Dell Mini 10 na Pineviewu

poruka: 8
|
čitano: 1.179
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dell Mini 10 na Pineviewu".
2 godine

to se cini super za takvu vrstu kompjutera nadajmo se da ce i cijena ostati takva kada dode kod nas u ducane iskreno mislim da ce se dar poduplati

borg
3 godine
neaktivan

več planiraju a nije izašo atom 450

Neznam di se ide za to .
2 godine

i naravno, u najjadnijoj varijanti će doći otprilike kolko bi inače trebao koštat netbook dok će u najskupljoj(zato i nude toliko opcionalnih komponenata) dostići cijenu pristojnog multimedijalnog notebookaNeodlučan

a onda sam se probudio...
4 godine

Ja uopce ne vidim smisao u navodjenju dolarskih cijena jer kada dodje u Europu cijena u eurima nije ekvivalentna cijeni u dolarima, a onda jos dok dodje kod nas skoci za jos jednu stepenicu. Po trenutnom tecaju bi to bilo 1500-1600kn, kod nas ce sigurno kostati 2500-2600kn. Cak ni stare generacije nema po toj cijeni, kako bi onda nova bila.

3 godine

Ma meni ovo vec dosadilo.Svaki mjesec se nekom prdne da napravi netbook koji če ionako bit istih konfiguracija(znate ono atom 1,66 giga rama i intelov shit od grafe)sve je isto osim izgleda i jos par nevaznih stvari.Ovaj če valjda bit dobar jer ima verzija sa 250 gb HDD i podrzava HD i veću rezu

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti
2 godine
RE: Dell Mini 10 na Pineviewu
nicash kaže...

Ma meni ovo vec dosadilo.Svaki mjesec se nekom prdne da napravi netbook koji če ionako bit istih konfiguracija(znate ono atom 1,66 giga rama i intelov shit od grafe)sve je isto osim izgleda i jos par nevaznih stvari.Ovaj če valjda bit dobar jer ima verzija sa 250 gb HDD i podrzava HD i veću rezu

ali opet će to biti skuplja varijanta te se time cijena(pogotovo u nas) drastično povećava

3 godine

zanimljiva stvarcica!

off topic: jel netko zna neki nettop sa dual core atomom?

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
2 godine
RE: Dell Mini 10 na Pineviewu
rooswelt1991 kaže...

zanimljiva stvarcica!

off topic: jel netko zna neki nettop sa dual core atomom?

čini mi se da će ovi atomi bit prvi dvojzegreni, ali nemojte jurit s thumb downovima ako sam u krivu, ne pratim to toliko Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 22:27 (crazy_luđak).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice