Cardboard uskoro dobiva nasljednika

poruka: 4
|
čitano: 220.995
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cardboard uskoro dobiva nasljednika".
15 godina
offline
Cardboard uskoro dobiva nasljednika

"a vjerojatno će uključivati senzore pokreta i leće za bolji doživljaj korisnika."

 

ja korisnika ionako već sasvim dobro doživljavam i bez toga, osobito korisnicu. usput, rvacki se kaže "korisnički doživljaj". 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
offline
Cardboard uskoro dobiva nasljednika

lol takvih uredjaja ima ko pljeve

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Cardboard uskoro dobiva nasljednika
4mal kaže...

lol takvih uredjaja ima ko pljeve

 Da, ali ovaj ce pustati i besplatne reklame.

 

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
15 godina
neaktivan
offline
Re: Cardboard uskoro dobiva nasljednika
4mal kaže...

lol takvih uredjaja ima ko pljeve

Od takvih uređaja s ugrađenim senzorom trenutno postoji samo Gear VR ali on ne podržava Cardboard aplikacije jer se priključivanjem mobitela zaobilazi standardni Android i direktno se ulazi u Oculusov softver. Plastičnih Cardboarda koji su samo plastični kineski držači mobitela ima ko pljeve ali to nisu pravi VR uređaji. Možda i drugi proizvođači mobitela naprave svoj "Gear VR" kao Samsung ali ako Google napravi vlastiti VR headset, svi će ga proizvođači Android mobitela podržavati. Rezultat će biti bolje optimizirani Android za VR s manjom latencijom od strane Googlea i brži senzori za VR od strane proizvođača. Idealno bi bilo 20ms ili manje za uvjerljiv doživljaj a to je danas nemoguće na sadašnjem Androidu i senzorima koji se ugrađuju u mobitele. Google je već zaposlio poseban tim koji optimizra Android za VR i objavio je minimalne zahtjeve za proizvođače mobitela ako žele dobiti oznaku "high fidelity sensor support" u Androidu 6.0. Kada Google i najbolji svjetski stručnjaci za VR riješe najveće probleme, onda uz dobar mobitel ni kinesko VR smeće više neće biti smeće.

 

https://m.reddit.com/r/GoogleCardboard/comments/33gj36/how_to_reduce_latency/

 

https://m.reddit.com/r/GoogleCardboard/comments/3kclrd/external_sensors_for_cardboard/

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 4:35 (DragonShit).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice