Nema šta, tehnologija napreduje, te prema shemi zaista su dobro to sklepali, te siguran sam da će to i dalje poći za rukom. Nadolazeći procesori će stvarno biti impresivne naravi, i po tehničkoj izvedbi te karakteristikama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po cijeni također....
samo ne u pozitivnom smislu...
Da, napredak je tu no nema još ništa što bi mene potaknulo da zamjenim svoj Core 2 Quad Q9550 (koji isto ima 12MB L2 cache-a).
Čini mi se da ću na promjenu CPU-a pričekati još nekih 2 godine, dok ću u međuvremenu mjenjati samo grafulju 
Jedina razlika što bi se moglo navesti je ta što nova Gulftown arhitektura ima djeljiv i L2 i L3 cache (što je eto do sada najviše 12 Mb od dosadašnjih 8 Mb).
Siguran sam da će biti još i više kada smanje proizvodni proces, kada će na "jednu pločicu" moć "ugurat" i 32nm grafiku i proc od min 6 jezgri. Al do tada će proć jedno vrijeme jer svake godine izbace ili novi redizajnirani procesor ili poboljšanje postojećeg (kao što je slučaj sa i7 930 koji naslijeđuje i7 920).
Ljepa vijest da tehnologija napreduje, nadam se da ce cijene biti u rangu danasnjeg i7 920, pa i ja upikem koji od ovih proca.
Vrlo zanimljiva situacija na forumu dok intel izbaci nesto bas se i ne komentira a dok AMD listaju se strane i pohvale kako intel sux's a u vecini slucaja intel>amd sta se tice razovja.