Brzi i štedljivi Gulftown

poruka: 5
|
čitano: 783
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Brzi i štedljivi Gulftown".
2 godine

Nema šta, tehnologija napreduje, te prema shemi zaista su dobro to sklepali, te siguran sam da će to i dalje poći za rukom. Nadolazeći procesori će stvarno biti impresivne naravi, i po tehničkoj izvedbi te karakteristikama.

2 godine

po cijeni također....

samo ne u pozitivnom smislu...

3 godine

Da, napredak je tu no nema još ništa što bi mene potaknulo da zamjenim svoj Core 2 Quad Q9550 (koji isto ima 12MB L2 cache-a).

Čini mi se da ću na promjenu CPU-a pričekati još nekih 2 godine, dok ću u međuvremenu mjenjati samo grafulju Belji se

Lijep pozdrav ;)
2 godine

Jedina razlika što bi se moglo navesti je ta što nova Gulftown arhitektura ima djeljiv i L2 i L3 cache (što je eto do sada najviše 12 Mb od dosadašnjih 8 Mb).

Siguran sam da će biti još i više kada smanje proizvodni proces, kada će na "jednu pločicu" moć "ugurat" i 32nm grafiku i proc od min 6 jezgri. Al do tada će proć jedno vrijeme jer svake godine izbace ili novi redizajnirani procesor ili poboljšanje postojećeg (kao što je slučaj sa i7 930 koji naslijeđuje i7 920).

3 godine
RE: Brzi i štedljivi Gulftown

Ljepa vijest da tehnologija napreduje, nadam se da ce cijene biti u rangu danasnjeg i7 920, pa i ja upikem koji od ovih proca.

Vrlo zanimljiva situacija na forumu dok intel izbaci nesto bas se i ne komentira a dok AMD listaju se strane i pohvale kako intel sux's a u vecini slucaja intel>amd sta se tice razovja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice