Živio balkan!
BTW: kad ce kod nas provjeravat internet promet? Da se mogu pripremit....
Živio balkan!
BTW: kad ce kod nas provjeravat internet promet? Da se mogu pripremit....
bas mi ih je zal ali ja sam se vec pripremil tak da mi nemreju nis barem tak mislim
Više njih svrbi sloboda govora na Internetu. Ovo je samo jedan od načina kontrole građana.
kad kod nas nešto slično pokušaju ja mislim da će već svi sadašnji članovi foruma biti zaposleni pa ne će biti problem legalno nabavljati igre
"Procjenjuje se da je u Velikoj Britaniji polovina internetskog prometa ilegalne prirode."
Kolki je taj broj u HR?
Kod nas bi samo izvori (provideri) zadržali internet, svima ostalima bi zabranili :)
"Procjenjuje se da je u Velikoj Britaniji polovina internetskog prometa ilegalne prirode."
Kolki je taj broj u HR?
Kod nas bi samo izvori (provideri) zadržali internet, svima ostalima bi zabranili :)
Lol vjerojatno. Da ukidaju internet za svaku sitnicu mislim da ne poznam nikoga koga ne bi isključili, čak i ljude koji još imaju modemske veze.
Britanci imaju namjeru to učiniti nešto drugačije nego Francuzi - zloćama se ne bi ukidao internet (osim u iznimnim slučajevima), nego bi im se smanjivala brzina.
Već danas to mogu svi napravit, sve se logira i sve se bilježi.
No, čemu onda uopće flat, čemu uopće sve te điđe. Također, privatnost = nula. Gluposti, većina ISP-ova bi mogla fino zatvorit vrata kad bi pozatvarali accounte svih koji piratiraju. A zamisli da MS prijavljuje svako računalo kojem ne prođe WGA ili slična zaštita...
Bedastoće, umjesto da se opamete i ponude recimo da za 50 kn kao privatna osoba mjesečno (ekstra) možeš skidat što god želiš i gdje god želiš. Svi bi uzeli tu ekstra opciju i deri peri. Nešto kao zamp. I iz tog fonda se namiruju recimo softweraši... Ili neka takva šema, štojaznam ;) flat software :P
Neka je*ena glazbena industrija odje*e više!!!!!!!! Stvarno mi ide na q. Dok su nas derali i još uvijek pokušavaju derati sa cijenama LP-a, CD-a, DVD-a sve je bilo super, nisu se žalili što na ničemu zarađuju ogromne novce, bahatili su se i nisu znali kako bi trošili. Sad kad kao i mnoge druge industrije (ako se glazbena uopće može tako zvati) doživljava svoj pad, sad pokušavaju na sve moguće načine spasiti svoje debele guzice.
Što hoće više? Uveli su namet na prazne medije, samim time nas sve proglasili lopovima. Hoće li se uvođenjem ove gluposti od zakona i kontrole odreći tog nameta? Čisto sumnjam. Hoće i namet i malu stopu piratstva, hoće da sve bude kao prije i da još dodatno zarade.
Kolki je taj broj u HR?
onda bi i naša škola ostala bez neta
a bez piratstva niko nebi trebav niti 2 gige prometa
samo nek daju flat na posuđivanje cd-ova i dvd-a, a internet i da ukineju nebudu smanjili piratstvo
Neka je*ena glazbena industrija odje*e više!!!!!!!! Stvarno mi ide na q. Dok su nas derali i još uvijek pokušavaju derati sa cijenama LP-a, CD-a, DVD-a sve je bilo super, nisu se žalili što na ničemu zarađuju ogromne novce, bahatili su se i nisu znali kako bi trošili. Sad kad kao i mnoge druge industrije (ako se glazbena uopće može tako zvati) doživljava svoj pad, sad pokušavaju na sve moguće načine spasiti svoje debele guzice.
Što hoće više? Uveli su namet na prazne medije, samim time nas sve proglasili lopovima. Hoće li se uvođenjem ove gluposti od zakona i kontrole odreći tog nameta? Čisto sumnjam. Hoće i namet i malu stopu piratstva, hoće da sve bude kao prije i da još dodatno zarade.
Čovjek zna što govori.
Više njih svrbi sloboda govora na Internetu. Ovo je samo jedan od načina kontrole građana.
Ja moram priznati da se cudim da jos uvijek imamo ovakvu slobodu govora (interneta) kakvu imamo. Nekako imam fealing da cemo nasoj djeci i unucima pricati o slobodi govora na isti nacin kako pripadnici hipi klase u americi mogu pricati o seksualnoj slobodi u njihovo vrijeme. Bolje nam je da uzivamo i udisemo svaki tracak internetske slobode koji danas imamo.
ništa, učlanit ću se u stranku koja je na vlasti, održat par pro i kontra govora tek toliko da budem primjećen, pa na internet skidat pirate, nadam se da ću biti amnestiran od ovakvih zakona kao pripadnik vlasti (možda samo reketiran od strane istih, ako poželim preći u drugu opciju...)