Ne da mi se... ali jel' netko našao kako promijeniti izgled (sliku) Binga? Nema pod "Preferences", čak ni kad se logiram pod Windows Live ID.
Ne da mi se... ali jel' netko našao kako promijeniti izgled (sliku) Binga? Nema pod "Preferences", čak ni kad se logiram pod Windows Live ID.
Ja mislim da to bing sam mijenja nakon nekog vremena,kao što google i mijenja sliku
Ja mislim da to bing sam mijenja nakon nekog vremena,kao što google i mijenja sliku
Google samo mijenja logotip s prigodama, istina, ali je prilagodljiv u svemu ostalom. Nema veze, sačekat ćemo da Bing uznapreduje i da vidimo gdje to vodi.
Trenutno nema nikakve postavke za podešavanje izgleda na Bingu, al ne sumnjam da s vremenom bude nešto pita iGoogle
Bugovci, hajde u čast 200. broja nemojte da pišete ovakve polupečene tekstove. Bing globalno ima čitavih 3% tržišta i trend nije baš izrazito pozitivan. Da sve bude čudnije, čak i ako se izabere samo Severna Amerika, u poslednjih 30 dana je Bing imao svega 7,29%, znatno manje od pomenutih 8,23%.
Bing treba još 'puno žganaca pojesti' da ojača dovoljno za suprotstaviti se jednom Google-u.
Ljudi ga koriste naravno, jer je to nova stvar i zanimljivo im je ali to bi mogao biti samo prolazni trend čak i za taj mali postotak.
Slika na Bingu se mjenja svaki dan, automatski.
Što se slike tiče na Bingu, ona se svaki dan mijenja - za HR.
A ako gore desno promijeniš iz HR u npr. ENG onda imaš novu sliku i isto se slika mijenja svaki dan s time što dolje desno imaš dvije strelice tako da možeš vidjeti prošlu sliku.
Ma uglavnom, kad sam pročitao tekst u Bugu za Bing, tek sad vidim koliko je Bing na HR okrljaštren. Pola toga nema. Zato sam se odmah prebacio na ENG.