narcte trebat će nešto ovako. svaka čast
za to je prva liga...
sigurno ce se isplatit
Podsjeti me na operation swordfish i na onih 6 monitora (mislim da ih je toliko bilo) poslaganih u krug.
EDIT: Evo slike,ali bolju nemogu naći nažalost(ovo je uvećana neka sitna). Ipak je 7 monitora
je kartica i je za gamere. za poslovne korisnike je druga serija kartica,
zovu se: FirePro 3D WG, FirePro MV, te FireGL
2 gige im treba za rezoluciju 8000x8000 i kusur
2 gige im treba za rezoluciju 8000x8000 i kusur
dobro, to je isto istina.