WoW...iako, ovo "Apple će zadržati iPad 2" ne sluti na dobro. Znači vjerojatno povećanje cijena buduće aktualne verzije...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma nemojte stavljat slike napravljene od strane fanboyeva. Ova slika je totalno nerealna. Ekran do ruba. Pih.
sad kada procitam koliko im dijelova pravi samsung, one njihove parnice po europi izgledaju kao samo dobra reklama...
ma nemojte stavljat slike napravljene od strane fanboyeva. Ova slika je totalno nerealna. Ekran do ruba. Pih.
Realna slika iPada 3 ne postoji! 
WoW...iako, ovo "Apple će zadržati iPad 2" ne sluti na dobro. Znači vjerojatno povećanje cijena buduće aktualne verzije...
Ne mora značiti. Prije će iPad2 biti 299$ ili 349$ umjesto sadašnjih 499$ za najeftiniju verziju (u Americi) a novi će preuzeti cijenu starog.
super, iPad 3 od 9 i nesto incha ce imati ekran vece rezolucije nego moj 27" samsung...
sad samo nek pojeftini ipad 2 i ici ce ko halva, mada i sad ide, pa da i ja jednom kupim tablet :D
Kako i veli na pocetku clanka to su po svemu sudeci samo glasine. http://www.phonearena.com/news/Apple-not-introducing-third-generation-tablet-at-MacWorld-next-month-according-to-site_id25211
Mrzim glasine.
Od proizvoda stvore Space Shuttle i naravno da su na kraju oni koju su pratili glasine razočarani. Reality check.
Znači imamo ekran od točno 3.15 MP ili ti 284.44 PPI (DPI) s omjerom 4:3.
Već imamo i dimenzije onda :
18.29cm × 13.72cm
18.29cm × 13.72cm
Dimenzije čega? Ekrana? Pa isti je kao i na iPad-u 2..
EDIT: I kakve veze ima rezolucija onda s veličinom?
Ja ću tek na godinu u ovo vrijeme razmisljati o kupoviti iPada 2
. Treba novaca za to
18.29cm × 13.72cm
Pa s gustoćom? 
18.29cm × 13.72cm
Pa s gustoćom? 
Nije mi jasno kakve su ti to dimenzije? Dimenzije čega? Ekrana? To si računao?
Ugl. ne kužim poantu tvog posta...
sad kada procitam koliko im dijelova pravi samsung, one njihove parnice po europi izgledaju kao samo dobra reklama...
Naravno da je reklama. Samsung se prodaje sve u 16 u Niskozemskoj, kao i Apple negdje drugdje...
super, iPad 3 od 9 i nesto incha ce imati ekran vece rezolucije nego moj 27" samsung...
Sto vise govori o tvom (i mom) monitoru... (kosta manje od iPada 3). 
18.29cm × 13.72cm
Pa s gustoćom? 
Nije mi jasno kakve su ti to dimenzije? Dimenzije čega? Ekrana? To si računao?
Ugl. ne kužim poantu tvog posta...
Ukoliko ima gustoću piksela na ekranu i ima odnos strana moze odrediti velicinu.
Ukoliko ima gustoću piksela na ekranu i ima odnos strana moze odrediti velicinu.
A korist toga je...? Bit će iste veličine kao i iPad 2...ali zašto bi bilo jednostavno kada može biti komplicirano...
Eventualno bi kupil neki android sa cetri jezgre 300dpi ekranom koji vrti ics ali isto NEDAM vise od 199 eura.
A oni koji su govorili da je Apple pravi jer tutnji tolke jezgre???!!! LOL
Eventualno bi kupil neki android sa cetri jezgre 300dpi ekranom koji vrti ics ali isto NEDAM vise od 199 eura.
pitanje hoce li se imati gdje kupiti ipad 3 kad izadje 6.
A oni koji su govorili da je Apple pravi jer tutnji tolke jezgre???!!! LOL
Molim?