CRT Challenge

poruka: 5
|
čitano: 2.172
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "CRT Challenge".
16 godina
neaktivan
offline
CRT Challenge

nedavno sam bio u posjetu prijatelju na jednom bolnickom odjelu.   u svakoj sobi ove vivax crt kantice.  najam kutije 20kn dnevno.   tom poduzetniku stvarno cvjeta posao. vjerojatno mu stalno cirkulira 30 tv-a po odjelima.   sto ce ljudi u svojoj muci, dok leze 24/7 prikovani uz krevet.   rentaju crt za 20kn dnevno.

nikakva amortizacija, eventualno moze izgorit trafo.   jaci posao nego sa aparatima od kave.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
 
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
CRT Challenge

zna se, KING ICT ;)

 
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
offline
Re: CRT Challenge

bilo bi zanimljivo čut kome plaća reket, pardon s kime dijeli zaradu? šef odjela? ravnatelj KBC-a? neki političar na visokoj poziciji, znamo ovdje nema ništa bez politike, u rijeci je linić iz njemačke doveo dr. šimića koji je brao mito šakom i kapom, a nitko nije pojma imao...imovina 100 x veća od legalnih prihoda...

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
12 godina
neaktivan
offline
Re: CRT Challenge

Modifikacijom elektronike se moze koristiti gravitonsko polje (modularnom nadogradnjom s UHF frekvencijom se da lijepi bandwith postici) Uvijek sam htio degaussat miljone TV-a od jednom... Dopustite mi da se objasnim. Gravitonsko polje je ono sto reakciju elektrona s atomima u kontroliranim uvjetima magnetskih sila. spajajuci stroboskopske efekte vizualnog spektra u nevidljivom dolazi do istih siptoma kao i kod stroba vidljive svjetlosti. Takozvano trovanje tehnickom svjetlosti. Jedan od oblika tehnickog zracenja je kozmicko zracenje u uvjetima izvan atmosfere naseg planeta. Napravimo utrku ne ko ce imati sto noviji procesor, nego ko ce biti dovoljno uljudjen da u ovo doba odvoji bar manji dio svog zivotnog prostora za digitalnog ljubimca tako popularnog u nasim domovima dok smo postali kao mravi znajuci svi sve o svakom i nista vazno o nikome dok smo si dopustili da jedini razlog naseg napretka je olaksanje rada.  Kao slobodni umjetnik s abnormalno puno slobodnog vremena imao sam prilike kontemplirati svaki kutak toga labirinta zvanog sve-videce-oko ali ne vidim zasto imate zelju znati koliko je tko kako i zasto kome podvalio kad je ionako svejedno, sutra je novi dan. Hasta la vista. 

 

 

(moderu naguzi se)

16 godina
offline
CRT Challenge

Nemam pojma da su oni tupavi tv-ovi u NAJMU?!?! Koja bolnica?
Nevjerojatno koliko je izraženo lešinarenje na bolesnima i nemoćnima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice