Dvojezgreni Pineview na 1,5 GHz

poruka: 5
|
čitano: 861
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dvojezgreni Pineview na 1,5 GHz".
2 godine
protjeran
Dvojezgreni Pineview na 1,5 GHz

Kako ovo?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
3 godine
RE: Dvojezgreni Pineview na 1,5 GHz
Mentalist kaže...

Kako ovo?

To ti zna bit u nettopima ili u all in one racunalima. Npr. imas Acer Aspire Revo (to je nettop).

2 godine
Odlicno! Youtube i drugi HD flash sadrzaji ce se sad vrtit u vise od 1fps!
Nedavno sam pokusao pokrenut 1080p youtubeu video na n450 atomu (1,66ghz) a rezultat toga je cca. 0.5 do maksimalno 1fps. U nizoj hd rezi je bilo oko 2fps.
Sad zamislite kako se vrti na "mocnim" snapdragonima i slicnim ARM baziranim cpu-ima.
4 godine
ansha kaže...
Nedavno sam pokusao pokrenut 1080p youtubeu video na n450 atomu (1,66ghz) a rezultat toga je cca. 0.5 do maksimalno 1fps. U nizoj hd rezi je bilo oko 2fps.
Sad zamislite kako se vrti na "mocnim" snapdragonima i slicnim ARM baziranim cpu-ima.

Ovisi o matičnoj ploči, nije svugdje tako.

2 godine
dd.inc kaže...
ansha kaže...

Ovisi o matičnoj ploči, nije svugdje tako.

Tako je kad se vrti na CPU-u. Druga stvar je ako ide preko gpu-a kao kod ion-a ili s posebnim chipom za dekodirat hd. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice