Ekstremni domaći PC u novom Bugu

poruka: 4
|
čitano: 984
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ekstremni domaći PC u novom Bugu".
16 godina
neaktivan
offline
Ekstremni domaći PC u novom Bugu

Haswell-E konfiguracija {#} *drool*

https://www.facebook.com/pages/Filip-Radulovi%C4%87/504432012929374
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: Ekstremni domaći PC u novom Bugu
Vec vidim petricevu "objektivnost"
15 godina
offline
Ekstremni domaći PC u novom Bugu

nekada mi je Bug došao na kućnu adresu prije dolaska na kiosk, a sada je prije na kiosku, izgleda da dostava svakim mjesecom sve više u banani {#}

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje. (N. Tesla)
 
0 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
offline
Ekstremni domaći PC u novom Bugu

Probao sam Asusov ROG na 144HZ (PG278Q). Čudo je to koliko je dobro na 144Hz, ali monitor ima dva problema: TN panel je (iako je Asus odavno objavio da bez problema danas mogu napraviti brze IPS-ove) što monitor zaista guši kad je u pitanju rad, jer su boje isprane i presvijetal je pa ima nešto backlight bleada. Drugi problem je što monitor ne možete trajno podesiti na 144Hz. Svaka aplikacija treba switching iznova i stvar je zaboravljena kod reboota pa kod idućeg paljenja igre trebate triput switchati osvježavanje na 144 (prvi put za prikaz trenutne frekv., drugi za 120Hz i treći za 144Hz) što postane gnjavaža. Također i u desktopu je potrebno ručno mijenjati, kao i nakon svake promjene aktivne aplikacije, bio to desktop ili igra u fullscreenu.

 

Samo osvježavanje je fantastično i monitor je jako ugodan oku s tankim bezelom. Nadam se da ćemo skoro vidjeti 144Hz IPS-ove, jer bi to bilo fenomenalno, čak i bez GSYNCA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice