Dellova mobilna navala

poruka: 14
|
čitano: 1.374
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dellova mobilna navala".
2 godine
Dellova mobilna navala

Iako mi je draži laptop ipk ne mogu ne primjetiti da su dellovi tableti puno bolji do applea. Lijepo android i win7 phone na njemu daju mu mogućnosti zntno veće iznad bijednih iPadovih. Ovo se zove tablet. Njega će ljudi kupovat zbog njegovih performansi i kvalitete rada, a ne zbog marketinga.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
4 godine
Dellova mobilna navala

Zasto su Koka Kola i McDonalds najoprodavaniji proizvodi ?. Zbog dobre kvalitete ili zbog marketinga ?

4 godine
RE: Dellova mobilna navala
captain_soap_McTawish kaže...

Ovo se zove tablet. Njega će ljudi kupovat zbog njegovih performansi i kvalitete rada, a ne zbog marketinga.

to bih volio i ja ali Apple je iAplle i on radi čuda, pogledaj samo kakvu je pomutnju napravio izbacivanjem iPhone i kako je masu pokrenuo i zasrao nam WP7.

4 godine
neaktivan
Dellova mobilna navala

WP7 bi mogao napokon biti pošteni mobile OS zbog iPhoneOSa. 

http://www.engadget.com/2010/04/23/updated-windows-phone-7-videos-show-office-doing-awesome-things/

i meni ovo sučelje izgleda samo konceptualno i nekako sumnjam da će ovako izgledati ( izgleda mi kao da su ga radili print dizajneri, a ne UI dizajneri ) , al bumo videli. Mogućnost intervencije u office dokumente iz samog OSa mi je super.

A.
3 godine
Dellova mobilna navala

Malo bi mogli poboljšat dizajn mobitela jer ovi izgledaju kao kineski šrotovi Izlanuo se

Punk's not dead!!!!
3 godine
Dellova mobilna navala

ova druga slika moba izgleda ka kopija corby-a,

a prvi mob cak mi i izgleda dobro...

svi se bacaju na tablete i mobove...

samo da se lova kupi

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
4 godine
neaktivan
artfull kaže...

WP7 bi mogao napokon biti pošteni mobile OS zbog iPhoneOSa. 

http://www.engadget.com/2010/04/23/updated-windows-phone-7-videos-show-office-doing-awesome-things/

i meni ovo sučelje izgleda samo konceptualno i nekako sumnjam da će ovako izgledati ( izgleda mi kao da su ga radili print dizajneri, a ne UI dizajneri ) , al bumo videli. Mogućnost intervencije u office dokumente iz samog OSa mi je super.

Mozda je neka caka u tom "print" izgledu. Nesto u stilu evo os i njegove mogucnosti a izgled odnosno "skinove" neka si svaki proizvodac mobitela definira kako zeli?

MS zna napraviti cool dizajn pa mi je isto malo cudno ovo.

4 godine
Dellova mobilna navala

Ne izgleda loše ovaj WP7, nadam se da će napraviti i skin za tablete, ipak je lakše nabadati po sučelju koje je optimizirano za rad s touchscreenom nego po klasičnom windows sučelju.

Jedino me smeta kod virtualnih tipkovnica na WP7 i iPhoneu što ne grupiraju brojeve kao na numeričkoj tipkovnici nego su ih poredali jedan do drugoga na vrhu. Ja sam navikao raditi sa numeričkom tipkovnicom i puno je lakše i brže tako upisivati brojeve.

2 godine
jastreb kaže...

Ne izgleda loše ovaj WP7, nadam se da će napraviti i skin za tablete, ipak je lakše nabadati po sučelju koje je optimizirano za rad s touchscreenom nego po klasičnom windows sučelju.

Jedino me smeta kod virtualnih tipkovnica na WP7 i iPhoneu što ne grupiraju brojeve kao na numeričkoj tipkovnici nego su ih poredali jedan do drugoga na vrhu. Ja sam navikao raditi sa numeričkom tipkovnicom i puno je lakše i brže tako upisivati brojeve.

Baš sam ranije instalirao Windows Phone 7 emulator i malo ga proučio; čak mi se pomalo počeo i sviđati. Naravno da mu još uvijek fali puno stvari i prilično je bugovit, ali OS izgleda sasvim ok, moglo bi bit nešto od njega. Iako mi je otvorenost starog WM-a još uvijek puno draža od ovakvog koncepta.

2 godine
protjeran
Dellova mobilna navala

zanimljivo izleda i zvuči

volija bih jednog imat u rukama

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
2 godine
Dellova mobilna navala

Mobitel baziran na Windowsima Phone 7 nosi ime Lightning i radi se o uređaju s kliznom tipkovnicom u portretnom formatu kojega pokreće gigahercni procesor Snapdragon. Zaslon je dijagonale 4,1 inča, OLED, razlučivosti WVGA, podržava WiFi, 3G, ima 512 Mb RAM-a i gigabajt flash memorije, 8 GB na MicroSD kartici, 5-megapikselnu kameru, GPS, akcelerometar, kompas, FM radio i podršku za Flash.

kaj nije ms u speckama inzistirano na isključivo internoj memoriji tj zabranio sd kartice

kod mene normalno radi.....
2 godine
cekpi kaže...

Mobitel baziran na Windowsima Phone 7 nosi ime Lightning i radi se o uređaju s kliznom tipkovnicom u portretnom formatu kojega pokreće gigahercni procesor Snapdragon. Zaslon je dijagonale 4,1 inča, OLED, razlučivosti WVGA, podržava WiFi, 3G, ima 512 Mb RAM-a i gigabajt flash memorije, 8 GB na MicroSD kartici, 5-megapikselnu kameru, GPS, akcelerometar, kompas, FM radio i podršku za Flash.

kaj nije ms u speckama inzistirano na isključivo internoj memoriji tj zabranio sd kartice

Je, tome su se i ovi sa gsmarene cudili. Ja se nadam da su odustali od te retardirane zabrane
3 godine
neaktivan
Dellova mobilna navala

Izgled ovih novih dellovih mobilnih je zbilja malo "jeftin"...ali ko je koristio Dell PC opremu, računare i ostalo, zna šta je kvalitet :)

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba
4 godine
neaktivan
b0sAnChE kaže...

Izgled ovih novih dellovih mobilnih je zbilja malo "jeftin"...ali ko je koristio Dell PC opremu, računare i ostalo, zna šta je kvalitet :)

moš misliti. srednja klasa. a izgled je koliko ja vidim u fazi rendera tek ... dakle nemamo pojima zapravi kako finalni proizvod izgleda Lako je napraviti da render izgleda wow. 

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 13:10 (artfull).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice