Catalyst po potrebi

poruka: 24
|
čitano: 1.041
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Catalyst po potrebi".
4 godine
Catalyst po potrebi

dobro su se sitili,neka ih rade duže ali da nemaju greške,sličan sistem kao nvidia

kradem mine iz minskog polja
3 godine
Re: Catalyst po potrebi
dery kaže...

dobro su se sitili,neka ih rade duže ali da nemaju greške,sličan sistem kao nvidia

To nema veze s time. Presli su sa jednog modela izdavanja na drugi vjerojatno da se malo rasterete stresa rapidnog izdavanja novih verzija.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
5 godina
dery kaže...

Kako misliš kao Nvidia, pa u vrijeme izlaska Viste broj jedan uzrok

rušenja OS-a su bili Nvidia driveri

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
3 godine
Catalyst po potrebi

Ko zna da li ce izbacit driver Win 8 za 4870

3 godine
PlayMaker10 kaže...

Zar postojeci driveri ne rade na Win 8?

4 godine
rustweaver kaže...
PlayMaker10 kaže...

Meni ugrađeni driveri koji dolaze uz Windows 8 na HD 4850 rade polovično. Igre rade ali ne radi mi hardverska akceleracija u Photoshopu, ne radi ni u SketchUp-u pa je gotovo neupotrebljiv...

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 22:27 (DragonShit).
4 godine
DragonShit kaže...
rustweaver kaže...
PlayMaker10 kaže...

Meni ugrađeni driveri koji dolaze uz Windows 8 na HD 4850 rade polovično. Igre rade ali ne radi mi hardverska akceleracija u Photoshopu, ne radi ni u SketchUp-u pa je gotovo neupotrebljiv...

To i mene zanima, mislim mogli su izbaciti jednu verziju s podrskom, ali nece , hoce prelazak na novije generacije, jel mozete probati ati extreme drivere kod njih stoji podrska za win8, i recite je li vam radi control center http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6123

3 godine

HD4xxx -> nema drivere za W8... Divota..

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 3:11 (Don Kihoty).
4 godine
PlayMaker10 kaže...

nikad neće izać, premda bih rekao da je kartica i dalje savim solidna i nije za bacit...

2 godine
Izabcit će ga kad izađe Win 8 finalno.I to će biti prvi i zadnji driver za HD 4870 na win 8
robimarko@gmail.com
12 mjeseci
protjeran
Catalyst po potrebi

Pa odavno se zna da prestaju sa podrskom za HD 4XXX i nize, smradovi.Nvidia takvo sto ipak nece uraditi.Tako ti je to kad uradis zilavu seriju, ljudi sa HD 4870 1GB jos uvijek igraju sve igre sa jako finim detaljima.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 9:59 (Vegeta).
3 godine
Vegeta kaže...

Pa odavno se zna da prestaju sa podrskom za HD 4XXX i nize, smradovi.Nvidia takvo sto ipak nece uraditi.Tako ti je to kad uradis zilavu seriju, ljudi sa HD 4870 1GB jos uvijek igraju sve igre sa jako finim detaljima.

Ako misle da ce me time natjerat da pređem na noviju generaciju mogu zaboravit! Uvijek sam bio fan ATI-a i sve su mi bile u kompu do sad njihove kartice osim jedne 8800GT ali s ovim su me samo natjerali da pređem na NVIDIU.

22 mjeseca
Vegeta kaže...

Ja sam sa HD4870 (512MB+Accelero Twin Turbo) derao 98% igrica na high, 1.920x 1.080.

Nešto sitno Overclockana.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
5 godina
Vegeta kaže...

Zašto onda npr Nforce 4 Ultra chipset nije uopće imao podršku za windows 7 (4 godine razlike), a i Vista podrška je bila klimava?

Windows Vista (izašao 2006) nema podršku za Geforce 4 (izašao 2002)

itd

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
23 mjeseca
segregator kaže...

Zašto onda npr Nforce 4 Ultra chipset nije uopće imao podršku za windows 7 (4 godine razlike), a i Vista podrška je bila klimava?

itd

Moguće zbog AGP-a/PCI-Expressa.

Who fucking cares
12 mjeseci
protjeran
segregator kaže...

itd

Mi pricamo o HD 4XXX i GTX/S 2XX seriji, oboje su direktni konkurenti.Nvidia daje support dok ATI ne, neznam sta ti tu nije jasno, pricas o 10 godina starim karticama koje uopce nisu vezane za temu.

clock2much
5 godina
Ranko Kukumar kaže...
segregator kaže...

itd

Moguće zbog AGP-a/PCI-Expressa.

Kakve to veze ima?

Vegeta kaže...

Mi pricamo o HD 4XXX i GTX/S 2XX seriji, oboje su direktni konkurenti.Nvidia daje support dok ATI ne, neznam sta ti tu nije jasno, pricas o 10 godina starim karticama koje uopce nisu vezane za temu.

Semantika...ATI će imati sličnu podršku kao i Nvidia, samo je to  poštenije objasnio. I kad je win7 izašao (tad je bio aktualan Catalyst 9.3)

prekinuli su podršku za dx9 kartice, pa su svejedno izdavali drivere redovito i za te legacy kartice sve do Catalyst 10.2, znači još

godinu dana

3 godine
Vegeta kaže...

Ne prestaju, driveri za 4xxx i starije ce izlaziti kvartalno

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
23 mjeseca
segregator kaže...

Kakve to veze ima?

Znam da je bila neka frka, bilo u jednom od PC-Chip brojeva zašto nema podrške. Nešto se sjećam da je bilo frka uz AGP. Provjerit ću pa javim kasnije.

Who fucking cares
3 godine
ATiGamer kaže...

I ja sam to tako shvatio. Ali na ovoj temi se razvila cijela teorija urote...

12 mjeseci
protjeran
ATiGamer kaže...

Prestaju, izaci ce samo jedni driveri za HD 4XXX, sto se tice Win8 OS-a i podrske za njega.Na ostalim novijima izdanjima nece biti nikakvog popravka po pitanju perfomansi u igrama i programima na Win8-ci sto se tice te serije.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 15:20 (Vegeta).
3 godine

link?

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
12 mjeseci
protjeran
ATiGamer kaže...

link?

KLIK.

KLIK.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 15:44 (Vegeta).
3 godine
ATiGamer kaže...
Vegeta kaže...

Budi sretan ako budes ove za novu generaciju dobivao kvartalno kako je krenulo. Njih je ova recesija drmnula u glavu i u ATI-ju nisu bas normalni u zadnje vrijeme i ako nesto treba tamo mjenjat to je ovaj driver tim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice