Bežična grafika

poruka: 30
|
čitano: 2.523
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Bežična grafika".
2 godine
Bežična grafika

Šteta što nisu rekli cijenu, baš me zanima kolko košta to čudo

Battlefield Fan!
4 godine
Bežična grafika

ne kužim koja je poanta toga, šta sa napajanjem?

3 godine
Bežična grafika

To je za one koji se neodvajaju od WOW-a i sličnih gluposti.

4 godine
Bežična grafika

taman kad me prestane zanimat hardware, moci ce spavati kraj mene u krevetu

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 13:43 (igy).
4 godine
Bežična grafika

Meni se cini zgodnim. Vec koliko puta sam htio pustiti sliku s kompa na TV, ali mi se nije dalo odrzavati posebni PC buduci da mi je primarni PC u drugoj sobi.

Tko zna mozda si i upiknem ovakvo nesto. Samo kada bude neka low end grafa s time s naravno pristupacnom cijenom.

3 godine
RE: Bežična grafika
toxic kaže...

pa napaja se normalno kao i sve druge, poanta je jednostavnost i prakticnost

...living in my own world, in my own illusion...
2 godine
toxic kaže...

Pa poanta je bežični prijenos slike..što je, kao što je kolega rekao, vrlo praktično ako ti je komp npr. u drugoj sobi ili čak katu..

A ne kužim, što s napajanjem? Kao i svaka druga grafa.. Ako misliš na onaj prijamnik, on će se vjerojatno morati ukopčati u struju..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
Bežična grafika

Kao da me ne več ne zrače dovoljno wifI, mobiteli i sve ostale p..darije...

scientia est potentia
4 godine
moderator
alien kaže...

he, he - baš sam se čudio kako nitko ovo ne spominje... ovih pet antena doista djeluje zlokobno! {#}

...
4 godine
Bežična grafika

konačno - to je zadnja stvar koja je falila. sad komp može u špajzu na UPS. monitori po stanu, tastatura (s USB hubom) i miš u ladici, podaci na mreži, NAS-ovima i USB stickovima. apsolutna tišina. 

4 godine
Bežična grafika

Kolka je latencija tog čuda?

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
16 mjeseci
protjeran
Bežična grafika

Do sada smo krali wireless internet,a kada izađe ova grafika krasti ćemo wireless sliku,npr

susjed i ja udaljeni 10m(kuča do kuče) i on sebi i ja sebi kupim tu grafu,i pripojimo kad on ima moju sliku ja njegovu,bilo bih zanimljivo.Znaš sve šta ti susjed radi dok je na PCu.

nema beda dok ima meda
23 mjeseca
protjeran
Bežična grafika

Prijavi se na big brother ako ti je to zanimljivo.

23 mjeseca
protjeran
toxic kaže...

graficka se nalazi unutar kucista kao i svaka druga samo bezicnim putem salje sliku na tv. neke televizije imaju ugradjen WiFi prijemnik, a za vecunu teba dodatni prijemnik koji se HDMI-jem ukopca u tv. prijemnik ima vlastito napajanje, iako se moglo izvesti i preko USB-a od tv, no nemaju ni sve televizije usb, pa bolje ovako. zaista dobra stvar za koju sam se do sad cudio kako nije napravljena. problem jedino moze biti cijena jer ako je skuplja od obicnog PCI-e Wifi predajnika onda i nema puno smisla.

2 godine
Commodore kaže...

graficka se nalazi unutar kucista kao i svaka druga samo bezicnim putem salje sliku na tv. neke televizije imaju ugradjen WiFi prijemnik

Kakve sad veze s ovim ima WiFi?

Commodore kaže...

zaista dobra stvar za koju sam se do sad cudio kako nije napravljena

Jest, npr. Ausosova Eee "tipkovnica".

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
Commodore kaže...
toxic kaže...

graficka se nalazi unutar kucista kao i svaka druga samo bezicnim putem salje sliku na tv. neke televizije imaju ugradjen WiFi prijemnik, a za vecunu teba dodatni prijemnik koji se HDMI-jem ukopca u tv. prijemnik ima vlastito napajanje, iako se moglo izvesti i preko USB-a od tv, no nemaju ni sve televizije usb, pa bolje ovako. zaista dobra stvar za koju sam se do sad cudio kako nije napravljena. problem jedino moze biti cijena jer ako je skuplja od obicnog PCI-e Wifi predajnika onda i nema puno smisla.

Topla voda! {#} Još 90' tih je moj klon Atarija mogao bezično sliku na TV poslati! Samo je trebalo malu antenicu zaštekati u antenski izlaz na konzoli i isto takvu na tv. I radilo je savršeno :)

2 godine

Pa nemoras imat pet antena prikljućeno ako ti je potrebna samo jedna ostale isključiš

BFBC2: ALIEN464
23 mjeseca
Gmailovac kaže...

Do sada smo krali wireless internet,a kada izađe ova grafika krasti ćemo wireless sliku,npr

susjed i ja udaljeni 10m(kuča do kuče) i on sebi i ja sebi kupim tu grafu,i pripojimo kad on ima moju sliku ja njegovu,bilo bih zanimljivo.Znaš sve šta ti susjed radi dok je na PCu.

A zabrij tek šta će biti kada ćeš ti gledati one(xxx) stranice a susjed uleti?

Ali sa druge strane to može i biti zanimljivo...šta recimo da se neko tebi iz susjedstva ili ti kvalificira na npr. neki svjetski turnir u nekoj igri?Neko iz susjedstva bi to htio gledati,a ti bi mu mogao dopustiti pa nebi bilo onog uzdisanja po ramenu dok gleda kako ti igraš...Pobijediš,dobiš sponzore,i odmah si kvartovski frajer.

23 mjeseca
protjeran

dobro, pokusao sam nekako laicki objasniti. nije wifi ali je princip isti.

a sto se tice drugog dijela citata, napravljeno je vise takvih uredjaja ali mislio sam bas na bezicni izlaz sa desktop graficke. moje potrebe su daleko iznad eee tipkovnice a htio bi ponekad streamat film na tv koji mi je u drugoj sobi. imam mediaplayer preko kojeg sad to radim, ali ovo je jednostavnije. jos bolje bi bilo da to izvedu na nacin da je odvojeno tako da mozes ustekat na bilo kakav HDMI izlaz na bilo kojoj kartici, dvd playeru, laptopu i sl.

23 mjeseca
protjeran
Aldo kaže...
Commodore kaže...
toxic kaže...

Topla voda! {#} Još 90' tih je moj klon Atarija mogao bezično sliku na TV poslati! Samo je trebalo malu antenicu zaštekati u antenski izlaz na konzoli i isto takvu na tv. I radilo je savršeno :)

analogni radio predajnik mozes kupit za 150kn. ustekas usb u njega i pustas glazbu na auto radiu i sl. ovdje je ipak rijec o grafickoj kartici i digitalnom fullHD videu i do sada nisu postojale takve stvari. zanima me jedino kakva je latencija tj. moze li se upotrebljavati za gaming.

2 godine

Vijest je stara par mjeseci...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
2 godine
Bežična grafika

neke slike :)

Music4ever
2 godine

bas izgleda nabrijano i svida mi se plavi vent

My Life Is A Very Serious Game...
2 godine
Bežična grafika

Kartica mi cak i izgleda dobro...Vjerojatno ce isplativost biti malo manja, kad dodje cijena, a ako ikad i dodje kod nas ja ocekujem da ce bit paprena, inace zanimljiva stvar :D

Imam 2 monitora na racunalu, ono sta mi je problem je to kj je jedan monitor 10, drugi 15m od kompa (komp u podrumu, monitori na katovima) i DVI kablovi me na kraju puuuno kostali (mislim da je bilo 700kn+) te duzine

i namucio se da nadjem tak dugacke....Ali nisu sam oni bili problem vec i to sta sam i 7 USB kablova provlacio, i kabel za zvucnikex2 itd itd itd....Uglavnom bitno da ne cujem da se racunalo "dere" dok radi, jer su mi

prije prigovarali da je pri zescim operacijama preglasan (jako je tih zapravo, ali kod u noci netko zeli gledat telku a komp kraj telke sum mu smeta xD), pa je ovo bilo rijesenje

Jos nesto me jako brine...Zracenje :S...Nekako sam paranoik na ove stvari -.-...

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
4 godine

Ovo je odlicna stvar!!!!!

Kad ovo postane neki standard više neće bit potrebni HTPC-i nego samo TV, bežićni miš i tipkovnica i toe to!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine
Bežična grafika

standard a ono 5 antena... jednsotavno STANDARD!!! :)))))

3 godine
Bežična grafika

trebali su samo stavit neki slot šta ide na grafičku pa da ima par antena :P

jeftino a puno bolje od htpc-a

3 godine
Bežična grafika

čudo da nisu hateri iphone-a podivljali kad su vidjeli da je isti na slici

2 godine
ok, I can't take it anymore.

Jel ima ikoji ducan koji uvozi colorful ili galaxy u ljepoj našoj?!?
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
4 godine
alien kaže...

od elektronike svašta zrači, ali jedino zbog čega se eventualno možeš zabrinjavat je mobitel

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice