Ajde da ja probijem led za komentare.
Bug forum je dobio nagradu najviše zbog konstruktivnih rasprava o Apple-u!!!!!! 
Šalu na stranu. Iskrene čestitke na prvom mjestu.
Ajde da ja probijem led za komentare.
Bug forum je dobio nagradu najviše zbog konstruktivnih rasprava o Apple-u!!!!!! 
Šalu na stranu. Iskrene čestitke na prvom mjestu.
Sa tehnicke strane, bar nije copy-paste gotovih foruma, sa prekticne strane okuplja dobar mix znalaca i zainteresiranih uz kvalitetno moderiranje, sto se tice estetske strane, ugodno oku i nadam se da se nece tako skoro mijenjat...
u svakom slucaju, cestitke...
haha čestitam
dobar je forum samo da je manje spama,teme o apple-u su sigurno epic
svaka cast (bugu):) treba znati potaknuti raspravu...
btw, oce i forumasi dobit neko priznanje jer su ipak i oni pomogli, (nesto tipa hvala forumasima bla bla bla) :D sam se šalim, naravno da ne treba
čestitam!
btw. HA-HA forum.hr,IN YOUR FACE!!!
Čestitke!!!
Ali znate ono, što je Barca bez Messia, to ti je i ovaj forum bez moje malenkosti! :PPP
Sa tehnicke strane, bar nije copy-paste gotovih foruma, sa prekticne strane okuplja dobar mix znalaca i zainteresiranih uz kvalitetno moderiranje, sto se tice estetske strane, ugodno oku i
i dosta iPhone/Apple tema 
PS.
izvor : http://www.bug.hr/vijesti/iphone-iphone-iphone/112470.aspx + komentari na forumu :)
Ovo sam znao i sam
Svaka čast moderatorima na održavanju ovog foruma....stvarno sve pet!
Čestitke!!!
Ali znate ono, što je Barca bez Messia, to ti je i ovaj forum bez moje malenkosti! :PPP
Znači ovaj forum je bez tebe dosta dobar nogometni tim iz Španjolske?
Inače je bug forum jedan od najboljih komada software-a za forumisanje koji sam vidio na internetu.
Trebali bi se ugledati na njega.
Takoder cestitke.
Clan sam na nekoliko foruma i Bug-ov je definitivno najbolji. 
Opcije, preglednost, moderatori, clanovi, sve 5.
Mislim da bi trebali biti (ako vec i niste) uzor svim forumima u regiji, ako ne i sire.
Respect!
Moderatorima ide možda 10% zasluga.
90% otpada na nas, dragi kolege forumaši.

Uzalud dobri moderatori ako nemaju koga moderirati, da se tako izrazim.
Uzalud deset najboljih moderatora ako imaju 5 ljudi na forumu.
MI smo BUG Forum, čestitajmo si međusobno.
Sorry kolege moderatori, morao sam.
Čestitke na ovoj nagradi i od mene:)
Svratite svi skupa u Birc da proslavimo
Takoder najbolji forum koji sam ikad koristio u tehnickom pogledu.
Čestitke. Neko zna da li su stranice iz BiH uopće uzimane u razmatranje?
Sam naslov je zbunjujući...Da pojasnim,da je rečeno najbolji IT forum pa hajde,no ovako generaliziranje nikako ne stoji.Bag je IT forum uglavnom,dok pravu popularnost pokazuju mješoviti forumi,gdje ima rasprave,koja se nikad neće vidjeti na Bagovom forumu.Netko je spomenuo rasprave u vezi Jabučara i Apple-a..ma to su sitna bockanja,što ima na nekim forumima po pitanju SVIH tema,teče od pive pa do krvi..
.Tu i tamo dođem ovdj na forum,samo da preletim,ali da sjedim satima i raspravljam po pitanju nekog lapa,ventilatora i procesora,nikako nema teorije.Tehnički potkovaniji forum bi po mom izboru prije bio PC Expert,kao i općenito brži odziv testiranja nekog komada hardweraja,no sam forum je više profesionalan nego Bagov,jer je Bagov više okrenut početnicima i klincima,ali i starijima(čitaj:veteranima).Dakle,ako hoću brzi odziv i pravi info,a ne balavandersko hranjenje ega,otići ću na forum PC Experta,a ako hoću opušteniju zezanciju,onda proletim kroz Bagov forum..
Pa jasno da je najbolji kad Mato ovdje kraljuje 
Inače sve pohvale Domagoju i cijelom Bugu, forum je najpregledniji koji sam do sada koristio :)
Inače sve pohvale Domagoju i cijelom Bugu, forum je najpregledniji koji sam do sada koristio :)
eee kad smo kod mate, vec dugo nisam cuo za njega?
di je? :D
eee kad smo kod mate, vec dugo nisam cuo za njega?
di je? :D
Tu negdje na forumu, on je među nama uvijek
Ja sam mu rekao kako da se sakrije :)
Inače je bug forum jedan od najboljih komada software-a za forumisanje koji sam vidio na internetu.
Trebali bi se ugledati na njega.
Zato smo i dobili tu nagradu tj Bug, skup s nama forumašima zbog izgleda jednostavnosti te preglednosti i funkcije samog Foruma koji ovakav kakav je izgleda vrlo originalno to sigurno. Danas bit originalan na tom polju kaj se tiče Foruma je jako teško, ko i odsvirat ko Gitarist nekaj novo na Gitari u pored hrpe drugih Gitarista zato je ova nagrada još i značajnija jel raznih Foruma ima na sve strane ko Blata u Močvari.

Čestitke na nagradi.
BTW:
Ova gibonni-jeva stranica mi je odlična.
Manje nismo ni očekivali!
svaka čast ekipa, forum je programski i dizajnerski vrh vrhova po mom mišljeni, definitivno zaslužena nagrada.
Svaka cast !!!!!!!!!! 

Čestitam!
Najbolji forum, o ljudima se da raspravljati :D
Cestitam. Da sam ja u ziriju....
Čestitke i s moj strane. I po meni aposolutno zasluženo. Na fanj sam foruma bio, probao i otišao...bilo koje tematike.
Ali BUG Forum mi se uvukao pod kožu prilično prilično brzo i neočekivano. Toliko je user friendly i tako fino odrađen da je zaslužuje svaku nagradu.
A isto tako svi znamo da ni bez ekipe nema foruma, akko god da dobro bio riješen, pa tako i kolegama forumašima velike čestitke, jer bez njih nema ni nagrade ni foruma.
Čestitke!