Dobra prodaja Droida

poruka: 5
|
čitano: 905
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja Droida".
4 godine
Dobra prodaja Droida

Zanimljiv uređaj, ali prema dosadašnjim iskustvima s našim operaterima - kod nas će koštati od 4 do 6 puta više - i to uz ugovor na 2 godine te uz veliku tarifu :(

Što mislite ljudi - ima li kakve nade da se ova praksa operatera promijeni ili smo osuđeni i dalje biti ovce za šišanje?

2 godine
neaktivan
RE: Dobra prodaja Droida

e potpuno se slažem.ali bilo bi super da tele 2 ponudi uređaj jer treba da se probije od t mobile i vip-a.ali prema viđenom ja bi rekao  da ce ga vip uzeti jer skoro imaju najbolje telefone ali skoro su najskuplji za privatne korisnike.ako ga neko ponudi bit ce za novu godinu specijalni telefon i glavna konkurencija t mobile-vom preskupom i phonu.

s.jagetić

3 godine
neaktivan
RE: Dobra prodaja Droida
NaniteBoy kaže...

ima li kakve nade da se ova praksa operatera promijeni ili smo osuđeni i dalje biti ovce za šišanje?

Dok ne uđemo u uniju i ne budemo tamo koju godinu stalno će nam izbijat novce iz džepa za ovakve igračke,a mi volimo igračke i večina je spremna izvaliti velike pare za njih... kad gledam kako Europa koristi sve blagodati tehnologije uz razumljive cijene dođe mi da plačem (:

ali uvijek postoji crno tržište, pa ko voli nek izvoli

4 godine
neaktivan
Dobra prodaja Droida

Pa neznam, ja sam uzeo iPhone 3gs za par sto kuna i mjesečno sa 500Mb ( koje zbog wi fi ja ne mogu potrošiti ) 300 besplatnih poruka i opcijom za besplatne razgovore prema T com i firmi mjesečno potrošim 300-400 kn u najgorem slučaju s tim da sam stalno na telefonu i na internetu ... ne vjerujem da bi u europi ili usa trošio bitno manje?

Što se droida tiče, zanimljiv uređaj, i prodaja je ipak bolja nego što je za sad objavljeno po svemu sudeći ( vjerojatno oko 300 000 do sad ) ... v2 ili v3 bi mogla biti zrela, samo da maknu tu tipkovnicu, stvarno neznam tko to koristi jednom kad se navikne na touchscreen ( ako je kvalitetan ).

A.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice