Chevronov kraj

poruka: 17
|
čitano: 1.497
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Chevronov kraj".
3 godine
Chevronov kraj

cekajte chevron, nije li to naftna kompanija?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
Re: Chevronov kraj
athlon64 kaže...

http://www.chevronwp7.com/

5 godina
Da su pametni, bio bi app hub 10$
3 godine
Tonči kaže...
athlon64 kaže...

dobro to sam shvatia i iz ovog na bug-u,ali da li je to ista kompanija ko ovo :

http://www.chevron.com/

2 godine
Nije Chevron je inače jedna od najvećih naftnih kompanija
robimarko@gmail.com
3 godine
robimarko kaže...

jasno,zato sam se zbunia.Ma sestri su ponudili posal u chevronu a ove citam chevron propada xd.

5 godina
Tonči kaže...
athlon64 kaže...

Tonči, tvoji tekstovi su mi pravo nadahnuce!

Hvala ti na njima i veselim se unaprijed tvom iducem pisanom uratku!

\o/

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
18 mjeseci
athlon64 kaže...

Drugo je Chevron, drugo je ChevronWP7. Propast Chevrona nećeš ubrzo vidjeti, koliko sam upratio dobro im ide.

Šteta što je propao, u skoroj budućnosti imam namjerju kupiti Lumiu 710 ili Omniu 7, baš sam mislio da ću moći svoje aplikacije testirati na hardverskom uređaju, a ne na emulatoru. Onda su došli tokeni za 10 $, pa i to je bilo bolje nego 100 $, što je malo previše za hobiste poput mene koji uče i pomalo razvijaju aplikacije.
Pametna politika Microsofta, to i jeste u njihovom stilu, i u stilu Bill Gatesa, na fin način riješiti stvari, i ta politika mi se sviđa.

Znači još uvjek ostajemo na emulatorima.

2 godine
neaktivan
royalhero kaže...
athlon64 kaže...

Drugo je Chevron, drugo je ChevronWP7. Propast Chevrona nećeš ubrzo vidjeti, koliko sam upratio dobro im ide.

Šteta što je propao, u skoroj budućnosti imam namjerju kupiti Lumiu 710 ili Omniu 7, baš sam mislio da ću moći svoje aplikacije testirati na hardverskom uređaju, a ne na emulatoru. Onda su došli tokeni za 10 $, pa i to je bilo bolje nego 100 $, što je malo previše za hobiste poput mene koji uče i pomalo razvijaju aplikacije.
Pametna politika Microsofta, to i jeste u njihovom stilu, i u stilu Bill Gatesa, na fin način riješiti stvari, i ta politika mi se sviđa.

Znači još uvjek ostajemo na emulatorima.

A kakva Lumia 710... Neusporediva sa Omnia 7... kvaliteta izrade i svega je na strani Omnije.. ccc.. nemoj se zeznut .P

22 mjeseca
robimarko kaže...

Toliko su jaki da su prije par godina podijelili 47 otkaza od toga 20 su dobili hrvati i prebacili su plaću iz eura u dolare i oficirima skinuli za nekih 400 eura.Usto se pripremaju za jeftiniju radnu snagu.Doduse kompanija je jedino dobra za novake a kasnije se moze naci bolje.

5 godina
Chevronov kraj

Ne kužim čemu strka, kao da ne postoji XDA-developers. Imaš unlockani bootloader i custom romove (koji ne samo da su developer unlocked, negu su full unlocked - možeš pokrenuti čak i neke windows mobile aplikacije poput Opere i Opere mini). Puno telefona se može otključati... Danas je probijena zaštita i na Lumia 800 i Lumia 710 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1587650). Naravno, te opciju su samo za hobiste. Tko hoće publicirati aplikacije na Marketplace mora pripremiti 100$...

5 godina
Chevronov kraj

Ne kužiš čemu strka?

Imali smo legalno, brzo i jednostavno rješenje za omogućavanje korištenja vlastitih aplikacija na vlastitom uređaju.

Sad se moramo mučiti s rootanjem, ili plaćati $100 godišnje, iako nemamo namjeru (još) prodavati aplikacije.

Ako ima netko licencu viška, preporučam se :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
5 godina
Chevronov kraj

to su sve takve gluposti, da ti se smuči. imaš telefon i ne možeš na njemu vrtiti svoje aplikacije. a kao to je neka platforma. u zid bi ga bacio..

18 mjeseci
funat kaže...

imaš telefon i ne možeš na njemu vrtiti svoje aplikacije.

Možeš, samo trebaš kupiti developerski račun.

4 godine
Chevronov kraj

Ma problem je što imaš i jako mnogo onih koji ne mogu platiti tih $100 ni da hoće. No, Microsoft je vrhunski odradio taj dio posla. Šteta je i greška što je ChevronWP7 zaustavljen i ograničen na onih 10.000.

18 mjeseci
Tonči kaže...

Ma problem je što imaš i jako mnogo onih koji ne mogu platiti tih $100 ni da hoće.

Ja prvi, vjerovatno bih i kupio, ali pošto još nisam punoljetan ne znam kako bih. Bilo bi dobro da možemo svoje aplikacije testirati na hardverskom telefonu, ali ni emulator nije loš, odlično emulira hardver. Za razliku od iPhoneovog simulatora, koji simulia rad telefona bez obzira na njegov hardver, pa smo tu, kao i Androidaši u boljoj poziciji.

5 godina
Chevronov kraj

Nepotrebna strka - kupiš HTC Trophy za 1200 kn u oglasniku, staviš custom otključan rom koji ima native debugging i razvijaš do mile bolje još lakše nego preko developer unlocka za 100$. Sad će doć Lumia 710 u TMO, bit će i još povoljnijih varijanti za razvoj uz novi mobitel...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice