ATI Radeon HD 5870 Eyefinity

poruka: 16
|
čitano: 2.102
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "ATI Radeon HD 5870 Eyefinity".
3 godine
neaktivan

Uh, što dobro izgleda!

3 godine

nekako mi baš ne paše tih 6x monitora u igrama. naprimjer u fps tamo gdje bi trebalo biti glavno vidno polje tamo su rubovi monitora. dosta iritantno. 3x več da.

2 godine

Kolko bi trebao bit daleko da bi uopce mogao igrat kak trea.I jos rubovi monitora Neodlučan

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
4 godine
RE: ATI Radeon HD 5870 Eyefinity
alien kaže...

nekako mi baš ne paše tih 6x monitora u igrama. naprimjer u fps tamo gdje bi trebalo biti glavno vidno polje tamo su rubovi monitora. dosta iritantno. 3x več da.

kao sto sama slika govori... kartica po meni uopce nije namjenjena gamerskom trzistu vec poslovnom...

Ja vec imam u planu uzet 3 koje bi mi definitivno olaksale posao...

1000% isplativa investicija, a posto trpi i vece monitore to je super !

potpis :D
4 godine
Hacker-ri kaže...
alien kaže...

kao sto sama slika govori... kartica po meni uopce nije namjenjena gamerskom trzistu vec poslovnom...

Ja vec imam u planu uzet 3 koje bi mi definitivno olaksale posao...

1000% isplativa investicija, a posto trpi i vece monitore to je super !

upravo tako! Kartica nije za gamere! Profićima to štedi vrijeme, novac, prostor i energiju. bolje jednu grafu koja može sama nego 3 koje moraju zajedno... 

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine

Koliko se ja sjećam Samsung je odmah nakon pojave Eyefinity-a najavio monitore sa veoma uskim rubovima pa ko ima para za bacanje to mu nece biti veliki problem.

:)
4 godine

Mislim da LG već ima televizore bez rubova, tako da to neće biti problem napraviti i s monitorima...

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
4 godine
Zaratustra kaže...

Koliko se ja sjećam Samsung je odmah nakon pojave Eyefinity-a najavio monitore sa veoma uskim rubovima pa ko ima para za bacanje to mu nece biti veliki problem.

nisi shvatio...

ova serija grafickih nije namjenjena za kucne korisnike vec poslovne... Zracne luke, brokere, kontrolere, nekakve montaze, projekcije itd itd itd ima masu primjera.

3 godine
neaktivan

Samsung zajedno sa ATi jem razvija monitore sa manjim rubovima.

Forever MUFC
4 godine

zanima me samo kad će doći kod nas. sestra je već zagrizla za to. pošto sad u kompovima na poslu ima po dvije grafe na koje je spojeno po 2 monitora, a ni to nije dovoljno prostora za narcte trebat će nešto ovako. svaka čast

There's no SAVE GAME in real life!!!
4 godine
dark_wizz kaže...

zanima me samo kad će doći kod nas. sestra je već zagrizla za to. pošto sad u kompovima na poslu ima po dvije grafe na koje je spojeno po 2 monitora, a ni to nije dovoljno prostora za narcte trebat će nešto ovako. svaka čast

za to je prva liga...

sigurno ce se isplatit

3 godine
Govorite da su za poslovne korisnike, a za što im treba 2gb memorije.  Meni se čini da je kartica za gamere. 
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
4 godine

Podsjeti me na operation swordfish i na onih 6 monitora (mislim da ih je toliko bilo) poslaganih u krug.

EDIT: Evo slike,ali bolju nemogu naći nažalost(ovo je uvećana neka sitna). Ipak je 7 monitoraSmijeh

monitori monitori

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 10:39 (Hyperion).
3 godine
linuxuser kaže...
Govorite da su za poslovne korisnike, a za što im treba 2gb memorije.   Meni se čini da je kartica za gamere. 

je kartica i je za gamere. za poslovne korisnike je druga serija kartica,

zovu se: FirePro 3D WG, FirePro MV, te FireGL

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
3 godine
linuxuser kaže...
Govorite da su za poslovne korisnike, a za što im treba 2gb memorije.  Meni se čini da je kartica za gamere. 

2 gige im treba za rezoluciju 8000x8000 i kusur

Saki Saki 5$
3 godine
El Manifico_Buster kaže...
linuxuser kaže...
Govorite da su za poslovne korisnike, a za što im treba 2gb memorije.   Meni se čini da je kartica za gamere. 

2 gige im treba za rezoluciju 8000x8000 i kusur

dobro, to je isto istina.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice