to se cini super za takvu vrstu kompjutera nadajmo se da ce i cijena ostati takva kada dode kod nas u ducane iskreno mislim da ce se dar poduplati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
več planiraju a nije izašo atom 450
i naravno, u najjadnijoj varijanti će doći otprilike kolko bi inače trebao koštat netbook dok će u najskupljoj(zato i nude toliko opcionalnih komponenata) dostići cijenu pristojnog multimedijalnog notebooka
Ja uopce ne vidim smisao u navodjenju dolarskih cijena jer kada dodje u Europu cijena u eurima nije ekvivalentna cijeni u dolarima, a onda jos dok dodje kod nas skoci za jos jednu stepenicu. Po trenutnom tecaju bi to bilo 1500-1600kn, kod nas ce sigurno kostati 2500-2600kn. Cak ni stare generacije nema po toj cijeni, kako bi onda nova bila.
Ma meni ovo vec dosadilo.Svaki mjesec se nekom prdne da napravi netbook koji če ionako bit istih konfiguracija(znate ono atom 1,66 giga rama i intelov shit od grafe)sve je isto osim izgleda i jos par nevaznih stvari.Ovaj če valjda bit dobar jer ima verzija sa 250 gb HDD i podrzava HD i veću rezu
Ma meni ovo vec dosadilo.Svaki mjesec se nekom prdne da napravi netbook koji če ionako bit istih konfiguracija(znate ono atom 1,66 giga rama i intelov shit od grafe)sve je isto osim izgleda i jos par nevaznih stvari.Ovaj če valjda bit dobar jer ima verzija sa 250 gb HDD i podrzava HD i veću rezu
ali opet će to biti skuplja varijanta te se time cijena(pogotovo u nas) drastično povećava
zanimljiva stvarcica!
off topic: jel netko zna neki nettop sa dual core atomom?
zanimljiva stvarcica!
off topic: jel netko zna neki nettop sa dual core atomom?
čini mi se da će ovi atomi bit prvi dvojzegreni, ali nemojte jurit s thumb downovima ako sam u krivu, ne pratim to toliko