zijev :-/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako uvijek koje kakvo smeće postane dominantno
Ovo je nešto u rangu horoskopa ili gatanja iz kave.
Tko uopće još vjeruje u objektivnost ovakvih napisa? A i da pogriješe u procjeni osigurali su se sa možda.
Konkurencija treba biti stvarno inovativna.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
proći će kao i svaka moda..
Joj, kako svi zaboravljate Notion Ink Adam. Trebao bi doc malo poslije studenog ako sve bude u redu jer moraju cekat odobrenje federacije za komunikaciju (FCC) i to ce bit prava revolucija, a ne Ipad.
Homepage:
Blog sa redovitim update-ima:
Joj, kako svi zaboravljate Notion Ink Adam. Trebao bi doc malo poslije studenog ako sve bude u redu jer moraju cekat odobrenje federacije za komunikaciju (FCC) i to ce bit prava revolucija, a ne Ipad.
Homepage:
Au, ovo mi se bome sviđa, jaako, pogotovo kad vidim specifikacije i kaj sve ima, za razliku od ove ajpad šuge: 3.2 mp kamera, wlan, bluetooth, hsdpa, 2 usb porta + 1 mini, hdmi, microSD utor, sim utor, sve kaj bi ova glupost trebala imat. Odličan je.
A sta je najbolje, najskuplji model ce bit 498$, (Pixel Qi ekran, 3G i WiFi). Najjeftiniji model ce bit oko 399$ (LCD ekran i WiFi), a jos su rekli da ce pokusat srezat cijene.
Prije su govorili da ce najskuplji model bit oko 800 $.
Al je pala cijena PQ ekrana.
Homepage:
Malo miriše na vaporware....
Nadam se da sam u krivu
A sta je najbolje, najskuplji model ce bit 498$, (Pixel Qi ekran, 3G i WiFi). Najjeftiniji model ce bit oko 399$ (LCD ekran i WiFi), a jos su rekli da ce pokusat srezat cijene.
Ovo je konačno normalan tablet. Samo nekak mi zvuči too good to be true, posebice s tom cijenom koju si naveo...
Ovaj notionink izgleda imba.
Kazu: android nema sucelje optimizirano za veci ekran... LOL,,,
Kazu: ipad ima 25000 posebno pisanih appsa za njega,,, cemu ?!?!?!? :)
ugl, bugovci moji... ne kuzite vi poantu padova i smartbookova... ak ce mi pad/book imati posebno sucelje, ak ce mi pad trebati posebne appse(jer toboze ovi za telefon nisu ok)
sto ce mi onda pad ???? pad vidim kao multimedijalno prosirenje.... uz mob di slusam muziku i gledam film bas kad mroam, imam pad za gledati film i slusati muziku bas kad moram :) umjesto da mob koristim za navigaciju, koristim pad (7")... itd itd...
Apple prvo izda ipad da vidi kaj će izmislit konkurencija, i onda oni to sve stave u novi ipad i opet ispada da su izmislili nekaj revolucionarno.
Apple prvo izda ipad da vidi kaj će izmislit konkurencija, i onda oni to sve stave u novi ipad i opet ispada da su izmislili nekaj revolucionarno.
Ovo je nekaj najsmješnije kaj sam do sada čuo! Peti put čitam i ne mogu se prestati smijati i čuditi kaj je ljudski um u stanju izvaliti!
Konkurencija treba biti stvarno inovativna.
molim???..ma koja inovacija...???...ukrali ideju o ajpadu iz Voyagera i DS-9..toliko o inovaciji...
Ovo je nekaj najsmješnije kaj sam do sada čuo! Peti put čitam i ne mogu se prestati smijati i čuditi kaj je ljudski um u stanju izvaliti!
kaj je tu smiješno? bilo je tableta prije. a sad apple izda ipad, i čeka da vidi kaj će izmislit konkurencija da to stave u drugu verziju.
onda nek neko priča o inovacijama.
Homepage:
izgleda predobro za tu cijenu, samo koji je to OS?
Android ili neki drugi baziran na Linuxu mogu proći, ali drugi baš i ne(windowsi su prezahtjevni i nisu optimizirani za TS, a neki njihov ne bi imao dovoljno Appova)
kaj je tu smiješno? bilo je tableta prije. a sad apple izda ipad, i čeka da vidi kaj će izmislit konkurencija da to stave u drugu verziju.
Zar ti nije palo na pamet da zapravo ta konkurencija pokušava neuspješno kopirati apple i njihov ipad, naprave neku jadnu kopiju na koju, da bi sakrili svoj jad i bijedu stave "revolucionarne" stvari (npr. na ful internet i wifi uređaj stave vrlo nove i napredne tehnologije kao usb, kartične čitače i sl.) s nemogučnošču da pokrenu pravu serijsku proizvodnju i da nađu kojeg kupca, što i ne čudi.
A što se tiče toga da je tableta bilo i prije, to si u pravu, bio je prije 15 godina jedan vrhunski koji se i kod nas prodavao, radio je savršeno i cijena mu je bila 4.5 tisuča kuna i zvao se- vjerovao ili ne APPLE NEWTON.
Zar ti nije palo na pamet da zapravo ta konkurencija pokušava neuspješno kopirati apple i njihov ipad, naprave neku jadnu kopiju na koju, da bi sakrili svoj jad i bijedu stave "revolucionarne" stvari (npr. na ful internet i wifi uređaj stave vrlo nove i napredne tehnologije kao usb, kartične čitače i sl.) s nemogučnošču da pokrenu pravu serijsku proizvodnju i da nađu kojeg kupca, što i ne čudi.
A što se tiče toga da je tableta bilo i prije, to si u pravu, bio je prije 15 godina jedan vrhunski koji se i kod nas prodavao, radio je savršeno i cijena mu je bila 4.5 tisuča kuna i zvao se- vjerovao ili ne APPLE NEWTON.
Hahahaha, a koje je to "revolucionarne" stvari stavio apple na svoj iPad?
daj nemoj me nasmijavat, ima tableta koji pojedu ipad za doručak.
a da u pravu si, stave neke stvari poput usb-a, wifi-a i sličnog a te stvari bi jedan tablet trebao imati, a siguran sam da budu te stvari u idućoj verziji ipada, pa bude tvoja priča onda, revolucija, ipad ima usb a ostali ga kopiraju.
a da sakriju svoj jad i bijedu? haha, stvarno smješno, ti jadni i bijedni tableti su godinama ispred ipada.
Ovo je nešto u rangu horoskopa ili gatanja iz kave.
Tko uopće još vjeruje u objektivnost ovakvih napisa? A i da pogriješe u procjeni osigurali su se sa možda.
Naravno. Prečesto su upravo poduzeća kojih se i tiču ta "istraživanja" upravo ta koja ih i naručuju a u određenoj mjeri i kroje. To bi trebalo biti svima znano.