Danamics LMX

poruka: 14
|
čitano: 1.753
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Danamics LMX".
3 godine
Danamics LMX

skuplja pita od tepsije

4 godine
RE: Danamics LMX

nebi reko da će taj hladnjak uspjet na tržištu... 

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
4 godine
Danamics LMX

pravo pitanje ostaje nerijeseno, koliko zapravo ova tehnika dobro hladi procesor?

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
4 godine

Performanse odnosno hlađenje kao takvo bi trebalo biti 100% superiorno, bolje i od vodenog, jer je metal uvjerljivo najbolji vodič topline. Naravno, pitanje je šta je sve smiksano u tom njihovom "tekućem metalu" jer jedini metal koji se pri sobnim temperaturama prirodno pojavljuje u tekućem agregatnom stanju je živa, a bilo bi totalno suludo LMX puniti živom. LMX se sigurno neće proizvoditi u masovnim količinama i sigurno nije namijenjen za široko tržište, ali kladim se da već ima cijela hrpa entuzijasta koji spremaju eure za ovu igračku.

3 godine
Danamics LMX

Ja ne želim da T-1000 kruži oko mog procesora  Izlanuo se

Šalu na stranu, ali ne bih se baš kladio da tekući metak može prenijeti više topline od heat pipe-a.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
4 godine
Vortac kaže...

Performanse odnosno hlađenje kao takvo bi trebalo biti 100% superiorno, bolje i od vodenog, jer je metal uvjerljivo najbolji vodič topline. Naravno, pitanje je šta je sve smiksano u tom njihovom "tekućem metalu" jer jedini metal koji se pri sobnim temperaturama prirodno pojavljuje u tekućem agregatnom stanju je živa, a bilo bi totalno suludo LMX puniti živom. LMX se sigurno neće proizvoditi u masovnim količinama i sigurno nije namijenjen za široko tržište, ali kladim se da već ima cijela hrpa entuzijasta koji spremaju eure za ovu igračku.

Osim žive, tu je i galij... ali on je još skuplji od žive. ;-)
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
4 godine
Danamics LMX

evo vise detalja o toj slitini ! nitko nije rekao da je cisti metal...

link

3 godine
Danamics LMX

Ako je ovo u tom cooleru, mislim da bi se svaki kupac mogao družiti s antiterorističkom jedinicom. Fizički oštetiš cooler i ka-boom.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
3 godine
Danamics LMX

Patent korištenja NaK kao goriva za automobile. Ne bih ga volio imati u automobilu, uzimajući u obzir da burno reagira u kontaktu sa zrakom i vodom - zapali se nakon 5-7 sekundi izlaganja zraku, a dodavanje vode samo pospješuje reakciju.

Nadam se da su dobro zatvorili cijevi na hladnjaku da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
4 godine
Danamics LMX

baš kao što je netko napisao gore, na ovo treba pazit da se ne ošteti. pošto vidim kalij i natrij sve mi je jasno. natrij je sam po sebi jako buran element. kad se samo sjetim kemije u 8. razredu i zafrkancije s tim. ubaciš ga u vodu i gledaš kako gori. tak da je po meni ovo nekakva vrsta tempirane bombe za komp. :)

There's no SAVE GAME in real life!!!
3 godine
Danamics LMX

Ma koga briga jel to bomba ako će taj moć klokat buduće i9 procove na preko 5Ghz-a pri 40 stupnjeva u loaduBelji se

3 godine
Danamics LMX

Nikom ne smeta što je težak 1,7 kilograma

Saki Saki 5$
3 godine
Danamics LMX

ma vec ima od prije jedan takav neuspješan projekt, nezz sad kako se zove javim kasnije, na istoj slitini i jako je lose hladio, a slicni dizajn je bio i 2 x 120 mm ventovi bili, a na kraju ispalo da tr 120 ex hladi bolje od njega, tak da se ne bih bas kladio u njega...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
4 godine
Danamics LMX

treba to usporediti sa crosair h50 hlađenjem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice