DevArena po sedmi put!

poruka: 3
|
čitano: 1.255
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DevArena po sedmi put!".
16 godina
offline
DevArena po sedmi put!

To je čisti Windows skup ili se to samo meni čini?

Unatoč tome ima nekih dobrih predavanja no problem je preklapanje... jel moguće da snimate sve pa onda da si gosti mogu downloadati predavanje?

 
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
DevArena po sedmi put!

Dobra je DevArena, ali imam dojam da se svake godine malo po malo spušta po kvaliteti. Prije 2-3 godine je bila najbolja kad su bili Dejan Sarka i Vitner, a sad sve više samo pričaju o cloudu i Win 8, WPF i slične stvari koje su moda jednu godinu i onda više nitko ne zna za njih. Treba pričati o korisnim stvarima...

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Re: DevArena po sedmi put!

U ime organizatora...

 

Dobro ste prepoznali da je naglasak konferencije na Microsoftovim tehnologijama. Teme su vezane za .Net i Windows. Ipak, ima i dosta predavanja koja nisu striktno tehnološka i vrijede općenito za razvoj softvera i IT. Npr. "Waterfall vs. Agile software development – trues and lies", "Maskiranje podataka: čemu služi te kako i gdje početi" ili "HR u HR v2012", da spomenem neka. Kompletan sadržaj na http://www.devarena.hr.

 

Redovito govorimo o proizvodima i alatima u najavi što ponekad može zvučati kao "moda", ali pogledate li sadržaj Ekobit DevArena održanih ranijih godina, vidjet ćete da se većina tehnologija i pristupa o kojima se pričalo probilo među široko prihvaćene.

 

Preklapanje predavanja je nužno zlo, mora postojati da bi sudionici konferencije u svakom slotu imali mogućnost izbora... Nažalost, ne planiramo snimati predavanja.

 

 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 6:37 (Martin Kralj).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice