Cenzura Interneta ometa slobodnu trgovinu

poruka: 12
|
čitano: 984
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Cenzura Interneta ometa slobodnu trgovinu".
3 godine

Jadni googlic kako mi ga zao.....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
3 godine

Uvijek mi je bilo interesantno kako se Zapad poziva na raznorazne slobode i prava, pa kad neke države SVOJE zakonodavstvo urede kako oni hoće tada nastaje problem, i tu na scenu stupa bukvalno nametanje pravila kakva važe u SAD-u i EU drugim državama.

4 godine

Cijeli zapad moze kineze povuci za.....!!!

dasHHa
4 godine
neaktivan
RE: Cenzura Interneta ometa slobodnu trgovinu
S ovim da ih cijeli zapad moze povuci za bananu... slazem se...

Sto zapad misli da ce im se kinezi prilagodjavati... znas sto...

I drago mi je...

Kinezi... preuzmite svijet... bit ce nam svima bolje... Bolje i nesto cenzure (tipa necu znati kada je srala paris hilton i koliko je gola miley cyrus), bar cu moci mirnije spavati...

Opcenito je da sto vise znas, to je losiji zivotni standard...
In Control
3 godine
neaktivan

Prema tvojoj ideji najslabiji standard bi onda trebao biti u Skandinaviji,Njemačkoj,Francuskoj,UK-u,SAD-u....

4 godine
neaktivan
Loz kaže...

Prema tvojoj ideji najslabiji standard bi onda trebao biti u Skandinaviji,Njemačkoj,Francuskoj,UK-u,SAD-u....

ne nego ti ne kuzis sto hocu reci... a meni se ne da pojasnjavati...

ovdje govorim o svojem poimanju zivotnog standarda = osjecaj srece i ispunjenosti u zivotu, a ne o standardu... koliko love imam, pokrivenost ovim, onim, 2 auta u dvoristu...

Meni nista od toga ne daje srecu...

ali dobro kako rekoh :) ne da mi se pojasnjavati malo vise...

In Control
4 godine

Meh... sve tražilice cenzuriraju svoje rezultate, kao i sve novine svoje tekstove (i forume). Naravno da ne kažem da treba uvesti potpunu anarhiju gdje svatko smije raditi sve što mu padne na pamet, ali bezveze je prozivati druge zbog onog što sam radiš...

3 godine
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Loz kaže...

ne nego ti ne kuzis sto hocu reci... a meni se ne da pojasnjavati...

ovdje govorim o svojem poimanju zivotnog standarda = osjecaj srece i ispunjenosti u zivotu, a ne o standardu... koliko love imam, pokrivenost ovim, onim, 2 auta u dvoristu...

Meni nista od toga ne daje srecu...

ali dobro kako rekoh :) ne da mi se pojasnjavati malo vise...

Da, inače Kina ti je poznata kao država s najsretnijim ljudima na svijetu. 

A, tek Sj. Koreja.

Uostalom, ako te smetaju takve vijesti jel te tko tjera da ih gledaš,čitaš ili slušaš?

2 godine

taj google stvarno pokušava kini diktirati svoje uvjete,što li sebi te američke kompanije umišljaju,neka amerikanci prvo sebi počiste ispred dvorišta

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
3 godine
protjeran

ma kina drzi SAD za jaja

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
4 godine
grimyHR kaže...

ma kina drzi SAD za jaja

Ne jos ali nece proc dugo pa ce Kina bit najmocnija na dosta polja to sigurno.Cool

4 godine
neaktivan
rambox kaže...
grimyHR kaže...

ma kina drzi SAD za jaja

Ne jos ali nece proc dugo pa ce Kina bit najmocnija na dosta polja to sigurno.Cool

Problem je sto im Kina vec sada moze diktirati neke uvjete... Prvo jer su devizne rezerve Kine u dolarima, drugo, cisto jer je SAD-u najveci vanjski dug prema Kini (ako se ne varam nekoliko trilijuna dolara)...

Mislite vi da se sve ovo dogadja jer Kinezi to ne zele? Hahaha :) Pustaju oni Google da radi što hoće... dok ne napravi veliku pogrešku... a onda mu se crno pise...

In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice