zaslužujete čestitke
iako je bilo za očekivat =D
zaslužujete čestitke
iako je bilo za očekivat =D
kad će za android?
Na 6 mjestu najprodavanijih je armenski duduk za 5 dolara? lol
Čestitke, uvijek bili i ostali najbolji.
Imali su neku promo akciju, pa se eto našlo kupaca i za takvu aplikaciju.
Ali zanimljivo je kako se to non-stop mijenja, evo ti snimke stanje u ovom trenu (nekoliko sati nakon one prve snimke), već su neki drugi naslovi (i gore i dolje).
Baš zato i je uspjeh ostati ovako u komadu na prvom mjestu duže vrijeme...
Danas sam je skinuo s AppStore-a i svida mi se! Cim sam je vidio u top 10 morala je biti na mojem iPad-u
Čestitam za izvedbu, tehnički vrhunski izvedeno, djeluje dobro i verzija od 50MB (istina nisam vidio 200MB za usporedbu).
Što se tiče sadržaja mali minus, meni to djeluje kao luksuzni katalog artikala, znam da to nije, tako mi djeluje, puno slika, malo teksta.
Žao mi je što Bug nije dostupan kao časopis dalje od digitalne arhive na stranici.
Žao mi je što ste orijentirani samo na iOS.
Drago mi je za uspijeh koji ste postigli.
Samo vi napravite i za ostale platforme, pa da možemo svi prokomentirati aplikaciju...
Pa tek je počelo, pomalo :D
Sve pohvale redakciji "BUG"-a naj naj bolji ste, rado vas čitam, (dakako i mrežu).....
Sve najbolje i u daljnjem radu 
Zanimljivo..
Meh, sad je to kao nova djijda i onda su svi sa foruma to instalirali i zbog toga ste prvi. A onda kad svi vide koliko je to bzvz... ko bi gori ... Meh :P
Imali su neku promo akciju, pa se eto našlo kupaca i za takvu aplikaciju.
Ali zanimljivo je kako se to non-stop mijenja, evo ti snimke stanje u ovom trenu (nekoliko sati nakon one prve snimke), već su neki drugi naslovi (i gore i dolje).
Baš zato i je uspjeh ostati ovako u komadu na prvom mjestu duže vrijeme...
Pada duduk svaki sat sve nize i nize. Valjda je par ljudi kupilo u kratkom razdoblju pa je zato izbio tak visoko. A Bug se drzi postojano.
pozz
Ovo je samo za iPad? Nema za iphone?