Četvrtina kupuje novo računalo

poruka: 10
|
čitano: 1.011
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Četvrtina kupuje novo računalo".
2 godine

Ja se nadam da sam i ja među njima =)

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
2 godine

I ja se nadam novom računalu... jer moj baš i nije nešto... :)

2 godine

ja se nadam da ce mi firma kupit novo racunalo (ili barem novi server)

kod mene normalno radi.....
2 godine

Ja treunutno u kući ima 4 računala ali sam samo 2 kupio. Tak da mi novo ne treba

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 19:51 (cuspajz).
2 godine

Što ćeš za novo plaćat komponente koje imaš na starom. Samo nadogradiš neke kompnente pod ujvetom da ti računalo nije staro više od 2-3 god.

3 godine
RE: Četvrtina kupuje novo računalo

Ja imam 4 godine star laptop i ne namjeravam bar jos sljedece 4 godine kupovat novi. Sve sta mi treba radi bez problema.

3 godine

Ove godine namjeravam kupiti samo grafičku (nadam se GTX480) i eventualno neki terabajtni hard - još ne prelazim na SSD, za dodatni prostor (nekako mi se napunili moji trenutni diskovi hehe) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine

Upravo kupujem dielove za htpc ^^

9A3BMQ
2 godine

Nisam znao da su tolike potrebe za novim konfiguracijama naših ljudi u ovoj nadolazećoj krizi. Mislim uvijek se može sastaviti neko jače računalo, no kolike su zbilja potrebe? Danas je svako računalo dovoljno za surfanje, uredske poslove, gledanje filmova i slušanje glazbe.

Potrebe za novim računalima ima uglavnom populacija koja se želi igrati (tu sam i ja ali mi ne pada na pamet potrošiti sad par tisuća na konfu, eventualno se bude pazarila neka grafička ove godine), mislim rijetki su oni kojima treba moćnije računalo za obradu slika, korištenje zahtijevnih programa  i gledanje HD sadržaja pa se iz tog razloga odlučuju na kompletnu novu konfu... A četvrtina je zbilja dost, možda i previše...

Ne diraj bubamaru dok spava!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 21:37 (Stimulans).
2 godine

za obične korisnike sasvim je dovoljan laptop do pet keka,osim za igrače i one koji od računala žive

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice