Dolazi nova mobilna mreža!

poruka: 73
|
čitano: 7.532
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dolazi nova mobilna mreža!".
4 godine

Samo nek se stvara konkurencija!

46 0 hvala 0
16 mjeseci
protjeran

Ht,a?Gori su od T-mobile-a(nema gore uvrede) :P

XxElectroFuckerxX
5 godina

Mislim da ih je dosta, da mi prostite, pun k**ac ih je. Još od K Plus mreže ih je previše.

3 godine
Re: Dolazi nova mobilna mreža!
Sta je jos ostalo 093,94,96 ?
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
4 godine

Dragan Petric kaže...

a kako Bug doznaje, ponuda koju će imati u mobilnoj telefoniji prilično će uzdrmati pomalo uspavano domaće tržište mobilne telefonije.

Nadajmo se.  {#}

Recimo, flat telefonija za ispod 100 kn {#}. Ipak, po meni pravi napredak u mobilnoj tehnologiji dolazi tek kasnije sa audiom visoke kvalitete. Ovo đubre od kvalitete vučemo već sto godina.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.

14 0 hvala 0
5 godina
bur3k kaže...

Nek ih dođe još malo pa ćemo uletiti u srpske 06x prefikse {#}

23 mjeseca

Ako ce koristit infrastrukturu T-Mobila ili Vipa cisto sumnjam da ce moc znacajno "uzdrmat trziste" s obzirom na visoke cijene najma infrastrukture.

TD za glupost
5 godina
Bas ti pametan znas cijene njma infrastrukture...
23 mjeseca
metak kaže...

Da, znam jako dobro, radim u HT grupaciji kao prodajni predstavnik.

A HT grupacija ti je Iskon, T-Mobile i T-Com, a sad se sakriji i vrati se u skolu naucit nesto.

Uostalom ista situacija je bila kada je na pocetku T-Com nudio infrastrukturu drugim operaterima, pa su cijene bile tako visoke da su ovi uspijevali biti jedva 10kn jeftiniji od T-Com-a, valjda si tada jos bio u pelenama pa se ne sijecas.

TD za glupost
13 mjeseci

Ako budu imali snage da se ravnopravno bore sa t-mobile, tele2 i vip-om onda bi tu moglo biti svega.... A ako se budu ponašali kao neka virtualna mreža pa im npr. skoro dvije godine ne bude radila push notifikacija onda se mogu hebati...

18 mjeseci
AlienWare1 kaže...

060, 061, 062, 063, 064, 065 i 066 su BH mreže.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 19:41 (royalhero).
4 godine

Ne brinite Todorić misli na svoje kmetove, uskoro stiže mobilna mreža K-Plus HR.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 19:34 (razer1911).
4 godine

Jesu popunili cijeli 09x raspon?

BTW, samo nam fali još jedna mreža. Mislim, to je ok - konkurencija, niže cijene ali za to treba vremena. Još više ljudi na različitim mrežama a pozivi među mrežama nisu baš najjeftiniji.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 mjeseci

Ja sam uvijek govorio; onaj koji prvi ponudi flat ispod 100kn, taj će pobrati vrhnje i šlag, a i pokoju tužbu od konkurencije {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 19:34 (Gasttozz).
5 godina
Laxarus kaže...
metak kaže...

Da, znam jako dobro, radim u HT grupaciji kao prodajni predstavnik.

A HT grupacija ti je Iskon, T-Mobile i T-Com, a sad se sakriji i vrati se u skolu naucit nesto.

Uostalom ista situacija je bila kada je na pocetku T-Com nudio infrastrukturu drugim operaterima, pa su cijene bile tako visoke da su ovi uspijevali biti jedva 10kn jeftiniji od T-Com-a, valjda si tada jos bio u pelenama pa se ne sijecas.

A gdje ti je bonbon? ajde i ti malo u školu ;)

i kao prodajni predstavnik ti neznaš ništa. Baš oni tebi sve govore... Radiš kao vanjski suradnih za njih preko didceleritasa. Big deal.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
4 godine
Blue_Fatal1ty kaže...

A gdje ti je bonbon? ajde i ti malo u školu ;)

i kao prodajni predstavnik ti neznaš ništa. Baš oni tebi sve govore... Radiš kao vanjski suradnih za njih preko didceleritasa. Big deal.

Kolko ja znam bonbon je mreža od t-mobilea

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:27 (razer1911).
3 godine

To se valjda neće ni moći uzeti izvan tog h1 paketa tako da nula bodova, ali anyway imamo mreža nema ni amerika toliko stvarno smo veliki nema što. :p

bug caruje, um klade valja
4 godine
razer1911 kaže...

Ne brinite Todorić misli na svoje kmetove, uskoro stiže mobilna mreža K-Plus HR.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
4 godine
AlienWare1 kaže...
bur3k kaže...

Vi ste još i dobri. Kod nas u BiH tri operatora koriste čak sedam predbrojeva, od 060 do 067. {#}

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.
23 mjeseca

Dobro razer kaze, BonBon je u vlasnistvu T-Mobile-a te ne placa najam infrastrukture, jer sav novac koji BonBon zaradi ostaje u T-Mobile blagajni.

Ovo je sasvim drugacija stvar.

Sto volim ove klince koji bi ucili staru gardu koja je sve ovo i izgradila..

EDIT

razer1911 kaže...

Vec je 2-3Mj dostupna, koristi broji 0977, te je skuplja od BonBon i Tele2

Koristi 0979, isprike.

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:11 (Laxarus).
18 mjeseci
neaktivan
Laxarus kaže...

Je, ti si to gradio, daj se ubiji s tim preseravanjem, blage veze nemaš kako tržište funkcionira.

5 godina
Laxarus kaže...

Dobro razer kaze, BonBon je u vlasnistvu T-Mobile-a te ne placa najam infrastrukture, jer sav novac koji BonBon zaradi ostaje u T-Mobile blagajni.

Ovo je sasvim drugacija stvar.

pa i iskon je u vlasništvu HT-a.

a bonbon nije u vlasnistvu t-mobile-a nego u vlasništvu HT-a.

To je sve HT stara gardo... Pošto ste tolko stari vidi se da alzheimer napada...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
23 mjeseca
bill_jobs kaže...
Laxarus kaže...

Je, ti si to gradio, daj se ubiji s tim preseravanjem, blage veze nemaš kako tržište funkcionira.

Dupli profil? {#}{#}

edit

@Blue, ajd da ti nacrtam

Imas THT, T Hrvatski Telekom, koji nije operater nicega vec je to samo naziv grupacije.

A tu grupaciju cine T-Com, T-Mobile, Iskon i BonBon.

BonBon je mreza kcer od T-Mobile koju je T-Mobile napravio da nebi morao spusatat cijene svojih usluga, isto kao Vip Net i Tomato.

Evo stize i slikica.

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:06 (Laxarus).
4 godine
bill_jobs kaže...
Laxarus kaže...

Onda si nam mogao objasniti umjesto da laprdaš.

Vidim, svi tvoji komentari su tipa "pojma nemate, djeca." "haha vi znate bolje od tvrtke x".

Imaš određene komplekse?

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
15 mjeseci
Laxarus kaže...

razer1911 kaže...

Vec je 2-3Mj dostupna, koristi broji 0977, te je skuplja od BonBon i Tele2

Multiplus Mobile koristi predbroj 0979, dok bonbon koristi 0977. Inače, HT ima zakupljen cijeli 097 predbroj.

3 godine
Laxarus kaže...

Radiš ko prodajni zastupnik za T com, jesi qurac. da jesi ne bi pita ovakva pitanja po forumu:

Klik , Klik

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:03 (bruno11).
23 mjeseca
assassin.st kaže...

Multiplus Mobile koristi predbroj 0979, dok bonbon koristi 0977. Inače, HT ima zakupljen cijeli 097 predbroj.

Da pardon, moja greska, ko ce to sve popamtit, koliko se korisnika buni kad zove 0979 misleci da zovu unutar mreze jer su navikli gledat samo prva 3 broja, a besplatne minute su im samo prema 0977 pa potrose sve pare, opci kaos.

TD za glupost
18 mjeseci
neaktivan
bruno11 kaže...
Laxarus kaže...

Radiš ko prodajni zastupnik za T com, jesi qurac. da jesi ne bi pita ovakva pitanja po forumu:

Klik , Klik

Ha ha, eto, stara garda koja radi sa ht-om tim istima šalje e-mailove sa upitima :rofl:

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:13 (bill_jobs).
4 godine
DrFriks kaže...

Samo nek se stvara konkurencija!

Baš je neka konkurencija... {#}

"H1 Mobile će, doduše, djelovati kroz partnerski odnos na infrastrukturi jednog od već postojećih mobilnih operatera"

Is it weird that this gave me an orgasm?
15 mjeseci
Laxarus kaže...
assassin.st kaže...

Da pardon, moja greska, ko ce to sve popamtit, koliko se korisnika buni kad zove 0979 misleci da zovu unutar mreze jer su navikli gledat samo prva 3 broja, a besplatne minute su im samo prema 0977 pa potrose sve pare, opci kaos.

Bune se jer su neinformirani, jer im je netko rekao da je cijeli 097 predbroj rezerviran za bonbon mrežu, što je netočno. Također, takvi nemaju pojma da je bonbon u vlasništvu HT-a, kao što je tomato u vlasništvu Vipnet-a.

Što se tiče teme, bit će teško ostvarivo da nova mreža posluje s dobitkom, a istodobno ima niže cijene od konkurencije. Vjerojatno će imati neku povoljnu ponudu za svoje trenutne korisnike fiksne telefonije i interneta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:24 (assassin.st).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice