to je dokaz da LG može dobro projizvodit i prodavati telefone kao i frižidere.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je dokaz da LG može dobro projizvodit i prodavati telefone kao i frižidere.

Nebi baš reko da je cookie dobar proizvod, ali im je definitivno odličan potez...
Pogotovo za ovu našu siromašnu državicu..vidiš na reklami sve super..widgeti (lol), touch-screen i 800 kn u tele2, "wow, kupujem!"...
Lg cookie sporo radi. Kao da treba još ram memorije i jaći procesor.
Zato je i tako jeftin.
Da ima sve to sto ti kazes, kostao bi ko iPhone...(dobro, nista nemoze kostati ko iPhone xD)
Ja ga koristim već preko pola godine i zadovoljan sam dobivenim za uloženu lovu 
Svaki od ovih LG hit mobitela je smeće u usporedbi sa drugim proizvođačima.
Nije loš.
Jedino mi se kamera nije svidela kod njega.
Ali za te pare je dobar.
LG pravi sasvim dobre mobitele, imam LG renoir oko 8 mjeseci i mogu vam reći da sam u potpunosti zadovoljan s njim, jedino što ima malo slabiji blic od Sony C905, ali u svemu ostalom je sasvim dobar. Touchscreen je zadovoljavajuće osjetljiv(ipak je rezistativni tip). Wifi i internet rade perfektno, browser nije loš za pregledat mail. Ostale stranice i ne otvaram jer HT Eronet još nema 3G signal.
Da, Vipov je na momente očajno spor. Al ovaj od Tele2 koji ja imam je sasvim ok. Brži je od nekih Symbian nokia 
Ja ga koristim već preko pola godine i zadovoljan sam dobivenim za uloženu lovu 
Tako nekako i ja imam. S obzirom da košta 800kn, ne možeš očekivat neku super kameru ili WLAN.
Svaki od ovih LG hit mobitela je smeće u usporedbi sa drugim proizvođačima.
A po čemu je recimo Cookie ili Renoir smeće?
BTW, imam i SE K800i. Razlika je minimalna (kad se K800 natrpa slikama, i on je usporen). Valjda je Tele2 stavljao neki normalan soft u njega... Vipov je sporiji.
Odličan je mobitel,imam ga već par mjeseci i prezakon mi je :)
jedno pitanje koji si imo telefon pre toga? jer moja mama kad je prešla sa telefona bez boje u telefon sa ekranom osetljiv na dodir (samsung star) nije mogla prestat govorit da je to najbolji telefon na sveto.pokušaj radit malo sa nokijom n97 ili nekim HTC.pa mi onda reci kakav je jeftini kuki..
Imam cookie, i totalno je sranje, koristim ga samo za pregled internet stranica jer ima visoku razlučivost
haj ne kenjajte, mobitel je ok za te pare, a za tu nokiu treba imat para, a kontam da nisi ti neki poslovan čoek koji ju je sam sebi zaradio ako je imas, pa da mos tako kenjat po kukiju. za osnovne radnje, bez preseransa sasvim ok mob
Imam cookie, i totalno je sranje, koristim ga samo za pregled internet stranica jer ima visoku razlučivost
Cookie nema visoku razlucivost, razlucivost mu je poprilicno niska. A cookie je mobitel koji bez konkurencije nudi najvise u tom cjenovnom segmentu, zato je i tako dobro prodavan ...
jedno pitanje koji si imo telefon pre toga? jer moja mama kad je prešla sa telefona bez boje u telefon sa ekranom osetljiv na dodir (samsung star) nije mogla prestat govorit da je to najbolji telefon na sveto.pokušaj radit malo sa nokijom n97 ili nekim HTC.pa mi onda reci kakav je jeftini kuki..
Mislim koje usporedbe bi ti radio, kao kad uzmes neko auto kompaktne klase, pa ga zeslis usporedivat s E klasom.
Uglavnom kuki je daleko najbolji best buy.
ima mi ga sestra jako je spor! btw. naravno da su ga svi kupili kad je najjeftiniji "udari-erkran" mobitel
To je mobitel za curice a ti neki deckicki ga žele pravdat, jest za tu cijenu je dobar za curice i kratkotrajno igranje s njim.
Vidio probao vratio, za te nofce uzmeš mobitelčinu a ne igracku.
Samsung S5230 spada u istu kategoriju kao i LG Cookie.
Samsung je mnogo kvalitetniji
+
osvjetljenje je bolje, osjetljiviji touch screen, baterija duže traje, kvalitetnija plastika i po meni ljepši, brži
-
stražnji poklopac je osjetljiv na otiske prstiju, ?