Eksplozija napredne pomoći vozačima

poruka: 17
|
čitano: 822
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Eksplozija napredne pomoći vozačima".
2 godine

Hoće li postojati kakav patch tuesday i za takve uredjaje? ;)

4 godine
neaktivan
Re: Eksplozija napredne pomoći vozačima
Meni se cini da ova tehnologija sve nas sve više čini glupavima...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
4 godine
propuhmajstor kaže...

Hoće li postojati kakav patch tuesday i za takve uredjaje? ;)

da, da koji će ti raštelat sustav mjerenja...

2 godine
EnlightenedPhoenix kaže...

Apsolutno se slažem. Sve te nove tehnologija poput GPS-a i sličnih sustava prave debile od nas. Kad se jednog dana nađemo u opasnoj situaciji nećemo znati kako postupiti.

Mrzim svoj nadimak!!!
2 godine
captain_soap_McTawish kaže...

Apsolutno se slažem. Sve te nove tehnologija poput GPS-a i sličnih sustava prave debile od nas. Kad se jednog dana nađemo u opasnoj situaciji nećemo znati kako postupiti.

Kao i mobiteli i njihovi imenici...prije nego sam imao mob znao sam brojeve telefona skupa sa imenima i prezimenima, be zgreške, u bilo koje doba dana, bez da se moram prisjetit, za više od 200 ljudi, sada baš i ne...

4 godine
miki1981 kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Kao i mobiteli i njihovi imenici...prije nego sam imao mob znao sam brojeve telefona skupa sa imenima i prezimenima, be zgreške, u bilo koje doba dana, bez da se moram prisjetit, za više od 200 ljudi, sada baš i ne...

E sad ga pretjera....

http://www.handmadeinterior.com
2 godine
croart kaže...

E sad ga pretjera....

Ne, baš doslovno, a šta je najbolje, za više polovice tih ljudi znao sam i datume rođenja. Ali doslovno, i ozbiljno.

4 godine
miki1981 kaže...
croart kaže...

E sad ga pretjera....

Ne, baš doslovno, a šta je najbolje, za više polovice tih ljudi znao sam i datume rođenja. Ali doslovno, i ozbiljno.

ovo  100%  vjerujem jer ni meni to ne predstavlja problem, ali zapamtiti lica ljudi...e to je već druga pjesma....tu padam na ispitu istog trena...

recimo, mogu s čovjekom, kojeg prrvi put vidim, provesti sate i da se drugi dan sretnemo, mogu proći kraj njega a da ga uopće ne registriram...

naravno, sve podatke o njemu, koji su izraženi brojevima, neće mi biti problem upamtiti....i to mi je priskrbilo hrpu neugodnih situacija...i s vlastitom rodbinom...

2 godine
hogar strašni kaže...

ovo  100%  vjerujem jer ni meni to ne predstavlja problem, ali zapamtiti lica ljudi...e to je već druga pjesma....tu padam na ispitu istog trena...

recimo, mogu s čovjekom, kojeg prrvi put vidim, provesti sate i da se drugi dan sretnemo, mogu proći kraj njega a da ga uopće ne registriram...

naravno, sve podatke o njemu, koji su izraženi brojevima, neće mi biti problem upamtiti....i to mi je priskrbilo hrpu neugodnih situacija...i s vlastitom rodbinom...

Hehe, potpisujem ovo u cijelosti.

4 godine

matematičari

2 godine
HCSC kaže...

matematičari

Uff...ja i matematika...nula bodova. Zanimljivo je to, fizika, mehanika, statika, dinamika, fluidi...sve mi je to bilo zanimljivo, i volio sam to na faxu i išlo mi super, i svi očekivali da će mi i matematika isto ić, međutim ja i matematika smo posvađani još od davnih osnovnoškolskih dana, i grozna mi je. Jedino geometrija i statistika su mi dobre, sve ostale grane su mi grozne.

Ali daleko smo već u OFF-u... sorry

4 godine
hogar strašni kaže...

{#}

Ovo znaci samo jedno! Da si IPM™ (Istinski i Pravi Muskarac™)

Evo ti sertifikat

Znate, mi   IPM™ muskarci smo vizuelna bica...i da bi smo se sjetili treba nam HINT u obliku slike. Boje breskve, kaze moja zena...ja kazem da je breskva voce ali nece slusati....

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
4 godine

Nije mi jasno na osnovu cega predupredi vozaca kada ovaj ide u drugu traku? Da li to vazi za nase puteve? Jel' to cudo "gleda" u traku? (:

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
2 godine
Lazarus Long kaže...

Nije mi jasno na osnovu cega predupredi vozaca kada ovaj ide u drugu traku? Da li to vazi za nase puteve? Jel' to cudo "gleda" u traku? (:

Važi. I da, "gleda u traku"...:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
DamageHigh kaže...

LOL

Pa masu puteva nemaju traku ili ima koja je toliko bleda da za nju zna samo vozac koji cijeli zivot vozi na tu dionicu. Drzati upravljac, cvrsto! To je moj savjet :))

2 godine
Lazarus Long kaže...
DamageHigh kaže...

LOL

Pa masu puteva nemaju traku ili ima koja je toliko bleda da za nju zna samo vozac koji cijeli zivot vozi na tu dionicu. Drzati upravljac, cvrsto! To je moj savjet :))

A tu onda ne funkcionira..:P

Kao i masa takvih stvari koje su zamišljene tako da funkcioniraju samo u idealnim uvjetima..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine

po naslovu ja mislio da je u autu ekslodirao uređaj. vjerovatno zbog pakistana, libija itd, 

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice