Vip ima najgore akcije od sva tri mobilna operatera! Briga za korisnike im je nula, popusti na uređaje nikakvi, usluga mršava. Koristim Vip godinama, i isprva su bili daleko najbolji ali sad sam jako nezadovoljan....
Vip ima najgore akcije od sva tri mobilna operatera! Briga za korisnike im je nula, popusti na uređaje nikakvi, usluga mršava. Koristim Vip godinama, i isprva su bili daleko najbolji ali sad sam jako nezadovoljan....
boga mu, dajte to sve za jednu skalu dolje spustite:
1gb=50kn
5gb=100kn
10gb=150kn
i kakva je ovo glupost sa 12gb=400kn
sljedeće ljeto prije godišnjih odmora će uvest 14gb=500kn.
šokantno je kada je bio jedan bug sa analizom prepaid pristupa internetu,ako ste
u inozemstvu. pa čovječe, bilo je flat-a za neku siću od par eura.
btw diskriminacija jer ovo sve imaju carnet pretplatnici.
učestali komentari na ovu temu oko operatera, jedan je bolji od drugoga
su čista zatupljenost i sljepilo.
pa zar nevidite da usko surađuju i marketinški nas prave moronima.
Ako si nezadovoljan, zašto i dalje koristiš Vip? Imaš Tele2 i T-Mobile pa biraj.
Vip i Tmobile treba zakonom zabranit jer kradu ljude.
Koristim VIP.
Recimo računaju vam 1 mb neznam čini mi se 0,50 kn ali imaju sistem da kad potrošite nešto sitno kilobajta vam naplate 0,000498 kn ili tako neku cifru koju zakonski nemogu naplatiti jer je najmanja jedinica plaćanja 1 lipa. Tijekom mjeseca i na puno korisnika to su sigurno desetci ako ne i stotine tisuća kuna.
Druga fora ako na sredini mjeseca pređete u viši rang sa 1 gb na 5 gb vam naplate naknadu za obadva paketa znači za prvi paket jedan gigabajt vam naplate cijeli iznos iako on u cijelosti nije potrošen, a za veću tarifu proporcionalno danima na sredini mjeseca znači pola iznosa.
Software koji broji promet od vodafona je neprecizan pokaže mi da sam u levelu s dostupnom potrošnjom a račun ahahaahha:
Koristim uslugu preko carneta i prvi mjesec mi je račun došo 532 kn. slijedeći, 378, sada 278. hahaha
Pišem žalbu javi se neki jadnik kojeg su istrenirali kako da vara ljude, naime lik mi nije dopustio da do riječi dođem samo melje megabajti, tarife, vaša potrošnja, ukoliko ovo, naime pa to.., uglavnom objašnjava mi da sam u krivu jel. I ja dođem do riječi (prekinem ga) i rečem da sve je to točno ali vi ste meni naplatili iznos koji nisam potrošio - naknadu za 1. GB i on mene napadne da vi ste mogli uzet gigabajt vidit da ste prekoračili i uzet veći paket. U redu i šta je to čudno pitam vas koji ovo čitate kao kažnjen sam jer sam si prilagodi tarifu. (nisam prekoračio ostalo mi je MBajta koji su naplaćeni ali nisu potrošeni.)
****Uglavnom savjetujem sve da ukoliko imaju telefonski priključak doma, ovo se odnosi i na studente da daju 200-injak kuna za telefon+flat+4Mbita brzinu nekom operateru po mogućnosti alternativnom, kupe router ima ih za par sto kuna, dakle ne potpisuju obvezujuće ugovore i surfaju kao ljudi.
A ne da se svađaju sa nekim jadnikom koji je prošao "Imperial mental conditioning iz Vip-a oko 40 mb koje su potrošili preko tarife.
Morao sam nekamo ispucati svoju frustraciju. Ispričavam se na zamornom tekstu, ali ako radi njega samo jedan korisnik odustane od VIP interneta isplatilo mi ga se napisat.
samo ti pajdo istresi.
istresao sam i ja...al sam se uspio probiti do administratora smjene ili kako se
već zove,dakle preskočio sam te studente što se javljaju na 091 7700.
nakon deset godina ljubavi na pretplati (1999-2009) jednog dana pomahnitam.
zanimljivo ne reklamiraju vip over ip uslugu, premda je to solidna stvarčica.
skontam jednog dana da im skripta krivo broji promet i bla bla bla...
od nemila do nedraga se buniš, zoveš i sl.
veli...plati pa se žali.
e pa reko bi njima lik sa youtuba, savo iz kikinde...zbogom kikindo na ...c te ...em!
Lijep pozdrav prezadovoljnog korisnika TELE2 mreze.
Razgovori u sve mreze (mobilne i fiksne) su mi oko 190 minuta (3,17 h) mjesecno,
za sto mi je dovoljan jedan bon od 100 Kn.
Uvijek me nasmiju ove "akcije" Vipa.
Akcija je bezveze kao i inače, a usput je i komplicirana i uopće mi se neda čitat to njihovo smeće od Uvjeta korištenja tako da nek si nabiju tu akciju...
Na vipu sam jer nisam vidio da drugi nude besplatne sms poruke i razgovore po fiksnoj cijeni (+uspostava poziva). Ako bude nešto slično na tele2 možda i pređem.
Ovo sa 'svaki mjesec' po x kuna na racun mogu objesiti macku o rep.
Jednom su me preveslali (pa se pravili mutavi da se ne radi o novom broju, a ja ga kupio 2 dana ranije u kompletu), vise nece.
Zašto je neki dan na naslovnici o nekoj promociji TELE2 bio plaćeni oglas, a jučer o T-Comovoj i ovo o VIPovoj promociji je sad "vijest"?
Ovo sa 'svaki mjesec' po x kuna na racun mogu objesiti macku o rep.
A što sam ja kriv?! 
Inače, baš volim ove 'poklone', koje zapravo sam sebi kupiš.
imam simpu i vip i mogu reci da vip jako rijetko koristim... t-mobile ima za mene ima pristupačnije opcije
Vip su lopovi obicni ,kod njih sam već 10 god ali mislim da brojim zadnje dane....,
Već 3 mjeseca mi skidaju kune sa računa za Vip surf paket koji plaćam 30 kn. SZK sam kontaktirao već 50-ak puta i svaki put isti odgovor, znamo za vaš slučaj i radimo na tome.....A to što ja svaki dan moram kontrolirati račun po nekoliko puta i onda ih moljakati da mi vrate kune, nikom ništa??
Tele2 stizem uskoro!!
Svi su oni lopovi. Večina
Svi su oni lopovi. Večina
Jesi probal Tele2?
Imam T-mobileov mobilni internet i zadovoljan sam. Iako su dosta skupi (3 GB = 150 kn), usluga je kvalitetna.
Ma samo da mi istekne garancija na mobitel kako bih ga mogao dekodirati evo mene na tele2 ili pak tomato.... Nerado slušam kako pljuju po VIP-u ali ko im je kriv kada su skupi.... Inače nisu loši ali su skupi
a će biti što mobitela (smartphone) za sitnu lovu? To je ono bitno i nagrađivanje.
Ako si nezadovoljan, zašto i dalje koristiš Vip? Imaš Tele2 i T-Mobile pa biraj.
Zato što sam još uvijek ugovorno vezan. Ali ne zadugo hehehe, onda nek se gone u 3p.m. :))
zanimljivo ne reklamiraju vip over ip uslugu, premda je to solidna stvarčica.
Ma oni samo imaju pokerface i slične pederske reklame, neće valjda nešto dobro reklamirat :))