Šteta što nisu rekli cijenu, baš me zanima kolko košta to čudo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne kužim koja je poanta toga, šta sa napajanjem?
To je za one koji se neodvajaju od WOW-a i sličnih gluposti.
taman kad me prestane zanimat hardware, moci ce spavati kraj mene u krevetu
Meni se cini zgodnim. Vec koliko puta sam htio pustiti sliku s kompa na TV, ali mi se nije dalo odrzavati posebni PC buduci da mi je primarni PC u drugoj sobi.
Tko zna mozda si i upiknem ovakvo nesto. Samo kada bude neka low end grafa s time s naravno pristupacnom cijenom.
pa napaja se normalno kao i sve druge, poanta je jednostavnost i prakticnost
Pa poanta je bežični prijenos slike..što je, kao što je kolega rekao, vrlo praktično ako ti je komp npr. u drugoj sobi ili čak katu..
A ne kužim, što s napajanjem? Kao i svaka druga grafa.. Ako misliš na onaj prijamnik, on će se vjerojatno morati ukopčati u struju..
Kao da me ne več ne zrače dovoljno wifI, mobiteli i sve ostale p..darije...
he, he - baš sam se čudio kako nitko ovo ne spominje... ovih pet antena doista djeluje zlokobno! 
konačno - to je zadnja stvar koja je falila. sad komp može u špajzu na UPS. monitori po stanu, tastatura (s USB hubom) i miš u ladici, podaci na mreži, NAS-ovima i USB stickovima. apsolutna tišina.
Kolka je latencija tog čuda?
Do sada smo krali wireless internet,a kada izađe ova grafika krasti ćemo wireless sliku,npr
susjed i ja udaljeni 10m(kuča do kuče) i on sebi i ja sebi kupim tu grafu,i pripojimo kad on ima moju sliku ja njegovu,bilo bih zanimljivo.Znaš sve šta ti susjed radi dok je na PCu.
Prijavi se na big brother ako ti je to zanimljivo.
graficka se nalazi unutar kucista kao i svaka druga samo bezicnim putem salje sliku na tv. neke televizije imaju ugradjen WiFi prijemnik, a za vecunu teba dodatni prijemnik koji se HDMI-jem ukopca u tv. prijemnik ima vlastito napajanje, iako se moglo izvesti i preko USB-a od tv, no nemaju ni sve televizije usb, pa bolje ovako. zaista dobra stvar za koju sam se do sad cudio kako nije napravljena. problem jedino moze biti cijena jer ako je skuplja od obicnog PCI-e Wifi predajnika onda i nema puno smisla.
graficka se nalazi unutar kucista kao i svaka druga samo bezicnim putem salje sliku na tv. neke televizije imaju ugradjen WiFi prijemnik
Kakve sad veze s ovim ima WiFi?
zaista dobra stvar za koju sam se do sad cudio kako nije napravljena
Jest, npr. Ausosova Eee "tipkovnica".
graficka se nalazi unutar kucista kao i svaka druga samo bezicnim putem salje sliku na tv. neke televizije imaju ugradjen WiFi prijemnik, a za vecunu teba dodatni prijemnik koji se HDMI-jem ukopca u tv. prijemnik ima vlastito napajanje, iako se moglo izvesti i preko USB-a od tv, no nemaju ni sve televizije usb, pa bolje ovako. zaista dobra stvar za koju sam se do sad cudio kako nije napravljena. problem jedino moze biti cijena jer ako je skuplja od obicnog PCI-e Wifi predajnika onda i nema puno smisla.
Topla voda!
Još 90' tih je moj klon Atarija mogao bezično sliku na TV poslati! Samo je trebalo malu antenicu zaštekati u antenski izlaz na konzoli i isto takvu na tv. I radilo je savršeno :)
Pa nemoras imat pet antena prikljućeno ako ti je potrebna samo jedna ostale isključiš
Do sada smo krali wireless internet,a kada izađe ova grafika krasti ćemo wireless sliku,npr
susjed i ja udaljeni 10m(kuča do kuče) i on sebi i ja sebi kupim tu grafu,i pripojimo kad on ima moju sliku ja njegovu,bilo bih zanimljivo.Znaš sve šta ti susjed radi dok je na PCu.
A zabrij tek šta će biti kada ćeš ti gledati one(xxx) stranice a susjed uleti?
Ali sa druge strane to može i biti zanimljivo...šta recimo da se neko tebi iz susjedstva ili ti kvalificira na npr. neki svjetski turnir u nekoj igri?Neko iz susjedstva bi to htio gledati,a ti bi mu mogao dopustiti pa nebi bilo onog uzdisanja po ramenu dok gleda kako ti igraš...Pobijediš,dobiš sponzore,i odmah si kvartovski frajer.
dobro, pokusao sam nekako laicki objasniti. nije wifi ali je princip isti.
a sto se tice drugog dijela citata, napravljeno je vise takvih uredjaja ali mislio sam bas na bezicni izlaz sa desktop graficke. moje potrebe su daleko iznad eee tipkovnice a htio bi ponekad streamat film na tv koji mi je u drugoj sobi. imam mediaplayer preko kojeg sad to radim, ali ovo je jednostavnije. jos bolje bi bilo da to izvedu na nacin da je odvojeno tako da mozes ustekat na bilo kakav HDMI izlaz na bilo kojoj kartici, dvd playeru, laptopu i sl.
Topla voda!
Još 90' tih je moj klon Atarija mogao bezično sliku na TV poslati! Samo je trebalo malu antenicu zaštekati u antenski izlaz na konzoli i isto takvu na tv. I radilo je savršeno :)
analogni radio predajnik mozes kupit za 150kn. ustekas usb u njega i pustas glazbu na auto radiu i sl. ovdje je ipak rijec o grafickoj kartici i digitalnom fullHD videu i do sada nisu postojale takve stvari. zanima me jedino kakva je latencija tj. moze li se upotrebljavati za gaming.
Vijest je stara par mjeseci...
bas izgleda nabrijano i svida mi se plavi vent
Kartica mi cak i izgleda dobro...Vjerojatno ce isplativost biti malo manja, kad dodje cijena, a ako ikad i dodje kod nas ja ocekujem da ce bit paprena, inace zanimljiva stvar :D
Imam 2 monitora na racunalu, ono sta mi je problem je to kj je jedan monitor 10, drugi 15m od kompa (komp u podrumu, monitori na katovima) i DVI kablovi me na kraju puuuno kostali (mislim da je bilo 700kn+) te duzine
i namucio se da nadjem tak dugacke....Ali nisu sam oni bili problem vec i to sta sam i 7 USB kablova provlacio, i kabel za zvucnikex2 itd itd itd....Uglavnom bitno da ne cujem da se racunalo "dere" dok radi, jer su mi
prije prigovarali da je pri zescim operacijama preglasan (jako je tih zapravo, ali kod u noci netko zeli gledat telku a komp kraj telke sum mu smeta xD), pa je ovo bilo rijesenje
Jos nesto me jako brine...Zracenje :S...Nekako sam paranoik na ove stvari -.-...
Ovo je odlicna stvar!!!!!
Kad ovo postane neki standard više neće bit potrebni HTPC-i nego samo TV, bežićni miš i tipkovnica i toe to!
standard a ono 5 antena... jednsotavno STANDARD!!! :)))))
trebali su samo stavit neki slot šta ide na grafičku pa da ima par antena :P
jeftino a puno bolje od htpc-a
čudo da nisu hateri iphone-a podivljali kad su vidjeli da je isti na slici
Jel ima ikoji ducan koji uvozi colorful ili galaxy u ljepoj našoj?!?
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
od elektronike svašta zrači, ali jedino zbog čega se eventualno možeš zabrinjavat je mobitel