Hoće li postojati kakav patch tuesday i za takve uredjaje? ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoće li postojati kakav patch tuesday i za takve uredjaje? ;)
da, da koji će ti raštelat sustav mjerenja...
Apsolutno se slažem. Sve te nove tehnologija poput GPS-a i sličnih sustava prave debile od nas. Kad se jednog dana nađemo u opasnoj situaciji nećemo znati kako postupiti.
Apsolutno se slažem. Sve te nove tehnologija poput GPS-a i sličnih sustava prave debile od nas. Kad se jednog dana nađemo u opasnoj situaciji nećemo znati kako postupiti.
Kao i mobiteli i njihovi imenici...prije nego sam imao mob znao sam brojeve telefona skupa sa imenima i prezimenima, be zgreške, u bilo koje doba dana, bez da se moram prisjetit, za više od 200 ljudi, sada baš i ne...
Kao i mobiteli i njihovi imenici...prije nego sam imao mob znao sam brojeve telefona skupa sa imenima i prezimenima, be zgreške, u bilo koje doba dana, bez da se moram prisjetit, za više od 200 ljudi, sada baš i ne...
E sad ga pretjera....
E sad ga pretjera....
Ne, baš doslovno, a šta je najbolje, za više polovice tih ljudi znao sam i datume rođenja. Ali doslovno, i ozbiljno.
E sad ga pretjera....
Ne, baš doslovno, a šta je najbolje, za više polovice tih ljudi znao sam i datume rođenja. Ali doslovno, i ozbiljno.
ovo 100% vjerujem jer ni meni to ne predstavlja problem, ali zapamtiti lica ljudi...e to je već druga pjesma....tu padam na ispitu istog trena...
recimo, mogu s čovjekom, kojeg prrvi put vidim, provesti sate i da se drugi dan sretnemo, mogu proći kraj njega a da ga uopće ne registriram...
naravno, sve podatke o njemu, koji su izraženi brojevima, neće mi biti problem upamtiti....i to mi je priskrbilo hrpu neugodnih situacija...i s vlastitom rodbinom...
ovo 100% vjerujem jer ni meni to ne predstavlja problem, ali zapamtiti lica ljudi...e to je već druga pjesma....tu padam na ispitu istog trena...
recimo, mogu s čovjekom, kojeg prrvi put vidim, provesti sate i da se drugi dan sretnemo, mogu proći kraj njega a da ga uopće ne registriram...
naravno, sve podatke o njemu, koji su izraženi brojevima, neće mi biti problem upamtiti....i to mi je priskrbilo hrpu neugodnih situacija...i s vlastitom rodbinom...
Hehe, potpisujem ovo u cijelosti.
matematičari
matematičari
Uff...ja i matematika...nula bodova. Zanimljivo je to, fizika, mehanika, statika, dinamika, fluidi...sve mi je to bilo zanimljivo, i volio sam to na faxu i išlo mi super, i svi očekivali da će mi i matematika isto ić, međutim ja i matematika smo posvađani još od davnih osnovnoškolskih dana, i grozna mi je. Jedino geometrija i statistika su mi dobre, sve ostale grane su mi grozne.
Ali daleko smo već u OFF-u... sorry

Ovo znaci samo jedno! Da si IPM™ (Istinski i Pravi Muskarac™)
Evo ti sertifikat
Znate, mi IPM™ muskarci smo vizuelna bica...i da bi smo se sjetili treba nam HINT u obliku slike. Boje breskve, kaze moja zena...ja kazem da je breskva voce ali nece slusati....
Nije mi jasno na osnovu cega predupredi vozaca kada ovaj ide u drugu traku? Da li to vazi za nase puteve? Jel' to cudo "gleda" u traku? (:
Nije mi jasno na osnovu cega predupredi vozaca kada ovaj ide u drugu traku? Da li to vazi za nase puteve? Jel' to cudo "gleda" u traku? (:
Važi. I da, "gleda u traku"...:P
LOL
Pa masu puteva nemaju traku ili ima koja je toliko bleda da za nju zna samo vozac koji cijeli zivot vozi na tu dionicu. Drzati upravljac, cvrsto! To je moj savjet :))
LOL
Pa masu puteva nemaju traku ili ima koja je toliko bleda da za nju zna samo vozac koji cijeli zivot vozi na tu dionicu. Drzati upravljac, cvrsto! To je moj savjet :))
A tu onda ne funkcionira..:P
Kao i masa takvih stvari koje su zamišljene tako da funkcioniraju samo u idealnim uvjetima..
po naslovu ja mislio da je u autu ekslodirao uređaj. vjerovatno zbog pakistana, libija itd,