Dodatni SoC-evi za Asusov Zenfone 2

poruka: 1
|
čitano: 1.994
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dodatni SoC-evi za Asusov Zenfone 2".
16 godina
offline
Dodatni SoC-evi za Asusov Zenfone 2

Ne kužim zbog čega ovakav naslov ove vijesti, jer do sad Asus Zenfone 2 uopče i nije bio spomenut na Bug u nekoj konkretnoj vijesti.Dakle u naslovu bi trebalo bit samo Asus Zenfone 2, pa još onda navest sve dostupne informacije kaj drugo.

 

Kaj se tiče cijena ovog uređaja, Asus kaže samo 200dolara(slobodan uređaj), i to za verziju sa 2GB radne memorije i ekranom 1080p rezolucije.Dakle tolko če koštat verzija, sa navedenim tehnikalijama i modeli koji imaju Intel Atom Quad Core procesor.Odmah treba naglasit da če u ovoj verziji biti i nešto jeftinija varijanta, koja ima ekran 720p rezolucije dakle još jeftinije od 200dolara.

 

Na kraju ovo svakako treba istaknuti, Asus Zenfone 2 ima Dual SIM opciju, znači on istovremeno može koristiti dvije SIM kartice.

 

http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

 

E sad kolko če koštat varijante, koje imaju 2GB radne memorije+ekran 720p rezolucije i neki Qualcomm i MediaTek SoC to je ono najzanimljivije.No kad se sve zbroji i oduzme, lako je zaključit da če baš ove verzije u praksi sigurno biti i najprodavanije.

 

S obzirom na sadašnje informacije, Asus Zenfone 2 bit če sigurno jedan od najprodavanijih modela mobitela u 2015 godini, ili kratko i jasno Asus Zenfone 2=debeli BestBuy.Baš me zanima kakve če bit cijene u Hrvatskoj, ili če opet bit po starom naši trgovci nabijaju cijene, pa hrvatski kupci kupuju preko Interneta.

 

 

 

 

 

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 18:54 (rambox).
Moj PC  
9 0 hvala 4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice