dobro su se sitili,neka ih rade duže ali da nemaju greške,sličan sistem kao nvidia
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro su se sitili,neka ih rade duže ali da nemaju greške,sličan sistem kao nvidia
To nema veze s time. Presli su sa jednog modela izdavanja na drugi vjerojatno da se malo rasterete stresa rapidnog izdavanja novih verzija.
Kako misliš kao Nvidia, pa u vrijeme izlaska Viste broj jedan uzrok
rušenja OS-a su bili Nvidia driveri
Ko zna da li ce izbacit driver Win 8 za 4870
Zar postojeci driveri ne rade na Win 8?
Meni ugrađeni driveri koji dolaze uz Windows 8 na HD 4850 rade polovično. Igre rade ali ne radi mi hardverska akceleracija u Photoshopu, ne radi ni u SketchUp-u pa je gotovo neupotrebljiv...
Meni ugrađeni driveri koji dolaze uz Windows 8 na HD 4850 rade polovično. Igre rade ali ne radi mi hardverska akceleracija u Photoshopu, ne radi ni u SketchUp-u pa je gotovo neupotrebljiv...
To i mene zanima, mislim mogli su izbaciti jednu verziju s podrskom, ali nece , hoce prelazak na novije generacije, jel mozete probati ati extreme drivere kod njih stoji podrska za win8, i recite je li vam radi control center http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6123
HD4xxx -> nema drivere za W8... Divota..
nikad neće izać, premda bih rekao da je kartica i dalje savim solidna i nije za bacit...
Pa odavno se zna da prestaju sa podrskom za HD 4XXX i nize, smradovi.Nvidia takvo sto ipak nece uraditi.Tako ti je to kad uradis zilavu seriju, ljudi sa HD 4870 1GB jos uvijek igraju sve igre sa jako finim detaljima.
Pa odavno se zna da prestaju sa podrskom za HD 4XXX i nize, smradovi.Nvidia takvo sto ipak nece uraditi.Tako ti je to kad uradis zilavu seriju, ljudi sa HD 4870 1GB jos uvijek igraju sve igre sa jako finim detaljima.
Ako misle da ce me time natjerat da pređem na noviju generaciju mogu zaboravit! Uvijek sam bio fan ATI-a i sve su mi bile u kompu do sad njihove kartice osim jedne 8800GT ali s ovim su me samo natjerali da pređem na NVIDIU.
Ja sam sa HD4870 (512MB+Accelero Twin Turbo) derao 98% igrica na high, 1.920x 1.080.
Nešto sitno Overclockana.
Zašto onda npr Nforce 4 Ultra chipset nije uopće imao podršku za windows 7 (4 godine razlike), a i Vista podrška je bila klimava?
Windows Vista (izašao 2006) nema podršku za Geforce 4 (izašao 2002)
itd
Zašto onda npr Nforce 4 Ultra chipset nije uopće imao podršku za windows 7 (4 godine razlike), a i Vista podrška je bila klimava?
itd
Moguće zbog AGP-a/PCI-Expressa.
itd
Mi pricamo o HD 4XXX i GTX/S 2XX seriji, oboje su direktni konkurenti.Nvidia daje support dok ATI ne, neznam sta ti tu nije jasno, pricas o 10 godina starim karticama koje uopce nisu vezane za temu.
itd
Moguće zbog AGP-a/PCI-Expressa.
Kakve to veze ima?
Mi pricamo o HD 4XXX i GTX/S 2XX seriji, oboje su direktni konkurenti.Nvidia daje support dok ATI ne, neznam sta ti tu nije jasno, pricas o 10 godina starim karticama koje uopce nisu vezane za temu.
Semantika...ATI će imati sličnu podršku kao i Nvidia, samo je to poštenije objasnio. I kad je win7 izašao (tad je bio aktualan Catalyst 9.3)
prekinuli su podršku za dx9 kartice, pa su svejedno izdavali drivere redovito i za te legacy kartice sve do Catalyst 10.2, znači još
godinu dana
Ne prestaju, driveri za 4xxx i starije ce izlaziti kvartalno
Kakve to veze ima?
Znam da je bila neka frka, bilo u jednom od PC-Chip brojeva zašto nema podrške. Nešto se sjećam da je bilo frka uz AGP. Provjerit ću pa javim kasnije.
I ja sam to tako shvatio. Ali na ovoj temi se razvila cijela teorija urote...
Prestaju, izaci ce samo jedni driveri za HD 4XXX, sto se tice Win8 OS-a i podrske za njega.Na ostalim novijima izdanjima nece biti nikakvog popravka po pitanju perfomansi u igrama i programima na Win8-ci sto se tice te serije.
link?
Budi sretan ako budes ove za novu generaciju dobivao kvartalno kako je krenulo. Njih je ova recesija drmnula u glavu i u ATI-ju nisu bas normalni u zadnje vrijeme i ako nesto treba tamo mjenjat to je ovaj driver tim.