DropPhox aplikacija za iPhone

poruka: 10
|
čitano: 1.186
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "DropPhox aplikacija za iPhone".
2 godine

DropBox - epic win!

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine

O boze svaki drek se placa na iphonu ccc

3 godine
Re: DropPhox aplikacija za iPhone
kach kaže...

O boze svaki drek se placa na iphonu ccc

Hihihi  {#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
3 godine
koliko smijem primjetiti velika vecina aplikacija koje su popularne i korisne, a da se naplacuju u appstoreu nisu ni na androidu badava tak da mi komentar bas i nije najjasniji. O ostatku i velikoj vecini poluproizvoda na android storeu koje se nazivaju aplikacijama otom-potom. Nije da je ios imun na takve stvari, ali razlika jos uvijek postoji i itekako je vidljiva.
3 godine

DropBox je na Androidu besplatan...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
3 godine

Ovo nije DropBox nego DropPhorx

dropbox je i na iosu free.

AMD FANOBY !!
3 godine
neaktivan

o razlike...

Noću je hladnije nego vani!
3 godine

onog ko je pisao ovu vijest je sramota zvati novinarom, da se bar malo potrudio istražiti (kao ja na 10 sekundi) shvatio bi koliko je njegov tekst glup. prvo ne prenosi se točna informacija, aplikacija koja je tu opisana je aplikacija s kojom slikate na iphoneu i onda ta aplikacija odmah uploada sliku na dropbox account. i to je to! cijela mudrost, nema nikakvih drugih fajlova kako se navodi u vijesti samo slike. opališ sliku, aplikacija ju uploada na drop box account. AMEN

al ajde što je vijest glupo napisana ali da jedna ovakva vijest bude na bug stranici, hej, pa ovo je smiješno, mislim nisam android fan pa da se sad bunim kao većina ekipe tu šta stalno apple vijesti, i sam imam iphone 4 al ovo je stvarno katastrofa, ako bi išli tom logikom onda bi trebalo svaku aplikaciju koja se objavi na app storeu prezentirat na bug stranici jer ne vidim po čemu je ova aplikacija tako posebna. štoviše BEZ VEZE je, pogotovo za HR korisnike na koje bug i cilja, zato jer ako ti automatski uploada fotke znači automatski troši promet, a nije ni praktično jer su nam veze spore. fakat sam se razočarao u bug!!!

4 godine
neaktivan
luka28 kaže...

onog ko je pisao ovu vijest je sramota zvati novinarom, da se bar malo potrudio istražiti (kao ja na 10 sekundi) shvatio bi koliko je njegov tekst glup. prvo ne prenosi se točna informacija, aplikacija koja je tu opisana je aplikacija s kojom slikate na iphoneu i onda ta aplikacija odmah uploada sliku na dropbox account. i to je to! cijela mudrost, nema nikakvih drugih fajlova kako se navodi u vijesti samo slike. opališ sliku, aplikacija ju uploada na drop box account. AMEN

al ajde što je vijest glupo napisana ali da jedna ovakva vijest bude na bug stranici, hej, pa ovo je smiješno, mislim nisam android fan pa da se sad bunim kao većina ekipe tu šta stalno apple vijesti, i sam imam iphone 4 al ovo je stvarno katastrofa, ako bi išli tom logikom onda bi trebalo svaku aplikaciju koja se objavi na app storeu prezentirat na bug stranici jer ne vidim po čemu je ova aplikacija tako posebna. štoviše BEZ VEZE je, pogotovo za HR korisnike na koje bug i cilja, zato jer ako ti automatski uploada fotke znači automatski troši promet, a nije ni praktično jer su nam veze spore. fakat sam se razočarao u bug!!!

Stari, ajde smiri živce. Članak je podjeljen u 2 dijela, gornji i doljnji. Gornji piše o mogućnostima Dropbox API-a, a drugi o aplikaciji, koja istina nije naglašena da je jedino za slike, ali nije niti rečeno da sync-a sve. Zato, pusti mi moj blaženi Bug, pusti Tonči-ja, i nemoj odmah drvlje i kamenje, nego komentiraj sa: "Budite specifičniji u članku". i AMEN.

...nije zlato sve što sja...
3 godine

a ja ti još jednom kažem da članak nema veze s vezom, hej članak o nekoj bez veze aplikaciji na app storeu... halo! osim ako autor nije neko iz buga :D

zašto bih ja pustio ikoga ako ne radi svoj posao kako treba, imam se pravo žaliti, to što tebi odgovara da čitaš glupo vijesti to je tvoja stvar.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice