Isto tako svako malo nemam signala. Ali im je internet najpovoljniji ako niste u pretplati...
Glupost neviđena. Tele2 koristi t-mobile odašiljače ako nema vlasitog signala a praktički svaka zabit (osim špilja) ima t-mobile signal (a bio sam svuda po državi).
Zadovoljni korisnik tele2 otkad su došli u Hrvatsku.
Ne bi se složio s time da Tele2 ima signala svuda gdje i T-com. Otkad sam prešao na Tele2, čim izađem iz grada signal mi pada na nulu, netko treba zvat i po 10 puta da me dobije. Dok sam sa na Vip-u i T-comu imao signala bili su značajno skuplji, zato ću i ostati na Tele2, jedino zato što su jeftiniji.
Tko ce tipkati vise samo zato sto je besplatno, eventualno klinci do 15 godina koji salju puno sms-ova dnevno.
imaš pravo, ne vjerujem da ću i jednu SMS poruku poslati
evo da javim, poslano 0 (nula) SMS poruka. Iskreno i zaboravio. Čekam na privar, možda koju i pošaljem?
više nego uvreda-nikad ništa od njih nego sms-ovi ??? zato što se njih najmanje koristi. treba mi jeftin i brz mobilni net-radite na tome ! a ne glupi sms. pa čak ni 24 sata poziva mi ne treba ! kontinuitet a ne bum pa ništa. (kao bug poklon bonovi,kao za crni kruh)
sto ne daju besplatne pozive? mislim da je to bilo preklani, valjda je mreza pala na jedan dan, pa su nakon nekog vremena "nagradili" korisnike free pozivima..mislim da je to bilo..
Onaj tko nevidi kakve su to odvratne "akcije" , "tarife" i druge slicne metafore koji nasi operateri upotrebljavaju za muznju novaca od naivaca ili za navlacenje jos nenavucenih naivaca da ih muzu onda ga i trebaju musti (pljackati) . Sjetimo se one vipove akcije kada su djelili onoliko clia (toboze dijelili) i reklame sa onom cistacicom koja se vrtila za tu "akciju-nagradnu igru" svakih 5 sekundi na televiziji ,pa da ti se smuci. Dok svatko neshvati da su poruke , pozivi i sve ostalo sto pruzaju operateri doslovce zrak , signal poziva i poruka njih nekosta nista, kosta ih da postave repetitore , njihovo odrzavanje pomocu par inzenjera i par ljudi u pozivnom centru , a koliko zaraduju , grozno . Nedavno sam pokrenuo temu na jednu recenicu koju je izrekao jedan od jos rijetkih pametnih ljudi koji se neboji reci istinu , Slavko Kulic , tko ga zna super tko ne neka se informira , rekao je da je to sa mobitelima i razgovorima majmunizacija ljudi . Tragicno da na tu moju temu i konstataciju nitko nije dao niti jedan odgovor . A sada kada vam daju nesto s cime vidite da vas prave majmunima , e pa sada ste se uvrijedili pa ste se raspisali.....Neka pisite samo,ja sam prestao , ali na mobitel , hahaha.....
Onaj tko nevidi kakve su to odvratne "akcije" , "tarife" i druge slicne metafore koji nasi operateri upotrebljavaju za muznju novaca od naivaca ili za navlacenje jos nenavucenih naivaca da ih muzu onda ga i trebaju musti (pljackati) . Sjetimo se one vipove akcije kada su djelili onoliko clia (toboze dijelili) i reklame sa onom cistacicom koja se vrtila za tu "akciju-nagradnu igru" svakih 5 sekundi na televiziji ,pa da ti se smuci. Dok svatko neshvati da su poruke , pozivi i sve ostalo sto pruzaju operateri doslovce zrak , signal poziva i poruka njih nekosta nista, kosta ih da postave repetitore , njihovo odrzavanje pomocu par inzenjera i par ljudi u pozivnom centru , a koliko zaraduju , grozno . Nedavno sam pokrenuo temu na jednu recenicu koju je izrekao jedan od jos rijetkih pametnih ljudi koji se neboji reci istinu , Slavko Kulic , tko ga zna super tko ne neka se informira , rekao je da je to sa mobitelima i razgovorima majmunizacija ljudi . Tragicno da na tu moju temu i konstataciju nitko nije dao niti jedan odgovor . A sada kada vam daju nesto s cime vidite da vas prave majmunima , e pa sada ste se uvrijedili pa ste se raspisali.....Neka pisite samo,ja sam prestao , ali na mobitel , hahaha.....
+ Strani vlasnici su, vise nicega nemamo svojega i plaćamo strance -.-
Pa kada vec daju neku nagradu, onda cu se lijepo napiti i cijeli dan slati smsove sam sebi... Cemu da propustim ovu izvanrednu nagradu...
Nadam se da cu dobiti 'nagradu' za dan u vikendu...
sto ne daju besplatne pozive? mislim da je to bilo preklani, valjda je mreza pala na jedan dan, pa su nakon nekog vremena "nagradili" korisnike free pozivima..mislim da je to bilo..
Pala je njima mreza jos nekoliko puta, ali su se pi*** pravile mutave...
I nije im tada pala na dan, nego na sat-dva maksimalno.
Ne bi se složio s time da Tele2 ima signala svuda gdje i T-com. Otkad sam prešao na Tele2, čim izađem iz grada signal mi pada na nulu, netko treba zvat i po 10 puta da me dobije. Dok sam sa na Vip-u i T-comu imao signala bili su značajno skuplji, zato ću i ostati na Tele2, jedino zato što su jeftiniji.
Tele2 ima negdje svoj signal (veci gradovi), a negdje preuzima t-comov. Prije su preuzimali vipov.
Joj, cim cujem za tele2, pocinju me hvatati zmarci...
Prvo su imali onaj show sa tomatom... Umjetnost je dobiti tomato korisnike, cak i sada, ako zoves sa tele2.
A onda znam kada me zovu ljudi da im masovno prekida, cak i u Zagrebu. 10 poziva da uspostavimo mrezu.
OK. Je jeftinije, ali nemam ja vremena zvoncati okolo da bi mi poziv uspio i da nema nekih prekida. Radije platim vise, pa kuda puklo da puklo.