Bill Gates opet najbogatiji

poruka: 86
|
čitano: 3.591
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Bill Gates opet najbogatiji".
4 godine

Jadan Warren opao za 6 milijardi xD

http://vgm.tv/
4 godine
Re: Bill Gates opet najbogatiji
dex3108 kaže...

Jadan Warren opao za 6 milijardi xD

baš je jadan, sigurno će si vene prerezat zbog toga...tsts :)

9 mjeseci

moram napisat e-mail bill gates-u da mi posalje jedan milioncic, pa nije njemu to nista, zaklecu se da necu kupovati apple-ove proizvode.

hahaha

on topic. Koliko vec godina gates vodi na ovoj listi?

23 mjeseca

Ja bi bio sretan da imam i jedan milijun.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
4 godine

ma toliko je dugo na listi da je već samo njegovo ime postalo sinonim za milijardera, a ako nije on vodeći, onda je onaj starkelja iz walmarta.

4 godine
Jadni mi ako je među najbogatijima vlasnik facebooka.
21 mjesec

Meni samo treba 80 000kn, mislim da Gates nece ni primjetiti da mi je dao tu svotu :D

4 godine
brzi i žestoki kaže...

Meni samo treba 80 000kn, mislim da Gates nece ni primjetiti da mi je dao tu svotu :D

je kolega, da poplaćaš dugove, podmiriš kredit, priuštiš si neku kantu na četiri kotača, napuniš frižider, koju novu krpicu i onda opet ispočetka, san svakog rvata :)

2 godine
exe kaže...

ma toliko je dugo na listi da je već samo njegovo ime postalo sinonim za milijardera, a ako nije on vodeći, onda je onaj starkelja iz walmarta.

WalMart kupuje Wayland-Yutani u bliskoj budućnosti tako da možemo oečivat da će CEO WalMarta biti najbogatiji čovijek svijeta.

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
4 godine
woodgamesfx kaže...
exe kaže...

WalMart kupuje Wayland-Yutani u bliskoj budućnosti tako da možemo oečivat da će CEO WalMarta biti najbogatiji čovijek svijeta.

hvala za info, eto, kao da nema dovoljno :)

3 godine

Samo sto Bill Gates ogromne kolicine novca daje u dobrotvorne svrhe (zato i zasluzuje toliko para), a sto je Mark Zuckerberg dobro napravio.

4 godine
Renesis kaže...

Samo sto Bill Gates ogromne kolicine novca daje u dobrotvorne svrhe (zato i zasluzuje toliko para), a sto je Mark Zuckerberg dobro napravio.

Mark connecting people :)

2 godine

Evo sad sam se čuo sa Melindom, kaže Gates na putu ...

4 godine

šećerko ništa ne stvara, prodaje privatne podatke i milijarde samo rastu. koja debilan..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 mjeseci
Malto kaže...
Jadni mi ako je među najbogatijima vlasnik facebooka.

Kompanija koja posjeduje informacije većeg dijela informatički-pismenog svijeta, te s čovjekom tipa Zuckerberg na čelu ( znači, koji je u prošlosti dokazao da može i zna iskoristiti tuđe podatke za svoju korist, te koji najvjerojatnije prodaje podatke "ispod stola" raznoraznim agencijama i vladama ).. zašto smo točno jadni ?

"Fejs" nije samo ono što ljudi zamišljaju ( alat za sprdačinu kojim se koriste retardirani tinejdžeri, koji apdejtaju statuse svakih 5 sec, itd itd ), to je najbolji alat provjere i kontrole, ma koliko god to zvučalo kao teorija zavjere ili bilo što. To je realnost (mene osobno boli ku*ac za to, iako.. kad sam probao izbrisati fotografiju, ili recimo album, oni doslovno samo to sakriju i ne izbrišu sa servera, jer se može i dalje pristupiti tim slikama, evo čak i godinu dana kasnije nakon što sam to napravio ( naravno, treba imati direktan link ) ).

Jedini razlog zašto smo svi jadni je što će facebook doslovno postati mandatoran u budućnosti za razvijanje privatnih businessa ( ili za provođenje businessa malo većih kompanija ), i osoba koja ne želi imati facebook baš i neće biti u poziciji gdje joj neće naškoditi to što nema facebook.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:21 (ormar).
4 godine

da li oni stvarno zaslužuju te mlijarde? da li je bill gates isprogramirao windowse? ajd, cuki je nešto programirao na početku, ali kasnije su većinu koda su nakucali pametniji progameri...

I'm silicon-based life-form
3 godine
kowach kaže...

da li oni stvarno zaslužuju te mlijarde? da li je bill gates isprogramirao windowse? ajd, cuki je nešto programirao na početku, ali kasnije su većinu koda su nakucali pametniji progameri...

Svaki od tih "pametnijih" programera je slobodno mogao osnovati vlastitu kompaniju i zaraditi milijarde.

23 mjeseca
kowach kaže...

Bill gates se u životu više naprogramirao od ''cuki-a''.Samo što je zadnje kaj je on isprogramirao bio ''end'' u windowsu 98,i to je bilo više ceremonijalno.Postoji anegdota oko toga.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 mjeseci

Ljudi još ne kuže da znati nešto napraviti ne znači znati to dobro promovirati i naplatiti. Da je to tako lako svi bi mi imali milijone. Nisu menađeri bezveze toliko plaćeni ma koliko neki mislili da oni samo sjede u uredu, fukaju sekretaricu i dobivaju lovu na račun. 

4 godine
kowach kaže...

nije sve bit pameti, ima nešto i u tajmingu. a da na svijetu ima pravde onda bi teslini potomci sada bili na vrhu ove ljestvice. vjerovatno bi u hrvatskoj bilo najviše tvornica izmjeničnih elektromotora i generatora, velik porez bi ostavljali državi , ma švicarska šta da ti kažem ....eh da na svijetu ima pravde lijep bi to svijet bio. 

Bitno je samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina!
13 mjeseci

Sto njima znace te silne milijarde kada milijuni na svijetu gladuju i bili bi sretni s 50kn dnevno.

22 mjeseca

baljezgarija.. gates je šala naspram rockefellera, rotschieldova itd..

Beware of the MamićTrollFejs
23 mjeseca
nine kaže...

baljezgarija.. gates je šala naspram rockefellera, rotschieldova itd..

Da,međutim ja se pitam zašto oni nisu na takvim listama.Jest da vjerujem da su možda bogatiji ali zašto nisu na tim listama,sada ne želim(iako sam inače uvijek spreman o tome govorit) u teorije zavjere.

11 mjeseci
žalosno :| žalosno :|
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 14:08 (Indestructible).
4 godine
kowach kaže...

nije. on ih je samo zamislio i stvorio im trziste. programirali su ih neki od 70.000 zaposlenih kojima svaki mjesec daje place na vrijeme.

da, zasluzuje te milijarde jer ih je zaradio. nitko mu ih nije poklonio. no on ih rado poklanja u dobrotvorne svrhe.

get your facts straight kid.

22 mjeseca

misliš da bi bilo normalno da se jedna familija koja je 1850tih držala 50% svijetskog bogatstva pojavi na nekoj listi?

Beware of the MamićTrollFejs
3 godine
exe kaže...

"Starkelja" iz Walmart-a je pod zemljom več deset godina..

Danas njegovo četvero djece i žena raspolažu sa oko 20 miljardi svaki. "Stari" je bio vodeči od 85`do 88`, i nikad više.

scientia est potentia
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 15:44 (alien).
3 godine
exe kaže...
Renesis kaže...

Mark connecting people :)

Za Marka neznam, ali Gates ne radi nista dobro sa svojom zakladom, financira unistavanje poljoprivredne zemlje u Africi sa GMO

najobicniji pijn u sluzbi masona

nije ni priblizno najbogatiji covjek na svijetu, to je samo ono sto se zna

Rockfeller , Rotchild i takvi su sigurno mnogo bogatiji i Bill za njih sadi GMO u "dobrotvorne " svrhe

i siguran sam da zna sto radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 15:51 (sailor1).
2 godine

Da, al to su najbogatiji u Americi sigurno ima neki šeik u Dubaju sa više bogatstva...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
Intel&ATI kaže...

Da, al to su najbogatiji u Americi sigurno ima neki šeik u Dubaju sa više bogatstva...

Nope.

scientia est potentia
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice