Deset milijuna Cookieja

poruka: 18
|
čitano: 1.774
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Deset milijuna Cookieja".
2 godine
neaktivan
Deset milijuna Cookieja

to je dokaz da LG može dobro projizvodit i prodavati telefone kao i frižidere.

2 godine
RE: Deset milijuna Cookieja
jostra kaže...

to je dokaz da LG može dobro projizvodit i prodavati telefone kao i frižidere.

SmijehSmijeh

Nebi baš reko da je cookie dobar proizvod, ali im je definitivno odličan potez...

Pogotovo za ovu našu siromašnu državicu..vidiš na reklami sve super..widgeti (lol), touch-screen i 800 kn u tele2, "wow, kupujem!"...

4 godine
Deset milijuna Cookieja

Lg cookie sporo radi. Kao da treba još ram memorije i  jaći procesor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 15:21 (vedrann).
4 godine
vedrann kaže...

Zato je i tako jeftin.

Da ima sve to sto ti kazes, kostao bi ko iPhone...(dobro, nista nemoze kostati ko iPhone xD)

- Psiho246
4 godine
Deset milijuna Cookieja

Ja ga koristim već preko pola godine i zadovoljan sam dobivenim za uloženu lovu  Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Deset milijuna Cookieja

Svaki od ovih LG hit mobitela je smeće u usporedbi sa drugim proizvođačima.

2 godine
Deset milijuna Cookieja

Nije loš.

Jedino mi se kamera nije svidela kod njega.

Ali za te pare je dobar.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
2 godine
Deset milijuna Cookieja

LG pravi sasvim dobre mobitele, imam LG renoir oko 8 mjeseci i mogu vam reći da sam u potpunosti zadovoljan s njim, jedino što ima malo slabiji blic od Sony C905, ali u svemu ostalom je sasvim dobar. Touchscreen je zadovoljavajuće osjetljiv(ipak je rezistativni tip). Wifi i internet rade perfektno, browser nije loš za pregledat mail. Ostale stranice i ne otvaram jer HT Eronet još nema 3G signal. 

3 godine
vedrann kaže...

Da, Vipov je na momente očajno spor. Al ovaj od Tele2 koji ja imam je sasvim ok. Brži je od nekih Symbian nokia Izlanuo se

Dado_ZG78 kaže...

Ja ga koristim već preko pola godine i zadovoljan sam dobivenim za uloženu lovu  Namigiva

Tako nekako i ja imam. S obzirom da košta 800kn, ne možeš očekivat neku super kameru ili WLAN.

bik kaže...

Svaki od ovih LG hit mobitela je smeće u usporedbi sa drugim proizvođačima.

A po čemu je recimo Cookie ili Renoir smeće?

BTW, imam i SE K800i. Razlika je minimalna (kad se K800 natrpa slikama, i on je usporen). Valjda je Tele2 stavljao neki normalan soft u njega... Vipov je sporiji.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
4 godine
Deset milijuna Cookieja

Odličan je mobitel,imam ga već par mjeseci i prezakon mi je :)

Arsenal 4EVER
2 godine
neaktivan

jedno pitanje koji si imo telefon pre toga? jer moja mama kad je prešla sa telefona bez boje u telefon sa ekranom osetljiv na dodir (samsung star) nije mogla prestat govorit da je to najbolji telefon na sveto.pokušaj radit malo sa nokijom n97 ili nekim HTC.pa mi onda reci kakav je jeftini kuki..

2 godine
Deset milijuna Cookieja

Imam cookie, i totalno je sranje, koristim ga samo za pregled internet stranica jer ima visoku razlučivost

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
4 godine
Deset milijuna Cookieja

haj ne kenjajte, mobitel je ok za te pare, a za tu nokiu treba imat para, a kontam da nisi ti neki poslovan čoek koji ju je sam sebi zaradio ako je imas, pa da mos tako kenjat po kukiju. za osnovne radnje, bez preseransa sasvim ok mob

ćufta
2 godine
BannedOnThisForum kaže...

Imam cookie, i totalno je sranje, koristim ga samo za pregled internet stranica jer ima visoku razlučivost

Cookie nema visoku razlucivost, razlucivost mu je poprilicno niska.  A cookie je mobitel koji bez konkurencije nudi najvise u tom cjenovnom segmentu, zato je i tako dobro prodavan ...

4 godine
protjeran
jostra kaže...

jedno pitanje koji si imo telefon pre toga? jer moja mama kad je prešla sa telefona bez boje u telefon sa ekranom osetljiv na dodir (samsung star) nije mogla prestat govorit da je to najbolji telefon na sveto.pokušaj radit malo sa nokijom n97 ili nekim HTC.pa mi onda reci kakav je jeftini kuki..

Mislim koje usporedbe bi ti radio, kao kad uzmes neko auto kompaktne klase, pa ga zeslis usporedivat s E klasom.

Uglavnom  kuki je daleko najbolji best buy.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
3 godine
Deset milijuna Cookieja

ima mi ga sestra jako je spor! btw. naravno da su ga svi kupili kad je najjeftiniji "udari-erkran" mobitel

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
3 godine
Deset milijuna Cookieja

To je mobitel za curice a ti neki deckicki ga žele pravdat, jest za tu cijenu je dobar za curice i kratkotrajno igranje s njim. 

Vidio probao vratio, za te nofce uzmeš mobitelčinu a ne igracku.

3 godine
Deset milijuna Cookieja

Samsung S5230 spada u istu kategoriju kao i LG Cookie. 

Samsung je mnogo kvalitetniji

+

osvjetljenje je bolje, osjetljiviji touch screen, baterija duže traje, kvalitetnija plastika i po meni ljepši, brži 

-

stražnji poklopac je osjetljiv na otiske prstiju, ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice