Ekstremni prijenosnik

poruka: 13
|
čitano: 1.165
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ekstremni prijenosnik".
4 godine
Ekstremni prijenosnik

za ovo treba elektrana samo da pokrece ventilatore.... ;-)

za sad bez potpisa....
3 godine
Ekstremni prijenosnik

Baš me zanima koliko baterija radi!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
4 godine
neaktivan
Ekstremni prijenosnik

Ovo lagano izlazi van smisla prijenosnika. U tom drugom smislu, svako je računalo moguće prenijeti.

Jednom, ali samo jednom, sam na posao ponio ženin 17" prijenosnik. Vratio sam se doma s takvim osjećajem srama da mi više nikada nije došlo na um nositi sa sobom nešto veće od 15.4", da ne govorim o tegljenju...

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
2 godine
protjeran
RE: Ekstremni prijenosnik
Zeljko B kaže...

Ovo lagano izlazi van smisla prijenosnika. U tom drugom smislu, svako je računalo moguće prenijeti.

Jednom, ali samo jednom, sam na posao ponio ženin 17" prijenosnik. Vratio sam se doma s takvim osjećajem srama da mi više nikada nije došlo na um nositi sa sobom nešto veće od 15.4", da ne govorim o tegljenju...

pa prenijet se može definitivno...nosati uokolo??..ne baš..ali inače 17" i više i nisu za stalno nosanje...hmmm ne buniš se kad ženu treba nositi u krevet???...Namigiva

3 godine
Ekstremni prijenosnik

Nije loše, ovo čak može zaseniti i Alienware M17x, barem dok ne uvedu Core i7 980X kao odabir u sklapanju konfiguracije.

Ako pustiš Windows instalacijski cd unatrag, Satanistički glas će ti narediti da siluješ device. Nije to ništa, ako ga pustiš normalno instaliraće Windows.
3 godine
neaktivan
Ekstremni prijenosnik

ali ipak su malo pretjerali

Neznam di se ide za to .
3 godine
Ekstremni prijenosnik

pročitajte ovo to je a na linku pogledajte cijenu od nekih 13500kn ''AVADirect Clevo X8100 SLI Gaming Notebook ''Smijehmi za tu lovu u ovoj dolini suza dobivamo zaostale konzerve iz bocwane ha ha ha.

3 godine
Ekstremni prijenosnik

Moje stolno računalo izgleda ko artefakt pored ovog.

2 godine
Moje isto... Ovo je prava mrcina, nadmasuje alienware...
www.val.hr
2 godine
protjeran
Ekstremni prijenosnik

potpuno nepotrebno

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
4 godine
neaktivan
linuxjuzer kaže...

ne buniš se kad ženu treba nositi u krevet???...Namigiva

Pa gle, one nisu baš prenosive, ali se isplati tegliti neki put Osmijeh za razliku od 17" stroja.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
3 godine
Ekstremni prijenosnik

Još da su malo doradili dizajn....

Ovo mi izgleda preobično i preposlovno, uglavnom kučište mi ne opravdava cijenu.

3 godine
Ekstremni prijenosnik

Ovo čudo ima, da rak raka hebe, 6 kila.

Pri kupnji dobiš gratis onu boršu sa kotačima kaj bake vozaju iz dućana... Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice